Şimdi Ara

Manchester United Kıraathanesi | Manchester United - Tottenham Hotspur | #UELFinal (1623. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.546
Cevap
65
Favori
1.259.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16211622162316241625
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Okudum, ilk defa olduğu için sordum zaten, çoğu kişinin bu kuraldan da haberi yoktur. Sen çıkmış şaka mı diyorsun? Boşa agresifleşmenin lüzumu yok.
  • Şaka mısınız diyip gülmüşüm farkındaysan agresifleşme falan yok. Kuralı bilmesenizde mantık yürütsenizde olurdu. Pozisyon olduğunda maç bitmiş miydi cevabı hayır. Bu kadar basit birşey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen Aydınlatırsın Geceyi kullanıcısına yanıt

• Say say bitmez hakemin hataları... ManU'nun ilk golünde Maguire'ın, ona karşı kademe alan futbolcuyu omuzlarından aşağıya çektiğini de unutmadık, unutmayacağız.

Şimdiden anlaşıldı, hakemler ManU'nun lehine yapılan hata sayısında, geçen seneki 17 rekorunun üzerine çıkacaklar.
  • dorukhansn kullanıcısına yanıt
    Saysana ne hataları yapmış

• Bruno Fernandes penaltı kullanırken.

• the wow kullanıcısına yanıt
    Say say bitmez demişim işte, the wow, neden fanatiklik yapıyorsun da yemi yutuyorsun. Neyse genel çerçeveyi ortaya koyayım.

Dakika 65-70'e kadar Brighton'ın aşırı agresif oynamasına izin verdi. 7-8 sarı kart çıkartabilirdi. Orta sahada ManU'nun etkisiz kalması kendi problemleri değil, Brighton'ın düstursuz müdaheleleridir. Aç tam özeti izle, orta sahada 3 pozisyonda bir agresif müdahele görürsün. Öte yandan maçın sonunda ele çarpan topu görememesi de başlı başına skandal. Bunlar ManU'nun aleyhine olanlar.

Gelgelelim maçın kaderini belirleyen hatalara, penaltılara, çok açık ve net olarak konuşacağım zira bundan başka bir şey söylemeye de gerek yok. Eğer geçen seneki Spurs-ManU maçında rezil herif Pogba'nın pozisyonu penaltıysa, Brighton'ın 2 tane daha penaltı kullanması gerekiyordu. Ayrıca 5 dakika uzattığı maçta 96:30'da korner kullandırıyor. Madem penaltı pozisyonlarını yediği adamın niyetini okuyarak karar veriyor hakem, ben de niyet okuyorum ve bir amaç uğruna maç uzattı diyorum.

Sene sonunda uRef'in nasıl bir istatistik ortaya koyacağını hep birlikte göreceğiz. Yok ama istiyorsan, geçen sene izlediğim her Spurs maçında yaptığım gibi, ManU için de izlediğim her maçta hakemlerin leyhte ve aleyhte bütün kararlaırını kaydedebilirim senin için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dorukhansn -- 26 Eylül 2020; 18:55:20 >

• Paul Pogba failed to create a chance, produce a shot, make a tackle or interception during his time on the pitch against Brighton and had the lowest pass accuracy of any Man Utd player (71%).

A day to forget.

Üçe beşe bakmadan derhal defedilmeli. Herşeyiyle zarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jurgen Klopp -- 26 Eylül 2020; 19:9:20 >
    Bana diyorsun ama hem sen fanatiklik yapıp yemi yuttun. O kadar emindim ki bu maçtan çok lafı spurse getireceğini

Maçı izlediysen niye ekstra bir dakika oynandığını görürdün. Adamlar 1 dakikadan fazla sevindiler. Ark niyetli bi hakem olsa eli görmediyse bile maçı hemen bitirmezdi. Bruno ceza sahası içinde topla buluştu önü boştu maçı bitirdi. Niyeti kötü olsa izin verirdi orda. Yani bırakın bu işleri. Algı peşinde koşmayın.

• Maç bittikten sonra verilen penaltı doğru da iptal edilen penaltıyı anlayamadım, verilen ilk penaltıdan daha net bir penaltıydı ama varda iptal edildi. 3 penaltı olunca cümle karışık olmuş olabilir

• the wow kullanıcısına yanıt
    Yahu niye algı peşinde koşayım? Hem leyhte hem aleyhte yazdım gördüklerimi. Spurs maçından örnek verme sebebim ise benim adıma en akılda kalıcı hakem hatası odur. Yakından uzaktan penaltı ile alakası yoktu lakin hakem VAR'a bile gitmeden vermişti penaltıyı. L'pool konusunda algı yapıyordum ama orası ayrı.

Yemişim ManU'sunu, Spurs'ünü, L'pool'unu, hiç umrumda olmaz. Hak yerini bulsun yeter. L'pool konusuna attığım uRef sonuçlarını tekrar paylaşıyorum:

Eğer bir algı varsa da bunu ne ben kurdum ne de diğer taraftarlar, hem ManU hem de hakemler beraber yaptılar.

Gelelim uzatmalara. Zaten senin dediğin gibi olmalı art niyetli olmak için ama bir önceki mesajımda da belirttiğim gibi, niyet okudum o görüşü belirtirken. Tıpkı hakemin Connolly'nin penaltı pozisyonlarında yaptığı gibi. Umarım anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir. Zira gerçekten art niyetli davranıp pislik atma uğraşında olsaydım, tartışmayı uzatmak maksadıyla şöyle derdim: "E o zaman kardeşim santrayı geciktirdikleri için çıkarsaydı sarı kartları. 5-7 saniye geciktiklerinde nasıl da çıkartıyorlar ama serbest vuruşlarda."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dorukhansn -- 26 Eylül 2020; 19:41:17 >

Aman hocam bide liverpoolu katmayalım konu karışmasın iyice

• Pereira > lazio

• Martiala güvenilip, yola çikilmaz dedik.1 değil, 2 stoper lazim dedik. Sol bek lazim dedik. Ndidi gibi bir DM lazim, dedik. Sanchoya 100 verip, Masonun önünü kapatmayin dedik. Hakli olduğumun anlaşilmasi 1 maç almiş.

Tellesin savunmasi yok. İyi oyun kurar, topu iyi kullanir.Fakat, savunma yapamaz.Tellesi alirsaniz, sol bek sorununuz çözülmez.
  • Cavani?

• Bir ihtimal daha var.
  • United transfer komitesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marty.McFLY -- 29 Eylül 2020; 19:45:51 >
  • Sağlıklı kalırsa Sancho'dan iyi transfer tabi haber gerçekse

• D. kullanıcısına yanıt
    Bu zamana kadar bunun için beklemiş olamayız. Olmasın yani olmamalı

• Dembele'yi alırsanız 20M bize düşüyor, her türlü win-win

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 16211622162316241625
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.