Şimdi Ara

Sorunsuz çalışan interneti kestiler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben ortak kullanmıyorum, Ne kadar basit değilmi internet almayın demek sen kullanma durabiliyomusun devir teknoloji devri,Türk telekom sesini çıkartmıyorsa sana ne oluyor sanırsın şirketin sahibi...
  • ap055 A kullanıcısına yanıt
    kaç yaşındasınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ap055 -- 2 Haziran 2016; 23:41:51 >
    benden küçüksünüz bu yüzden özetle anlatıyorum turk telekom ilk tarife 2Mbps 49TL sınırsız adil kullanım kotası yok sonra o zaman fazla indirme filan veya ortak internit kullanım yoktu sonra 4Mbps adil kullanım kotası yoktu gine 72 TL ozaman gerçekten sınırsız internet vardı sonra 8Mbps limitsiz fakat bu sefer adil kullanım kotası vardı o zamanlar btk tarafından adil kullanım maddesi yoktu fakat gine 15GB adil kullanım kotası vardı o zaman akk sonrası hız 3 Mbps değil 512 kbps kullanıyordu ne zaman ortak internet kullanım başladı o zaman adil kullanım kotası geldi ayrıca btk 2012 de resmi olarak adil kullanım kotasını ortak internet kullanım engellemek amaçlamaktadırhttp://forum.donanimhaber.com/m_25882091/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0365634b -- 3 Haziran 2016; 0:02:08 >

• 0365634b kullanıcısına yanıt
    Video linki verme yasakmı bilmiyorum amahttps://www.youtube.com/watch?v=BD04QeSlK2Y 1.02 den 2.30 a kadar izlerseniz anlatılıyor ben bunu biliyorum.

• Videouyu tam izleyemedim ama zaten burda ortak kullanimdan bahsedilmiyor yada ben anlamadim, o kisma gelmedim.ortak kullanimdan bahsettigi dakikayi yazarmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ap055 -- 3 Haziran 2016; 0:43:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tahmin ettiğim gibi elit ekip yarın sözde problem için gelip reset atıp gidecek. 3 ay sonra tekrarlanacak.adamlar yolunu bulmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.