Şimdi Ara

Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] (574. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.466
Cevap
219
Favori
416.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
26 oy
Sayfa: önceki 570571572573574
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yani şu mesajları okuyunca SteamOs yüklediğim için tekrar mutlu oldum.

Sen ne lanet bir işletim sistemisin wndows ya.. Bir de üstüne vasat yazılım desteği veren 3.parti üretici eklenince..

Eğer fc26, online bt6 gibi oyunlar oynamıyorsanız direkt SteamOs'a geçmenizi tavsiye ederim. Fps artışı, stabil oyun deneyimi vb. o kadar memnunum ki anlatamam.

Zamanınızı nasıl yönetirseniz , yaşamınızı da öyle yönetir ve öyle yaşarsınız.
  • sanjii kullanıcısına yanıt
    Hocam AC ile yaşadığım sorunun çözümünün format atmak olduğunu öğrendikten sonra bende elim değmişken steamos deneyeyim istedim iyiki denemişim windows ızdırapmış haberim yokmuş :D ve işin garip kısmı bazı eski oyunlar windowsta açılmıyordu assassin's creed 1 gibi ama steamosta açılıyor diğer oyunlardada daha performanslı gibi geldi bana. Böyle cihazlar için steamos windows a göre daha iyi bir seçenek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Mrb steamos ilaçlı oyun çalıştırıyor mu :)

Hiç ihtiyaç duymadım ve denemedim. Çok güzel bir kütüphanem var.

Fakat forumda okuduklarıma göre cihazı eczaneye çevirebilirsiniz. Çok az vakit ayırmak yeterli oluyor.

Zamanınızı nasıl yönetirseniz , yaşamınızı da öyle yönetir ve öyle yaşarsınız.
  • Bu cihazda mmo oyun oynayan oldumu acaba? Ben archage oynamak istedim lakin hiç bir tuş tepki vermed. Ama rust oynamaya kalktım gayet guzel hepsi çalıştı sorunsuz hiç ayar yapmadan hemde. Bunun sebebi ne olabilir?

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.