Şimdi Ara

TCL 75C7K MODELI ALINIR MI? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
1.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: escudo76

Bu kişilerin samsung qn70f in neden 70 bin olduğuna, dair bir cevapları varmı. Bu tv ye Azıcık teknoloji bilen 20 bin verirmi ?

Yok hocam nerde, ezberlemisler bişey onu yazip duruyorlar, ne araştırma var ne sorgulanama var, anca Tcl i kötüleme var.

O kadar sordum sordum Samsung/Lg mini led Tv lerin fiyatını bi yaziverin dedim, biride cikip yazamadilar, en son ben öğrensinler diye 50 kere yazdım 65qn70f nin 68.5-71 k arasında satıldığını, bu qn70f ne mini led ne Edge led Tv, ismini bile Mini Lit Edge mi ne koymuşlar, ya 90-100 yerel karartmali mini led Tv mi olur allasen ? Nextstarin mini led Tv lerinde bile daha fazla yerel karartma sayısı var, Nextstarin 65" Mini led Tv si kaca satıldı 27.500 TL ye peki Samsung 65qn70f yi kaca satıyorlar 65 k ve üzeri, biride çıkıp bu halka yapılan bu rezilliği yazamıyor, hani derler ya halkin mi yanındasın sermayenin mi yanındasın iste bu cenahta nerenin yaninda olduğunu ortaya koyuyor.

Benim vaktim bol ve yazmayı da severim, adamlara bu bile sorun olmuş hocam, diyecek bisey bulamayınca yine başlıyorlar, bu kadar yazdığına göre kesin bi menfaati var, yok çalışanı, yok satici, yok talimat almış, falan filan insan biraz utanır ya bu yalan ve iftiralari yazmaya.

Donanımda Tv satarak prim kazanan bile benim kim olduğumu öğrendi bunlar hala aynı teranaye devam ediyorlar, iste iyi niyetli olmazsa insanlar böyle oluyor maalesef.
    Bilmiyorlar ki hakkimda onlar yalan ve iftira yazdikca ben daha fazla yazacağımı 🙂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• samsung burada hangi fiyata satıyorsa yurtdışında yarı fiyatına satıyor. tcl ise burada hangi fiyata satıyorsa yurtdışında üçte birine satıyor.

yani hangi samsung tv yi alırsanız bileceksiniz ki yurtdışındaki fiyatının iki katı. ama hangi tcl yi alırsanız bileceksiniz ki yurtdışındaki fiyatının üç katı.

burada tcl pazarlamacıları anlatıyorlar miniled piyasası falan diye. ancak yurtdışı fiyatlarını hiç söylemiyorlar nedense. ülke içi rekabet deyip duruyorlar ama yurtdışı fiyatlarını hiç anlatmıyorlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.