Şimdi Ara

2025 Citroen C5 Aircross'un tasarımı ortaya çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Citroen tasarımdan ziyade F/P araçları olarak ilgi çekiyor.

Elbet tasarımını beğenen vardır saygı duyarım ama.

Bu araç ve yeni C4,C4X ön ve arka tasarımları fecaat.

Yandan o kadar kötü durmuyor aslında.

Farklı bir şeyler deneyelim derken s*çıp,sıvamışlar.

en faydalı yorum pejo citroen düşman başına yazan baştan sona kadar bilgi ve deneyim kokan yorum. 

an itibariyle malum sitede şahıstan satılık olarak aranan 1200 km ve altı araç sayısı 4519 . Hepimiz araç yokluğundan şikayet ediyoruz ancak inatla da bu alsat yapmaya devam ediyoruz. saygılar.. .
  • celal_55 C kullanıcısına yanıt

PSA grubundan 3 adet araç kullandım

2009

2019

2019

modeldi

en son kullandığım aracın adblue sorununu satarak çözdüm sen anla..

genel kalite boya kaporta motor kısımlarına hiç girmiyorum

iyi olsa idi herkes iyi yazardı..

demekki iyi değil..(

bende aldım hiç sorun yaşamadım 208 var halen aslan gibi. Bunda 1 tane sorun yok.

3008 vardı harikaydı. bunda adblue sorunu oldu 1 günde herşeyi ödediler çözdüler daha da sorun çıkmadı. Adblue büyük sorunsa vw ciler dsg yüzünden arabasını yakar

şimdi de c5 aircross da yeni alındı henüz bir sorunu yok. eee ne yapacağız şimdi. Bilirkişi misin iyi değil dedin diye iyi değil mi o arabalar?

1000 lerce insan alıyor kullanıyor senin kadar düşünmüyorlar mı?

Burda 1000 lerce üye var her biri birbirinden farklı araç sahibi şimdi onların hepsi bilmiyor bir sen mi biliyorsun?

motor konusu adamlarda 1.5 hdi motor var o da mı kötü boya sorunuysa sen japon aracı kullandın mı hiç oto yıkamada boyası kalkan japon var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celal_55 -- 6 Mart 2025; 21:8:53 >
    an itibariyle malum sitede şahıstan satılık olarak aranan 1200 km ve altı araç sayısı 4519 . Hepimiz araç yokluğundan şikayet ediyoruz ancak inatla da bu alsat yapmaya devam ediyoruz. saygılar.. .
  • celal_55 C kullanıcısına yanıt

Selamlar sizde olmaması marka ve modeli aklamıyor

bende oldu binlercesinde oluyor,şikayet var.com u aç ve gör istatistiği

ben kullandım ve yaşadıklarımı yazıyorum yeni alacaklar bilgi sahibi olsun diye..

marka ve modellerle ilgili ticari veya reklam yüzü bağlantım yok.

düşündüğümü kullandığımı direkt yazar geçerim

2015 bmw 1 serisi aracım vardı şanzıman harici araca çöp demiştim vede öyleydi elle tutulur başka bir yanı yoktu bana göre

kullanıcılar beni linç etmek istediler sen koca Bmw ye nasıl çöp dersin diye..)

başka markadaki sorunlar başka konuların konusu olmalı bu konuda ve grubun aracı ve kullanıcı deneyimlerini yazdım kendi

deneyimlerimden.

şu an bir japon aracı kullanıyorum

2024 model.

Fiyat kazanç yüksek olduğu sürece çok da güzel satılır ve satılıyor..C4 Max deki donanım ve performans ,2 mlyondan fazlaya itilemeye kalktıkları Golf de yok..Sitesinde indirimli fiyat yazıyor ..Bayiye gittim , o fiyattan da kafadan %5 indirim yaptılar..Daha pazarlığa bile oturmadan..Bu fiyata daha iyisini gösterene teşekkür edip o aracı alacağım..C4 Max benzinli EAT 8 ,kısmetse yıl sonuna doğru almayı düşünüyorum..Dizelin devri bitti zaten, şikayeti şusu busu beni ilgilendirmiyor..Zaten yeni dizellerde bile hemen hemen her markada adblue sorunu var..Boya da kalkarsa rötüş yapılır..fazla abartmaya gerek yok...Kayış yağda dönüyormuş şuymuş buymuş herkes mühendis kesilmiş (Bu arada ben mühendisim) ..Aracını servise götürüp bakımlı tutuyorsan, tavsiye edilen motor yağını kullanıp, kayışı muayene ettiriyorsan hiç bir şey olmaz..Merak ediyorum şu o çöp bu çöp diyenler hangi araçlara biniyor? Ya da araçları var mı??Hayalimdeki araçlar 3,5 milyondan başlıyor..Ne ka ekmek o ka köfte

• TEPEE PREMİUM PACK kullanıcısına yanıt

senin anlamadığın şey şu sorun yaşadın diye araç çöp olmaz. Zaten ticari bağlantı vs diyen olmadı.

2015 bmw 1 serisi çöp olmaz sen öyle yazdın diye mesnetsiz genelleme bu.

2 gün sonra sen bu japonla da sorun yaşarsan buna da çöp yazacaksın o zaman .

her sorun yaşadığın araba çöp olmaz. Sen dediğin diye hiç olmaz.

Ayrıca corolla cross ise araç 2 gün sonra ona da böyle yazarsın çok net belli.

araç cam açma düğümelerinde ışık bile yok arka koltuklar çok dar 3 yetişkin rahat uzun yol yapamaz. Şimdi corolla cros çöp mü değil alakası bile yok. Herkesin bütçe ve araçtan beklentileri belli. ona göre kıyas yapıyor.

bak sen partneri çok sevmişsin nick bile yapmışsın onu :)

sana uymayan başkasına acayip uyar . Dediğim gibi mesela bana cuk uyuyor bana da vw uymuyor vw çöp kapıya koymam mı diyeyim? DSg de dünyanın parası harcadım ben çöp mü diyeyim şimdi milyonlarca vw kullanıcısı çöp mü kullanıyor kapıya koymam mı diyeyim?

yoo 2 gün sonra beklentilerim farklılaşır ihtiyaçlarım farklılaşır belki vw binerim.

genelleme yapmayın her genelleme yanlıştır bu da dahil.

• Psa grubu çift renk olsun diye araç rengi üzerine siyah ince bir kat boya atmış. Böyle tasarlamışlar. Bazı araçlarda bozuk para kadar bir kısmında üst kat boya atıyor. Buna sorunlu diyoruz. İlk kat boyada bozulma yok. Paslanma vs yok. Boya atan yer zaten tavanda. En çok güneş gören kısımlarda.

Adblue desen dizel ile alakalı katkı maddesi belli bir bakım veya sıvı ekleme döngüsü var. Buna uyanlar veya çevreye yararını hiçe sayarak bu özelliği iptal edenler çok memnunlar. Buralara gelip yorum bırakma gereği bile duymuyorlar.

Tasarım ise göreceli olarak güzel yada çirkin denebilir. Satışa çıktığında belli olur ama ne kadar çirkin araç modeli varki ülkemizde çok satıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.