Şimdi Ara

Çentiksiz tam ekran deneyimi: Nubia Z80 Ultra tanıtıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
7 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mesajımı okursanız keşke bu tarz tasarımlar geliştirilerek devam etseydi dediğimi göreceksiniz. Sorunlar elbet yaşanacak ama çözümler geliştirilerek elbet iyi bir noktaya taşınacak duruma gelirdi.

• Abi farklı tasarımların gözünü seveyim: telefonalrın tasarımlarının birbirinin aynısı kıvamına geldiği şu günlerde insan biraz farklı bir şey görünce gözü gönlü açılıyor. Bu bile belki geçmişteki bazı telefonlara benze de yine de farklı duruyor. İşte şöyle farklı bir şeyler yapın arkadaş ya bırakın iPhone''a benzemeye çalışmayı, özgün olun, bırakın başkaları size benzemeye çalışsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Adına da "innoveyşın" derler.  

• Ön kamera akılsız telefonlardan beri mevcut. Telefonu çevirmeden aynı zamanda kameraya bakıp kendini görerek iyi bir poz vermeni sağlayan bir donanım. Her zaman arka kameradan kalite olarak daha düşük olmuştur. Kullanan yine kullanıyor. Ayrıca görüntülü görüşmeler için de gerekli. Özçekimle aynı sebepten hatta burada daha fazla gerekli. İşlevsel yönlerine bakıldığında ön kameranın getirisi tam ekran deneyiminin getirisinden çok daha ağır basıyor. Bu yüzden bu kameranın kaldırılması düşünülemez, düşünülmüyor da zaten: ya ekranın üstüne konuluyor ya çentik ya ekranda delik ya mekanik bir parçayla ekranın arkasından çıkıyor ya da ekranın altına konumlandırılıyor.

Katiliyorum ekran alti vs sacma islerle (bana gore tabi) ile ugrasip kalitesiz kamera koymaktansa mumkun olan en yuksek kaliteli sensoru on kameraya koymalilar. Centil vs oladar onemli degil

|| 2*1 GB Kingstone DDR2 800MHz || CoolerMaster 460W PSU || Askere gittim gelicem 12-2009 || Geldim 03-2011 ||
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.