< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feezy -- 21 Mayıs 2020; 14:36:37 > |
|
|
Ankara'da en iyi ingilizce konuşma kursu olarak Just for Speaking'i tavsiye ederim. Tamamiyle konuşma pratiğine dayalı bir programları var sınıflar 3 kişi ve bazen de 2 kişi (benim grubumda 2 kişiydik) dersler bir plana göre yapılıyor, aşamalı konuşma teknikleri, kelime öğrenmede hafıza teknikleri fln çokça uygulanıyor. Egitiminin temelini communication approach ile kuran bu kursu mutlaka denemelisiniz! < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Eryaman da bulunan Altın Oran Akademi yi tavsiye ederim. Bence Eryamandaki en iyi ingilizce kurslarından. Memur olduğum için evime yakın bir kurs tercih etmiştim. Şu an akşam gruplarındayım. Üst katında kafesi var kullanabileceğimiz ücretsiz bilgisayarlarda var. Hocalarıda çok iyi Şu anda B2 seviyesindeyim. bunuda bitirince IELTS e başlayacağım. Etimesgutda da şubeleri var. Eğitim almayı düşünenler bence burayla görüşmeden bir yere kayıt olmasınlar. Sitesini de bırakıyorum. https://www.ozelaltinoranakademi.com.tr < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snmmcylnn -- 24 Ağustos 2023; 9:49:22 > |
|
Altın Oran Akademi İngilizce kursuna ydt+tyt için oğlumuzu kaydettirmiştik. Hacettepe mütercim tercümanlık kazandı. İlk başlarda biraz sınıf kalabalıktı fakat çözüm üretme odaklılar. Orada bulunan rehber hocama çok teşekkür ederim. |
|
Altın Oran Akademi, İngiltere merkezli eğitim anlayışıyla, Eryaman, Etimesgut ve Sincan gibi bölgelerde İngilizce kurslarıyla öğrencilerine kaliteli eğitim fırsatları sunuyor. Eğitimdeki başarıları ve geniş kurs yelpazesi ile dikkat çekiyor. Yurt dışı eğitim ve İngilizce gelişimi konusunda güvenebileceğiniz bir kurum. Detaylı bilgi almak için https://www.ozelaltinoranakademi.com.tr web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Tabi ki ihtiyacınıza göre detaylı görüşün. |
|
https://www.ozelaltinoranakademi.com.tr ihtiyacı olan varsa burayı bi incelesein. tabi son kararı içinize en çok sinen yere yapın fakat bi kurumda öğretmen iyiyse o kurum iyidir. Altın Oran eğitmenlerine dikkat ediyor. Bir de ingiltere merkezli. |
|
Beyler ben de zamanında çok kurs gezdim ama en son Kızılay'daki Kariyer Yolu'nda karar kılmıştım. Gramer boğuntusuna girmeden, direkt konunun özünü ve mantığını anlatıyorlar. Özellikle hocaların ders işleyiş tarzı ve her öğrenciyi tek tek takip etmeleri benim gibi tembel birini bile dile getirdi. Kurs arayanlar listesine kesinlikle eklesin, pişman olmazsınız. |
|