Bildirim
Güvenlik Kameraları, CCTV, IP, AHD Kameralar ve Araç İçi Kameralar
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sıradan rca girişli binkameraya benziyor buna kutusu lazım bende çok anlamıyorum ama en yaygin model analog sanirım o kutu internete bağlanıyor kutusuz kayıt cihazsız bağlayamazsın sanırım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Hocam sadp diye bir program buldum kamerayı modeme taktım programda gözüküyor ama orada değişiklik yapamıyorum cihazın şifresi var sanırsam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
sadptool Hikvision üretimi kameraların ipsini bulur, yerine advanced ip scanner kullanın tüm cihazların ipsini bulur. IP kameralar kurulum esnasında kullanıcı adı ve şifre ile yapılandırılır. Kullanabilmek için resetlemeniz lazım. İçini açıp bakın reset butonu vardır muhtemelen. Sonra IP verip telefondan izleyebilirsiniz. Kayıt cihazına gerek duymaz.
0 850 305 0 542
0 545 321 92 94
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt