Şimdi Ara

Epson Yazici ile sikinti yasayanlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • L1800 yazıcım 2 senede bir ASF arızası veriyor. Yetkili serviste yaptırıyorum artık yeter dedim yetkili servise bıraktım.Problem boş kağıt çekmesinden ötürü oluyor bu sorunu yaşayan var mı ?

• merhabalar, arkadaşlar benim Epson L3250 var normal standar modda çıktı almada sorunum yok ama taslak moda aldığımda mürekkebi kesiyor muhtemelen yetiştiremiyor mürekkebi ve temizleme yaptırıyorum düzeliyor ama taslak modda yazdıramıyorum sorun nerden olabilir.

• Merhabalar, EPSON L3210 yazıcım var yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum. Daha önce USB ile bağlı olduğum bilgisayar üzerinden terminal bilgisayar ile LAN bağlantısı üzerinden yazıcıyı kullanabiliyordum.

Ana bilgisayar yavaş kaldığı için yeniledim. Şimdi USB ile bağlı olduğu bilgisayardan yazıcıyı kullanabilsem de diğer terminal bilgisayar üzerinden kullanamıyorum. Ağ paylaşımları açık, güvenlik duvarlarını da kapatıp denedim.

Terminal pcden yazıcıyı eklemeye çalıştığımda sürekli 0x00000012. hatası alıyorum.

Bilgisayarların ikisinde de Windows 10 PRO yüklü bu arada. Yardımlarınızı bekliyorum.

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.