Bildirim
Manchester United Kıraathanesi | Manchester United 5-4 Olympique Lyonnais | #UEL (1483. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
united da para var neden sampiyonluk kadrosu kurmuyor?sat eldeki lukaku pogba copleriniquote:
Orijinalden alıntı: Sen Aydınlatırsın Geceyi
Değeri önemli değil takıma faydası önemli. Bana göre takımda ki en iyi orta saha McTominay. Defansif olarak Pogba'dan daha çalışkan ve top ayağındayken daha hızlı ve basit oynuyor. Pogba iki saat topu ayağında gevelediği için takım hızlı hücuma çıkamıyor. Bu kadroyla şampiyonluk yarışında kalmak zor ilk dörde girersek başarıdır.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Inter maçını izledim klasik bir hazırlık maçından daha önemliymiş gibi geçti.İki tarafta sanki normal sezon maçını oynar gibi konsantreydi.
Bissaka'ya senenin en iyi transferi olabilir, youngdan sonra en aşağa 5 gömlek kademe atlamış oldu o kısım.James'i beğenmedim, rotasyon oyuncusunun üstü olmaz gibi.Eğer Sançhez kafasını futbola vermeyecekse kesin bir kanat gerekli Manuya.
Genç orta sahaları beğendim, defans felaket lakin zaten transfer gelecek gelmezse o zaman çıngar çıkar.
Rashforda forvet teslim edilmez, klasik ingiliz şişirmesinden öte değil.Martial'in artık bunlar son şansları bu sezon patlama yaptı yaptı yoksa fransaya geri döner.
Onun haricinde takım kendinden daha emin oynuyor en azından ne oynadığını biliyor gibi.Geçen seneki gibi savruk olmayacaklardır.
Pogba problemini de çözmeniz gerek, bu maç onun için ölçüt değil çoğunlukla toptan kaçtı sanırım ayrılık kaçınılmaz riske girmiyor.
Takımın eksikleri net belli oluyor.Sağ kanat, forvet ve defans Pogba'nın durumuna göre de orta saha.1 ay kaldı pogbayı satmadan 3 adam alabilmenizi çok olası görmüyorum, alsanız bile net katkı verirler mi soru işareti.En azından defanstaki sıkıntıyı ve forveti çözmeden girerseniz sezona ilk 4 yarışı yalan olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fluox -- 20 Temmuz 2019; 20:55:45 >
-
Sancho CL garantisi olmayan bir takıma gitmez. Hele bi ilk 4 görün kral.
OGS'e zaman tanınmalı 2-3 sene içinde sağlam kadro kurar. Keşke bu sezon Pogba'yı biri alsa da kurtulsak ama kalacak gibi gözüküyor. McTominay-Fred oynarsın büyük maçlarda Matic-McTominay yaparsın hiçbir kayıp olmaz.quote:
Orijinalden alıntı: Todo Al Blancos
united da para var neden sampiyonluk kadrosu kurmuyor?sat eldeki lukaku pogba coplerini
Alıntıları Göster -
Sağlam bir forvet olsa bugünkü İnter maçı çok farklı bitebilirdi. Dünyaları kaçırdı Rashford ve James. -
Ibra -
David De Gea, Manchester United ile 6 yıllık yeni kontrat için anlaşmaya vardı. İspanyol kaleci, 6 yılda toplam 117 milyon pound kazanacak. (Telegraph)
Senelik 20 milyon euro gibi bi rakam ediyor, yuh diyorum. De gea iyi kaleci beğeniyorum ama bu maaş inanılmaz fazla değil mi ya?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haftalik 420 bin sterlin.haftalik 500 istiyordu, 80 bin indirim yapmis.quote:
Orijinalden alıntı: -BurakBey
David De Gea, Manchester United ile 6 yıllık yeni kontrat için anlaşmaya vardı. İspanyol kaleci, 6 yılda toplam 117 milyon pound kazanacak. (Telegraph)
Senelik 20 milyon euro gibi bi rakam ediyor, yuh diyorum. De gea iyi kaleci beğeniyorum ama bu maaş inanılmaz fazla değil mi ya?
Sancheze 500 verirlerse, De Gea da ister.Pogbada 500 istiyor.
Hatayi Sancheze 500 vermekle yaptilar.m.city, maas dengesini bozmamak icin Sanchezden vazgecti.En cok kazanan haftalik 350 binle Kdb.Sanchez alinmasa bugun De geanin kazanacagi rakam en fazla haftalik 300-350 bin olurdu.
United'in neden düzgün bir forveti yok? Rashford, Martial falan en fazla yedek olmalı bu takımda.
Takımımın vizyonu nedir allah askına niye iyi transferler yapılmıyor sağlam paramız var galiba hedef küçülttü klup... su takıma 2 tane yıldız getirmek çok mu zor yaw ... city Liverpool böyle kadrolara sahip iken şampiyonluk imkansız bu kadro ile .. hey gidi gigs Ronaldo scholes ferdinand ...
pogba gitmeli diyorsunuz hala ipler elinjzde gibi yuksek fiyat istiyorusunuz, takimlar iyi veya kotu olur ama bunu gizleyen tek sey kaleci ve st dir.sizin kaleci iyi bir de leblebi gibi gol atesleyen forvetiniz olsa tamam.quote:
Orijinalden alıntı: Sen Aydınlatırsın Geceyi
OGS'e zaman tanınmalı 2-3 sene içinde sağlam kadro kurar. Keşke bu sezon Pogba'yı biri alsa da kurtulsak ama kalacak gibi gözüküyor. McTominay-Fred oynarsın büyük maçlarda Matic-McTominay yaparsın hiçbir kayıp olmaz.
Alıntıları Göster
ha bu arada lingard i oynatcagima 10 kisi cikarim daha iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
OGS aklında 4-2-3-1 sistemi var.
Solda Rashford ortada Bruno sağda pepe forvette Icardi.
Kurulması hayal olmayan bir hücum hattı ama 2 aydır Bruno transferi bile bitmedi.
yav madem oyle bu martiali 2 yildir neden bize salmiyorsunuzquote:
Orijinalden alıntı: the wow
OGS aklında 4-2-3-1 sistemi var.
Solda Rashford ortada Bruno sağda pepe forvette Icardi.
Kurulması hayal olmayan bir hücum hattı ama 2 aydır Bruno transferi bile bitmedi.
Ölücülük yapıyorsunuz sizdequote:
Orijinalden alıntı: yusei
yav madem oyle bu martiali 2 yildir neden bize salmiyorsunuz
Alıntıları Göster
hayir bide kontrat uzatti yoksa suan serbesttiquote:
Orijinalden alıntı: the wow
Ölücülük yapıyorsunuz sizde
Alıntıları Göster
-
25'e Toby'i almak varken Maguire'a bu paraları vermek çok mantıksız bence
-
Karşılığında Smalling, Jones, Rojo üçlüsünden birini hatta ikisini verselerdi bari. Yata yata para alacaklar. Hele bir de forvet almazlarsa tam bittik.quote:
Orijinalden alıntı: D.
25'e Toby'i almak varken Maguire'a bu paraları vermek çok mantıksız bence
-
Maguire > VVD
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X