Bildirim
War Mu acildi 97d+99
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
ya bi patch olsa çok iyi olur...
patch koyarsanz hemen girip kasmaya bşlıycaz arkile
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konan17 -- 23 Ocak 2009; 23:53:16 >_____________________________ i7 10700K / Gigabyte Z490M / 2x8gb GSkiLL 3600mhz - OC 3900mhz / Corsair H115i PRO RGB / Corsair RM750X / ASUS VG27AQ -
İkinci Topic
_____________________________ -
http://forum.donanimhaber.com/m_29253748/tm.htm
eski konunuz var neden yeni konu acıyorsunuz.._____________________________ -
-
oyunda hack olmasin diye sadece full client ile girebiliyon ip felan yazip dene istersen hic yolla giremessin sadece full clienti le girebiliyon ondan bole benimde hosuma gitmiyor ama kardes ne yapam..
80 kb fazla buyuk degil zaten.._____________________________ -
rapid linkiniz patlamıs haberiniz ola tekrardan yükleyin isterseniz ona :) _____________________________ NE MUTLU TÜRK' ÜM Diyene
OnlyMG
OnlykinG
OnlydL -
Sadece Data yı koy patch icine milleti ugrastirma on saat bence tabi benim dusuncem bu _____________________________ ßyModexp | | Mu EkSeLanS Servera Gitmek İcin Tıkla
- LoRDTurK TeaM LTTwww.lordturkteam.com
- www.muonlinedownloadcenter.com cok yakında..;)
- Turkiye Top List Kuruluyor Oda Yakında Aranızda
- LoRDTurK TeaM LTTwww.lordturkteam.com
-
pachti le girilse koycam zaten olmuyor test yaptik _____________________________ -
80mb yaw 2 dk de iniyor 2. linkten indirince 400 le çektim ben ne kota harca nede fazla zaman sanki _____________________________ NE MUTLU TÜRK' ÜM Diyene
OnlyMG
OnlykinG
OnlydL -
oyuna giremiyorum şmdide file corupted diyor _____________________________ i7 10700K / Gigabyte Z490M / 2x8gb GSkiLL 3600mhz - OC 3900mhz / Corsair H115i PRO RGB / Corsair RM750X / ASUS VG27AQ -
bu işi gerçekten iyi yapabilceğinize inanıyorum server korumasıda çok iyi fakat 5000x ve o kadar şeyin satılması oyundan bir kaç günde soğumamıza yol açıyor serveri 100x yapın dropu arttırın satıcıları ezik yapın ben o serverin çok iyi şekilde yürüyeceğine inanıyorum..
söylediklerimi dikkate alın fun server gelip geçicidir fakat low server her zaman daha uzun sürelidir ve daha çok zevk verir.bu benim görüşüm ama bence oyunda oynuyan bütün arkadaşlarım öyle düşünücektir.resetide pointli sistem yaparsanız çok güzel olr bence.tamam amaç yine war olsun ama 1 günde car fulleniyor.amaç warsa herkez bk kasar 1 günde her kez aynı güçte ve her kez aynı tipte olabilir.bununda bi zevki kalmaz reset sınırıda koyun..
saygılar..._____________________________ i7 10700K / Gigabyte Z490M / 2x8gb GSkiLL 3600mhz - OC 3900mhz / Corsair H115i PRO RGB / Corsair RM750X / ASUS VG27AQ -
harika bi server,herkezi bekleriz.Bu arada oyunda +4+5 satılmıyor.+1+2+3 boxlar en kısa sürede kaldırılacak.
Arena full spot._____________________________ -
rapidshare gülmedi yeni client upload lütfenn _____________________________
"Ne güzeldir anarak Tunga Er efsanesini Yürümek… Ruh olup, ordu olup Tanrıdağ'ın çevresini Bürümek...'' -
yeni client upload edildi.
rapidshare.com /files/191266111/WarMuSetup.exe
mirror sitede varhttp://warmuonline.sytes.net/index.php?op=downloads_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: By_ReosTa
yeni client upload edildi.
****.com /files/191266111/WarMuSetup.exe
mirror sitede varhttp://warmuonline.sytes.net/index.php?op=downloads
r-a-p-i-d-s-h-a-r-e.com/files/191266111/WarMuSetup.exe
http://warmuonline.sytes.net/index.php?op=downloads_____________________________
-
Pacht yoqmu :S _____________________________ -
Yanlış Hatırlamıyorsam Sitede 40 Mb lik Bir Dosya Yazıyordu. Indirmen Sorun Yaratmaz. _____________________________ -
H
A
Y
I
R
L
I
OLSUN KARDESİM_____________________________ ...:::1.) TMG-ServeRux:::......:::2.)TMG-ServeRux:::...
Exp99999 & Exp1500
Versiyon :Season4Episode2 &Versiyon :Season4Episode2
Server Kapasitesi :200 & Server Kapasitesi :200
Dedicated :Almanya & Dedicated :Almanya
Website :www.tmg-team.somee.com
Forum :www.Game-helper.com & Forum :www.Game-helper.com
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler