Şimdi Ara

MegaMount DJI Dronelar için açı ayarlı Tablet ve Telefon adaptörü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
    1
    1 MegaMount DJI Dronelar için açı ayarlı Tablet ve Telefon adaptörü
    MegaMount DJI Dronelar için Tablet Adaptörü

    DJI Mavic Mini, Mavic 2, Mavic Zoom, Mavic Pro, AIR ve Spark için iPad Tablet Sabitleyicisi

    Web sitemizi tamamladık. www.mega-mount.com adresinden ürünleri inceleyebilir ve sipariş geçebilirsiniz. Donanım Haber kullanıcıları DONANIMHABER kupon kodu ile sipariş geçebilirler.

    İki arkadaş öncelikle kendi dronelarımız için Alüminyumdan açı ayarlı bir tablet tutucu yaptık. Ürün çok güzel ve kullanışlı olunca bunu sizlerle paylaşmak istedik. Biliyorsunuz mevcut DJI drone kumandasına telefonu takmak biraz zahmetli ve kullanışlı değil. Telefon bağlantı portu zarar görebiliyor ya da uçuş sırasında telefonunuz kayabilir. Telefonun bağlantı portunu da bozabilirsiniz. Tablet bağlamak ise imkansız. MegaMount adını verdiğimiz bu ilanda görülen ürün tüm tablet modellerini drone kumandanıza bağlayabileceğiniz bir üründür.

    %100 Yerli Üretimdir. Açı ayarı sayesinde tüm iPad tabletlerle uyumlu olup, MegaMount'u DJI'ın birçok drone modeli ile kolaylıkla kullanabilirsiniz. 1/4"-20 diş ölçüsü bağlantısı sayesinde pek çok tripod ile uyumludur. Oynar mafsal ve Drone kumandasına giren kısım CNC'de işlenmiş birinci sınıf Alüminyum malzemeden yapılmıştır. Uzun yıllar sorunsuz kullanabilirsiniz. Sipariş aşamasında istediğiniz renk tercihini belirtirseniz istediğiniz renkte hazırlayarak size gönderebiliriz.

    Yeni tasarımımız sayesinde MegaMount tüm telefon ve tablet modelleriyle uyumludur. Telefon için ayrı tablet için ayrı tutucu almanıza gerek yok. Tek ürün iki fonksiyon. Boyun askısı hediyemiz olarak gönderilmektedir.

    NOT: Fotoğraflarda yer alan DJI Drone Kumandası, Tablet ve Telefon fiyata dahil değildir. Hediye boyun askısı elimizde bulunanlardan gönderilecektir.

    MegaMount DJI Dronelar için açı ayarlı Tablet ve Telefon adaptörüMegaMount DJI Dronelar için açı ayarlı Tablet ve Telefon adaptörüMegaMount DJI Dronelar için açı ayarlı Tablet ve Telefon adaptörüMegaMount DJI Dronelar için açı ayarlı Tablet ve Telefon adaptörüMegaMount DJI Dronelar için açı ayarlı Tablet ve Telefon adaptörüMegaMount DJI Dronelar için açı ayarlı Tablet ve Telefon adaptörüMegaMount DJI Dronelar için açı ayarlı Tablet ve Telefon adaptörüMegaMount DJI Dronelar için açı ayarlı Tablet ve Telefon adaptörüMegaMount DJI Dronelar için açı ayarlı Tablet ve Telefon adaptörüMegaMount DJI Dronelar için açı ayarlı Tablet ve Telefon adaptörüMegaMount DJI Dronelar için açı ayarlı Tablet ve Telefon adaptörüMegaMount DJI Dronelar için açı ayarlı Tablet ve Telefon adaptörüMegaMount DJI Dronelar için açı ayarlı Tablet ve Telefon adaptörüMegaMount DJI Dronelar için açı ayarlı Tablet ve Telefon adaptörüMegaMount DJI Dronelar için açı ayarlı Tablet ve Telefon adaptörüMegaMount DJI Dronelar için açı ayarlı Tablet ve Telefon adaptörüMegaMount DJI Dronelar için açı ayarlı Tablet ve Telefon adaptörüMegaMount DJI Dronelar için açı ayarlı Tablet ve Telefon adaptörüMegaMount DJI Dronelar için açı ayarlı Tablet ve Telefon adaptörüMegaMount DJI Dronelar için açı ayarlı Tablet ve Telefon adaptörüMegaMount DJI Dronelar için açı ayarlı Tablet ve Telefon adaptörüMegaMount DJI Dronelar için açı ayarlı Tablet ve Telefon adaptörüMegaMount DJI Dronelar için açı ayarlı Tablet ve Telefon adaptörüMegaMount DJI Dronelar için açı ayarlı Tablet ve Telefon adaptörüMegaMount DJI Dronelar için açı ayarlı Tablet ve Telefon adaptörüMegaMount DJI Dronelar için açı ayarlı Tablet ve Telefon adaptörüMegaMount DJI Dronelar için açı ayarlı Tablet ve Telefon adaptörüMegaMount DJI Dronelar için açı ayarlı Tablet ve Telefon adaptörüMegaMount DJI Dronelar için açı ayarlı Tablet ve Telefon adaptörüMegaMount DJI Dronelar için açı ayarlı Tablet ve Telefon adaptörü
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 699 TL Miktar : 5 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 17 Nisan 2021 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık







  • hayırlı satışlar çok güzel olmuş fikir süper ama maliyeti düşürebilirseniz belki tutulma ihtimali yükselebilir
  • Çok sağolun. Maliyeti düşürmek için uğraşıyoruz ama tableti tutan siyah plastik parçayı Çin'den getirttiğimiz için ve ek gümrük bindiği için zorlanıyoruz. 3D printer ile basabilirsek o yaylı parçayı fiyatı daha da düşürebileceğiz o zaman. Birazdan görselleri güncelleyeceğiz daha profesyonel görseller koyacağız.
  • MegaMount | DJI Drone Aksesuarları websitemiz artık online. www.mega-mount.com adresinden online sipariş verebilirsiniz.

    Websitemizde fiyatı buradaki fiyatımızdan daha yüksek olduğu için bu kuponu kullanarak aynı fiyata kredi kartınızla alabilirsiniz.

    KUPON KODU: DONANIMHABER



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superlative -- 18 Nisan 2020; 10:42:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.