Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu) (290. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.794
Cevap
198
Favori
370.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
27 oy
Sayfa: önceki 1...145...287288289290
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Evet

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Neye niyet neye kısmet gibi olmuş :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Cihaz çok büyük olduğu için genelde masa üstünde max pil koruması %80 şarj off olarak kullandığım için pilde hiç bir değişim olmadı. O günü pikniğe giderken aldım yanıma %65 şarj ile 5 saat ekran süresi aldım ses full parlaklık full. Bence maceraya gerek yok zaten garantisi de yok cihazın. Forumda ilk alanlardan biriyim. Siz memnun değilseniz gönderin servise. Orjinal pil takmak zorundalar zaten. Pil olanı riskli böyle markalar muadil pil kullanmak gibi bir riske girmez. Zaten bu konuda milyar dolarlar zarar ettiler. Malum note 7 olayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 1 aydır samsung notes uygulaması bozuk ben de. Kalem özelliklerini seçtiğim bar notu tam ekran yapınca kalem özellikleri kayboluyor. Örnek olarak bir pdf açıyorum üzerinde not alacağım açtığım zaman kalem özelliklerini seçebileceğim bar duruyor ama notu tam ekran yap dedikten sonra bar orda duruyor ama kalem özellikleri yok oluyor notu kapatıp açmadığım sürece düzelmiyor. Silip yükledim ama düzelmedi bu sıkıntıyı yaşayan ve çözümünü bilen birisi paylaşırsa sevinirim.

selam tekrardan

istanbul bakırköy yetkili servisine gittim

pil değişimi yapmadılar , teknisyen arkadaş pilde sorun yok demiş , banada bunu kayıt işlemlerini yapan kişi söyledi , isterseniz tekrar kayıt açabiliriz dedi , bende bugün uğraşmadım eve geldim , yarın son gün garanti bitiminin....

sorun yok demişlerdi ya , bende neye dayanarak diye sordum , ekran görüntüsü aldım , şimdi paylaşıyorum

Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu)

----------bu profildeki kişi veya kişiler hayal ürünüdür ----------

• şöylede bişi var

yeni öğrendim

+3.000 tl verirsem eğer garantimi 1 yıl uzatacaklarmış , bu bana mantıklı geldi

ne dersiniz 3.000 liraya 1 yıl garanti süresi veriyorlar

bu arada , ücretli olarak pil değişimi ne kadara yaparsınız dedim 4200 lira dediler , hal böyleyken 3.000 lira verip 1 yıl garanti uzatmak daha mantıklı değil mi? Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu)  garanti uzatıp daha sonra pil değişimi ve belkide ekran değişimi yaptırırım Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu) 

• heyysanadiyom kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Ben cihazı Bursa'daki servise vermiştim. Benim cihazı direkt aldılar böyle bir şeyle karşılaşmadım.

hocam siz demekki pil konusunda çok zaman geçirdiniz , piliniz eskidi ondan sormadılar size

benim döngü sayısına bakılırsa ben çok pil eskitmemişim

3.000 lira verip +1 yıl garanti uzatma olayına ne dersiniz , onu yapayım mı? bana lazım bu tablet 1 yıl çok daha sıkı kullanıcam zaten

• heyysanadiyom kullanıcısına yanıt
    Aslında cihazı çok özen göstererek kullandım. Hiçbir zaman şarjda kullanmadım vb. Hor kullanmadım yani. Ben de garanti bitimine 10 gün kala falan değiştirmiştim. Ve pil değişiminden sonra yeni pilin etkisini hissettim ben değiştirmenizi tavsiye ederim. +1 yıl olayını bilemedim ekran değişimi demişsiniz ama onları bir kusur olmadan değiştirmiyorlar diye biliyorum ya da ücret alırlar garanti kapsamında olsa bile. Ama pil değişimi hem ücretsiz hem de yapmaları gerekiyordu sizi garanti bitimine çok az kaldı diye baştan mı savdılar acaba ya da paketi almaya mı zorluyorlar anlamadım.

bana şunu yazdı Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu)  benim cihazdaki pil canavar gibi o zaman

• brt.148 B kullanıcısına yanıt

paket satmaya zorluyorlar olabilir , danışman kız söyleyince bende bi şaşırdım çünkü bilmiyordum bunu

bugün bi düşünücem

3.000 liraya daha yatkınım gibi , hem satarken avantaj olur Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu)  hemde başka bi yeri bozulursa bu 1 yıl içinde kafam rahat olur çünkü önümüzdeki 1 yıl boyunca çok aktif kullanıcam tableti

• Samsung Galaxy Tab S9 Ultra SM-X910 Batarya Değişimi | ALPA Tamir Merkezi

orijinal mi bilemyorum ama orijinal yazıyor

bataryanın değişimi 2.800 TL

• + 3.000 tl vererek resmi garantiyi 1 yıl uzattım

kafam rahat şuan Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu) 

• 
Sayfa: önceki 1...145...287288289290
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.