Şimdi Ara

samsung bu piranhayı döver mi acaba ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bütçem kısıtlı ve samsung ve piranha ürünleri arasında kaldım

piranha full hd video kaydı gibi bir özelliği ve 16mp kameraya sahip olmasına rağmen ucuz bir fiyata sahip ve bu beni kuşkulandırmıyor değil ama marka degerinin düşük oldugundan dolayı ürünlerinin diger markalara göre ucuz olabileceğinide düşünüyorum

birde samsung var,hd kayıt yapmıyor fakat çok iyi bir zoom özelliği var ve lcd ekranı dönebiliyiyor (bu piranhada var mı bilmiyorum)

not :piranhanın uzaktan kumanda özelliğini sevdim

bu cumartesi mutlaka alacağım bir yardım ederseniz sevinirim,sizce hangisi :)

ama lütfen olaya marka degeri olarak değilde,özellikler olarak bakın :)

regal reklamı gibi oldu :P

piranha kamera

samsung kamera

not: bunuda yeni gördüm 12mp kamera ama 16mp olan diger piranhadan daha pahalı piranha diğer model

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatalanya -- 6 Temmuz 2011; 8:30:05 >

• Özellikler olarak diyoruzda özelliklere bakmadım Piranha özellikleri daha iyi olabilir.Ama birde şu var,kalitesi ne.Özelliklere bakarsak Çin malı iPhone'lar 200 lira.Özelliklerinin hakkını verebiliyor mu ? İyice inceleyin ancak,ilk tercihiniz Samsung olsun bence.

Dipnot: şakaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ControlYourDream -- 6 Temmuz 2011; 18:12:35 >
    Intel Core i7 6700K Skylake 4.00 GHz | Asus Z170 Pro-Gaming Motherboard | Kingston HyperX Fury Black DDR4 2x8 GB Dual RAM | Noctua NH-D15 CPU Silent Cooling System | Corsair 600 W CX v2 80 Bronze PSU | Corsair Graphite 760T Arctic White FULL-TOWER | Asus Strix GTX980 DirectCU II | Samsung 850 Evo 250 GB SSD | AOC i2369VM 23 5ms Full-HD IPS LED | Logitech MX Master Mouse | Logitech G230 Gaming Headset | PS4 Pro 1TB | Sony Bravia LED TV | Apple Macbook Pro Retina 15' Mid 2015 | iPhone 8 Plus 64 GB | Sony WH-1000XM2 | Canon EOS 600D 18-135mm | Fitbit Charge
  • quote:

Orijinalden alıntı: ControlYourDream

Hangisi en yüksek MP ise onu alın .

ustam mp olarak piranha daha yüksek görünüyor.

quote:

Orijinalden alıntı: R.Quaresma19-03

Özellikler olarak diyoruzda özelliklere bakmadım Piranha özellikleri daha iyi olabilir.Ama birde şu var,kalitesi ne.Özelliklere bakarsak Çin malı iPhone'lar 200 lira.Özelliklerinin hakkını verebiliyor mu ? İyice inceleyin ancak,ilk tercihiniz Samsung olsun bence.

usta naptın sen ,çin malı iphone ile orjinalinin alakası olmadıgı zaten kesin :D

orjinal -iphone ile kopyası kıyaslanamaz ama bence bu piranha ile samsung kıyaslanabilir.

piranhanın bu özelliklere ragmen fiyatının düşük olma sebebi arastırdıgım kadarıyla, neredeyse zoom diye bir özelliğinin olması(çok yetersizmiş) ve marka degeri olarak bu sektörde yeni olması.

gel gör ki insan şüpheye kapılıyor,bir yanda yılların üreticisinin hd olmayan kamerası ve yüksek fiyatı,diğer yanda işe yeni el atmış denilecek bir firma ve hd ve 16mp dediği kamera.

• quote:

Orijinalden alıntı: tatalanya

quote:

quote:

Özellikler olarak diyoruzda özelliklere bakmadım Piranha özellikleri daha iyi olabilir.Ama birde şu var,kalitesi ne.Özelliklere bakarsak Çin malı iPhone'lar 200 lira.Özelliklerinin hakkını verebiliyor mu ? İyice inceleyin ancak,ilk tercihiniz Samsung olsun bence.

usta naptın sen ,çin malı iphone ile orjinalinin alakası olmadıgı zaten kesin :D

orjinal -iphone ile kopyası kıyaslanamaz ama bence bu piranha ile samsung kıyaslanabilir.

piranhanın bu özelliklere ragmen fiyatının düşük olma sebebi arastırdıgım kadarıyla, neredeyse zoom diye bir özelliğinin olması(çok yetersizmiş) ve marka degeri olarak bu sektörde yeni olması.

gel gör ki insan şüpheye kapılıyor,bir yanda yılların üreticisinin hd olmayan kamerası ve yüksek fiyatı,diğer yanda işe yeni el atmış denilecek bir firma ve hd ve 16mp dediği kamera.

Hocam ben zaten,çin malı iPhone ile normal iPhone olarak karşılaştırmadım,mesela telefon alcak olsam 200 TL çin malı iPhone alacağıma giderim 300 TL'ye düzgün Nokia,Samsung alırım onu demek istedim.

gel gör ki insan şüpheye kapılıyor,bir yanda yılların üreticisinin hd olmayan kamerası ve yüksek fiyatı,diğer yanda işe yeni el atmış denilecek bir firma ve hd ve 16mp dediği kamera. Bu dediğinize tamamen katılıyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam ben zaten,çin malı iPhone ile normal iPhone olarak karşılaştırmadım,mesela telefon alcak olsam 200 TL çin malı iPhone alacağıma giderim 300 TL'ye düzgün Nokia,Samsung alırım onu demek istedim.

gel gör ki insan şüpheye kapılıyor,bir yanda yılların üreticisinin hd olmayan kamerası ve yüksek fiyatı,diğer yanda işe yeni el atmış denilecek bir firma ve hd ve 16mp dediği kamera. Bu dediğinize tamamen katılıyorum.

hocam haklısın :)

cidden çok kararsız kaldım,zaten5-6 ay kullanıp askere gideceğim bari gidene kadar biraz hatıra toplamak derdim :)

• http://urun.gittigidiyor.com/PIRANHA-ACTIVE-HD-Z-TYPE-HD-DIJITAL-VIDEO-KAMERA_W0QQidZZ40386868

bunun kamerasıda 12mp olmasına rağmen diger piranhadan daha pahalı usta
    Daha Fazla Göster
  • pirana samsungu yeeeeerrr

Orijinalden alıntı: blue55

pirana samsungu yeeeeerrr

eyvallah sagolasında ustam,neye dayanarak yener ben bunları merak ediyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekrem3457 -- 6 Temmuz 2011; 17:33:33 >

Orijinalden alıntı: ekrem3457

piranha nın optik zoom u yok,bu yüzden sınıfta kalır.samsung a gelince hd video var,optik zoom da tamam ama bütün video kameralarda olduğu gibi foto.kalitesi çok kötü.1600/1200 piksel yani 2 mp.
    ben şunu tavsiye ederim,bu paralara orta halli bir fotoğraf makinası al.hem hd video çekersin hemde adam gibi çekilmiş fotoğrafların olur.birde şu var.
    fotoğraf videodan daha kalıcıdır.

haklısın usta sence bu nasıl bir seçim olur http://urun.gittigidiyor.com/Samsung-Digimax-PL120-14-2MP-2-7-quot-LCD_W0QQidZZ41773757

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ekrem3457

piranha nın optik zoom u yok,bu yüzden sınıfta kalır.samsung a gelince hd video var,optik zoom da tamam ama bütün video kameralarda olduğu gibi foto.kalitesi çok kötü.1600/1200 piksel yani 2 mp.
    ben şunu tavsiye ederim,bu paralara orta halli bir fotoğraf makinası al.hem hd video çekersin hemde adam gibi çekilmiş fotoğrafların olur.birde şu var.
    fotoğraf videodan daha kalıcıdır.

haklısın usta sence bu nasıl bir seçim olur http://urun.gittigidiyor.com/Samsung-Digimax-PL120-14-2MP-2-7-quot-LCD_W0QQidZZ41773757

esasen gûzel makina,f.3.3 olmasından baska eksi si yok gibi.
    ha ben bu makineye 324 lira verirmiyim,vermem tabi:-)

• PL120 Çok gereksiz ve saçma bir makine.Hele ön tarafındaki lcd ekrana gıcık oldum.Zaten geniş açı. Kendinizi çekmek için ekrana sığmaya çalışmanıza gerek yok.

@tatalanya
    Video yada fotoğraf makinesi için sakın piranha falan almayın. Paranızı çöpe atmış olursunuz.
    HD olayına da çok takıldığınızı gördüm. Ucuz fiyatlı ürünlerin hd özeliklerinden bişey beklemeyin. Sadece yüksek çözünürlük (High Definition) sunuyorlar ama makinenin optik elemanları kaliteli olmazsa hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.