Sapık ve sapkın eski sevgilim şu an çocuk gelişim stajı yapıyor. (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Konu Dışı / Off Topic >> Konu Dışı
Ss4Gogeta => Sapık ve sapkın eski sevgilim şu an çocuk gelişim stajı yapıyor. (26.11.2014 04:00:24)
Cidden çok ilginç bir durum. Kızın cinsel yönden sapkınlıkları vardı ve bunun haricinde gün içinde 30 kere aradığı olurdu. Gecenin 3ünde sabahın köründe, saat hiç farketmiyordu. Eski sevgilimdi, sürekli arayıp ağlardı seni seviyorum geri dön vs. aylarca sürdü bu durum bir şekilde kurtuldum yollarımız ayrıldı ve devam ettik. Bu kişi şu an kreşlerde anaokullarında 3-5 yaş arası çocuklara eğitim veriyor. Sizce normal bir durum mu?

Anlatırken çok normal gelebilir ama inanın ki normal değildi o kadar ısrarla ve sık araması, takip etmesi, olur olmadık yerlerde karşıma çıkması veya haftanın her günü çıkışıma gelmesi.

Jun.Misugi => Sapık ve sapkın eski sevgilim şu an çocuk gelişim stajı yapıyor. (26.11.2014 04:01:25)
Değil.

YüzüğüKayıpFrodo => Sapık ve sapkın eski sevgilim şu an çocuk gelişim stajı yapıyor. (26.11.2014 04:10:52)
Karşı cinslerin hepsi aynı

Simone Simons => Sapık ve sapkın eski sevgilim şu an çocuk gelişim stajı yapıyor. (26.11.2014 04:15:10)
seviyomuş demek ki

ÜtopyalıRealist => Sapık ve sapkın eski sevgilim şu an çocuk gelişim stajı yapıyor. (26.11.2014 06:28:22)
Seven insanin yaptigi seylerde mantik arama. Bence normal yani seni tehdit falan etmesiyse veya kendine bir zarar verecegini falan soylemediyse

dionysos_07 => Sapık ve sapkın eski sevgilim şu an çocuk gelişim stajı yapıyor. (26.11.2014 06:47:05)
hangi şehir?

The Bavarian => Sapık ve sapkın eski sevgilim şu an çocuk gelişim stajı yapıyor. (26.11.2014 07:17:06)
Bunun aynısını zamanında bende yaşadım. Cinsel yönden olsun, kişilik yönünden olsun acaip bir insandı. Şu an öğretmenlik yapıyor. Öğrencilerine sabır diliyorum sadece.

Sayfa: [1]