Şimdi Ara

Euronet (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
348
Cevap
13
Favori
26.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hangi uygulamada bu sorunu yaşıyorsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedMinner -- 9 Ocak 2026; 1:21:58 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Anakartta wifi özelliğim olmadığı için cat6 ile bağlıyım internete benim sorun bölgesel de olabilir tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elcin35 -- 9 Ocak 2026; 19:54:13 >

hay maşallah. 100mbps kullanıyordum. başka operatöre geçme zamanı gelmiş

• Euronet te sık sık kesinti yaşıyordum. 29.01.2026 da internetim komple kesildi. Paketim 100 mbps fiberdi. Test sonuçlarım download 97 upload 46 olarak alıyordum. Kesintiyi bildirdim akşama doğru bağlantı geldi ama download hızım düştü upload hızım ise 10 mbps ye düştü. Müşteri hizmetleri ile tekrar görüştüm. Şimdilik sonuç yok. Gelişme olursaa haberdar ederim. Netbone kullanırken böyle bir sorun yaşamamıştım. Cayma hakkım olsa başka ISS e geçicem. 3 ay bekleyeceğiz anlaşılan. Hız sınırlamasını euronet!in yaptığını düşünüyorum. Hızımı sınırladıkları için latency süreleride düştü çünkü. Bugün yaptığım görüşme sonrası ağ durumu düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurCvK -- 2 Şubat 2026; 14:56:2 >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.