Şimdi Ara

Görüntü Aktarım kablosu - 2k - 260hz Destekli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
53
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Aşağıdaki laptop ve monitörü kullanıyorum. Monitör ve laptop arasına görüntü aktarımı amacıyla bir kablo ihtiyacım var. Monitör 2k 260hz desteği var. Hdmı to hdmı olarak 2k 144hz veriyor en fazla şuan o şekilde bağlı. Monitör 260hz'i sadece display port tarafında veriyor, laptop tarafında display port yok, type-c var, display port 1.4 destekli.

Şu tür kablo seçeneklerim var:

Display - type-c
    display - hdmı

Bu kablo girişlerine sahip 2k 260hz desteği olan kablo aramaktayım. Öneriniz olur mu ?

Monitör:
    AOC Q27G4ZR 27″ 0.3Ms 2K QHD Pivot IPS 260Hz Oyuncu Monitörü

Laptop:
    GIGABYTE GAMING A16 CWH Gaming Notebook, 16 inç 165Hz FullHD 16:10 Ekran, Intel Core i7-13620H, NVIDIA GeForce RTX 5070, 16 GB DDR5 RAM, 1TB SSD, Dolby Atmos, Free DOS, CWHI3TR894SD

( Daha önce "Paugge 8K 60Hz / 4K 144Hz / 4K 120Hz / 4K 60Hz HDR USB C to Displayport (CDP14B-PRO)" Kablo aldım ancak görüntüde titreme , 1 2 saniyelik siyah ekrana düşme problemleri yaşadım sürekli olarak, birçok çözüm denedim ancak çözüm bulamadım , üzülerek iade etmek zorunda kaldım)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bu ürünü aldım belki derdime derman olur diye ancak paugge olandan daha da kötüydü...
    Görüntü Aktarım kablosu - 2k - 260hz Destekli

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.