Şimdi Ara

Ekran kartı Anakart Uyumsuzluğuna Yardım......

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar öncelikle herkeze merhabalar..

Çok ilginç bir olayla karşı karşiyayım..Bu sorunuma yardımcı olacak arkadaslardan yardımlarını bekliyorum...

Öncelikle Gigabayt ga-ep45c-ds3 anakartta e8400 3 ghz işlemci bulunmakta ve 2x2 4 gb kıngston dd3 1600 mhz ram bulunmakta

power suply zalman zm500lx sıfır ürün

Ekran kartı olarak Axle gtx 260 896 mb 448 bit

Sorunumuz söyle bu sisteme standart pcı-expres ekran kartı taktığımızda 4 sn içinde sistem acılıyor fakat

axle gtx 260 ekran kartını takıp 4 x 4 12volt güç soketlerinide taktığımızda pc acılıyor gibi fanlar dönüyor klavye ısıkalrı yanıyor fakat görüntü gelmiyor resetliyorum görüntü yokken 20 sn sonra fanların devri düşüp acılıyor..sonra sorunsuz kullanıyorsunuz ama pcyi komple kapattıktan sonra sistem yine aynı problem acmıyor

şimdi anakarttan şüphelenip baska pcı-expres ekran kartı taktığımızda sıkıntı yok..sistem 5 sn içinde acılıyor

bu sefer ekran kartı problemi diye düşünüp elimde olan

gigabayt ga-945gcm-sl2 anakartta 2 gb kıngston ram e2180 dual işlemcili anakartta takıyorum aynı power suply ile sistem 4 sn içinde görüntü geliyor ekran kartını defalarca bu ( ga-945gcm-sl2 anakartta ) denedim 4 sn içinde acılıyor fakat ilk yazmıs olduğum anakartta ( Gigabayt ga-ep45c-ds3 anakartta) acılmıyor problem yaratiyor..

12 yıllık donanımcıyım böyle problem görmedim resmen pc benimle dalga geçiyor :)

Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaslardan yardım bekliyorum...

İyi forumlar Dilerim Ömer ÇAKMAK

• Bilgisayar bölümüne açaydın iyiydi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

İt, Köpek (Kangal Hariç) Arkadan Saldıracağına; Kurtlar (Bozkurt Dahil) Önden Saldırsın.
  • Gerçekten bilgim olmadığı için donanım sorunları yazdığı için buraya yazdım.Kusuruma bakmayin Lütfen.İyi forumlar
    Demek ki daha göreceğin çok şey var. Donanım işini yıllar önce bıraktım. Artık sadece yazılım geliştiriyorum. Aynı sorunla ben de karşılaşmıştım. Daha da nelerle karşılaştım. Hiç şaşırtıcı gelmedi. Çalıştığı anakarta tak gitsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inan Ms dos zamanında tanıstım pc ile mmx 233 mhz 4 mb ramlı 20 mb hdd pcm wardı 94 95 yıllarında bu güne kadar çok şeyler gördüm.merak etme .Çalıştığı sisteme zaten takmayı benede biliyorm ama anakart ddr3 1600 mhz ram desteği yok oem bi anakart gigabaytın..Yinede ilgine teşekkür eder iyi forumlar dilerim... :):)
    Laptop Ekran Kartı Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.