|
-
Alabildiniz mi? Sepette fiyat 59bine düştü 26bin düşecekmiş gibi gösterse de
_____________________________ -
Sepette 59K fiyata iniyor. 26K olmadı bende de bir şey kaçırmadıysam.
_____________________________ Asus Prime X570 Pro // AMD Ryzen7 5800X3D // Arctic LF III 360 White // PowerColor RX9070XT RedDevil // 32GB(8GBx4) Cruical Ballistix White RGB (3733CL15) // 960GB Sandisk Ultra3D SSD // 2TB Team MP33 NVMe // 1TB Team T-Force Vulkan // 4TB Seagate Backup+ HUB // MSI MAG401QR // Asus TUF GT502 // Asus ROG Strix 850G // Asus ROG Strix Scope II 96 // Logitech G604 // Logitech G440 // Creative Sound BlasterX G6 // Edifier X600 -
Bu fiyata Mac Mini M4 aldım bir rame bu kadar para vermek akıl işi değil 59 binden 26 bine düşünce sevinenler oluyor
Bu fiyatlara firmalar teker teker batıyor veya çekiliyor PC toplama işi tamamen öldü.
1-2 yıl böyle devam ederse mükemmel olur piyasayı tamamen öldürsünler kendi ayaklarına kurşun sıksınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 14 Ocak 2026; 13:57:53 >_____________________________ Kim Adaletsiz Davranışta Taraflı Tutum Gösteriyorsa O İnsan Değildir -
bundan var ve elden çıkarıyorum iş gereği para işini çözebilirsem satmasam daha iyi aslında
Kaça?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
sh ilan no: 1295314683
sıfırının fiyatı neredeyse, teşekkürler.
Bu fiyata Mac Mini M4 aldım bir rame bu kadar para vermek akıl işi değil 59 binden 26 bine düşünce sevinenler oluyor Bu fiyatlara firmalar teker teker batıyor veya çekiliyor PC toplama işi tamamen öldü. 1-2 yıl böyle devam ederse mükemmel olur piyasayı tamamen öldürsünler kendi ayaklarına kurşun sıksınlar ![]() |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
iOS
Android