Şimdi Ara

Yeni masaüstü sistemim için wifi kart önerisine ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Yeni bir masaüstü sistem topladım.Modem pc nin oldugu oda da değil.Kablo çekmem için de duvarı delmem lazım.Wifi adaptörleri denedim bir işe yaramıyor.1 2 dakika da bir kopma oluyor.Sistem şu şekilde :

İşlemci:

AMD Ryzen 5 7500F 3.7GHZ 5.0GHZ 32MB 6C/12T 65W AM5

1Anakart:

ASUS PRIME B650M-K DDR5 S+V+GL AM5 (mATX)

1Ekran Kartı:

Palit RTX4070 SUPER Dual 12GB 192Bit GDDR6X

1Bellek:

XPG Lancer 16GB (2x8) 5200Mhz CL38 DDR5 AX5U5200C388G-CLABK

1Depolama M2:

Adata Legend 850 Lite 1TB SSD 5000/3200MBs m.2 NVMe Gen4 ALEG-850L-1000GCS

1Soğutucu:

Thermalright Aqua Elite 240mm BLACK ARGB V3 Sıvı Soğutucu

1Kasa/Güç Kaynağı:

DF DLX21-MESH Atx Siyah 750W 80+ Bronze 4x140mm ARGB Mid Tower Kasa

Bu sisteme uygun Wifi kartı ne kullanabilirim?Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Hangi adaptörleri denediniz? Pci express wifi kart alsanız da benzer sıkıntı olabilir.
    715 TL
    Fırsat: TP-Link Archer T4E, AC1200 Mbps Kablosuz Dual-Band PCI Express Adaptör

1300 TL
    www.hepsiburada.com
    TP-LINK Archer TX20E, AX1800 Wi-Fi 6 Bluetooth 5.2 Pcıe Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/tp-link-archer-tx20e-ax1800-wi-fi-6-bluetooth-5-2-pcie-adaptor-pm-HBC00004AD9B9

~800 TL
    ASUS USB-AC58 DualBand AC1300 Çift Antenli Yüksek Çekim Kablosuz USB Adaptör

1479 TL
    https://www.gaming.gen.tr/urun/241119/asus-pce-axe5400-574mbps-2402mbps-2402mbps-wi-fi-6e-bluetooth-5-2-pci-e-kart/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt

Ram kitting nedir hocam anlamadım.Fps sorunu yaşamıyorum sistemden memnunum.Nasıl bir sorun gördünüz anlamadım

Bende 16mbps adsl vardı bulunduğum muhite vdsl gelişi en fazla altı sene var gittim tekekomdan 5ghz modem ile beraber (o meşhur siyah) 35 mbps vdsl aldım modemde kopma yoktu ama hız bir anda 1mbps ye kadar düşüyor çıkıyordu ilk bağlanırken uğraştırıyordu...

O dönem TP-Link Archer T3U Plus mevcuttu kasada oda illede arka girişe tak üst usb den (usb 3.0) bağlanmam diyordu birde usb 3.0 cihaz ama genede iyiydi iş görüyordu.

Önce vdsl 50mbps oldu saha dolabına kadar fiber gelince...

O modemi de adaptörüde yeğenime verdim şuan onda ben ise ilk önce modemi Keenetic Peak Dsl ile değiştim çok sitabil kesintisiz netim oldu evden çıkıp 50m ötede kamelyaya geçiyorum telefon tek diş bağlanıyor modeme bina önünde kar atarken de sürekli bağlıyım...

Gittim sonrasında da Asus PCE-BE6500 wifi 7 kart aldım kasaya taktım şuan 135 metrekare evin her yerinde üç diş dışında ise bir diş sitabil bağlantı sahibiyim ayrıca mutfak modeme en uzak yer arada üç duvar bir kolon var LG nin buzdolabı nete bağlı...

Modem pc ile aynı odada tuttum en uzak odaya aldım Asusun kart yinede bağlıydı...

Burada adaptör kadar modemde önemli ikisi de verimli çalışmalı kaliteli ürün olmalı vadettiğini yapabilmeli sadece wifi adaptörüyle çözülecek mevzu değil...

Ev geniş yinede tam çözüm olmadı derseniz menzil genişleticilere yönelmelisiniz...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Corsair Vengeance LPX CMK32GX4M2D3600C18
    2x16GB DDR4-3600mhz DDR4
    Samsung SSD 990 PRO with Heatsink 1TB

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.