|
2023 REFERANS KODU FNJZS6 REFERANS KODU SINIRSIZDIR. RAHATLIKLA KULLANABİLİRSİNİZ. |
|

|
2023 REFERANS KODU FNJZS6 REFERANS KODU SINIRSIZDIR. RAHATLIKLA KULLANABİLİRSİNİZ. |
|
Forumdan bir arkadaşın referansı ile katıldım. İnternet hizmetinden memnunum. Sizde kayıt olmak isterseniz; Adım : Erdal A. / Hizmet Bölgem : Sultangazi / Kullandığım Paket : vDSL 100Mbit 600 TL İNDİRİM İÇİN : 12 AY BOYUNCA HER AY 50 TL İNDİRİM Kayıt sırasında referans kodu kullanmak istiyorum demeniz yeterlidir. Faturalar düzenli ödenmektedir. REFERANS NUMARASI / DAVET KODU 4 T W 1 A C ![]() |
|
|
|
NETSPEED GÜNCEL DAVET KODUM : ANS9YQ ABONELİK BÖLGESİ : ANKARA KULLANILAN TARİFE : ULTİMATE FİBER Kod aktiftir. Davet kodunu abonelik başvurusunda çağrı merkezine ileterek 12 ay boyunca aylık 50 TL toplamda ise 600 TL referans indirimi kazanabilirsiniz. *İndirimlerden sorunsuz yararlanacağınıza emin olabilirsiniz. **İndirimden yararlanmak için faturaların zamanında ödemesi gerekli, aksi halde indirim iptal oluyor. Otomatik ödeme talimatı verecekseniz bazı bankalarda ödeme geç yansıyor ve referanstan yararlanamıyorsunuz. Detaylı bilgi almak ve sorun yaşamamak için mesaj atabilirsiniz. ![]() |
|
|