Şimdi Ara

Creative Zen X-fi 2 Usb sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce elime ulaşan Creative Zen X-fi 2' de usb sorunu yaşıyorum, evde bulunan 2 bilgisayarda da denedim fakat usb den bir türlü görmüyor.
    tam olarak şöyle ki; kapalıyken ilk kez usb' ye bağladığımda cihaz açılıyor fakat bilgisayarda bağlantı görünmüyor.
    daha sonra birkaç kez daha bağladım sonuç yine aynı (usb portunda herhangi bir sorun yok diğer taktığım aygıtları şak diye görüyor) (diğer bilgisayarda da sonuç aynı)
    aynı sıkıntıyı yaşayan var mıdır acaba? ilgilenirseniz sevinirim...

• cıhazını elıne ulasr ulasmaz 6 saat sarjzda bekletmen gerekırdı sıkıntı bundan kaynaklanıyodr yada cıhazla verılen cd xp ıcndr sız wındows7 kullandıysanız sorun bundan cıkar...tanımaz yada usb portlarını arkadkı portlara takın yada www.creativeservis.com la gorusun
  • quote:

Orijinalden alıntı: sony servis

cıhazını elıne ulasr ulasmaz 6 saat sarjzda bekletmen gerekırdı sıkıntı bundan kaynaklanıyodr yada cıhazla verılen cd xp ıcndr sız wındows7 kullandıysanız sorun bundan cıkar...tanımaz yada usb portlarını arkadkı portlara takın yada www.creativeservis.com la gorusun

bildiğin gibi değil sanırım bende aldım 6 saat şarja takmadım yaklaşık 30dk kullandıktan sonra kullanım klavuzunda yazdığı gibi 4 saat şarja taktım, cihazın yanında cd verilmiyor gerekli yazılımlar cihazın içinde bende windows 7 kullanıyorum ve klavyemin sağındaki usb portuna bağladım ilk önce ordan görmedi yani hata verdi windows7 yazılım yüklenemedi diye sonra kasanın yanındaki porta taktım gördü
    @hasanfefer kardeşim usb ye taktıktan sonra bir aygıt yöneticisinde hareketlenme varmı ona bak derim yoksa zaten donanımsal bir hatadırda hareketlenme varsa creative in sitesinden creative central indir windows7 ile uyumlu olanı onu kur kurduktan sonra cihazın içine onunla girmeyi dene bir girebiliyorsan sorun yok zaten bide windows7 de bazen takılan cihazda sorun algılandı düzeltilsinmi diye bi pencere geliyor onu düzelt demeden kapat eğer ilk başta o geldiyse ve düzelt dediysen ondanda görmüyor olabilir yanlışlıkta vistada öyle demiştim bir kere flash belleğimde o bilgisayarın hiç bir portunda görmemişti format atacaktım zaten formattan sonra sorunsuz çalıştı zaten

• aynı/benzer şey zen x-fi'da (2 değil) ve windows 7'da bende de oldu,batarya boş olduğundan dolayı cihaz bir süre şarj olmadan mtp device bilgilerini yollayamıyordu pc'ye,o yüzden biraz şarj olmasını bekleyip sonra cihazı kapatıp açınca problem kalmamıştı (central'ı yüklemeye gerek kalmadan yani.sonra yükledim onu o ayrı) hem pc docking hem de şarj usb üzerinden olduğundan yanıltıyor böyle adamı,uygun aparat kutudan çıksa prizden şarj etse böyle yanılmayacak millet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interrupt -- 21 Aralık 2009; 18:53:37 >
  • Xp kullanıcıyım daha önce creative zen X-fi 16 gb bilgisayarıma takardım dosya ekleme silme vs herşeyi yapardım
    ama artık benim pc cihazı görmüyo kasanın önünden yada arkadan tüm girişlerden bağlasamda önce bir ses çıkıyo fakat dosya biçimleme şeklinle görünmüyo

bilgisayarada bakınca zaten ordanda görünmüyo
    çok basit bi ayarlama belkide ama yapamıyorum acil yardımcı olurmusunuz.
  • bu iletiyi yazdığım anda creative central indiridim kurduğum anda ekranın sağ altında cihaz bulundu yazdı.
    problemim çözüldü galiba.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.