flowerhorn
=> c# mı yoksa unity'nin mi önü açık ?
(25.11.2014 13:15:30)
quote:
Orijinalden alıntı: oksygen quote:
Orijinalden alıntı: flowerhorn quote:
Orijinalden alıntı: flowerhorn geçen sene de bu zamanlarda başlamıştım ama başarılı olamadım .Hatta çalışmama rağmen barajı geçemedim 2 yıllıklara gitsem ne olur .İşe yarar mı? | Hocam sen eline yeter ki bir mühendislik diploması al,gerisi sadece kendini geliştirme Bu işlere merak salan adam zaten zeki insandır,çalışmıyorsundur,kendini vererek çalış,diplomanı al sonra gerisi mühim değil | geçen senenin ygs kitapları duruyor . O zaman hemen başlayayım matematik bilgilm sıfır bu arada :) | Hocam benimde sıfırdı,antrenmanlarla matematik 1 ve 2. kitabı bitirdikten sonra çok rahat çözmeye başladım kesinlikle tavsiye ederim | kaç ayda mat 1 biter sence sıfırdan başlayan iiçin | hocam ana mantığı kapman iyi çalışırsan yaklaşık 1,1.5 ay alabilir,ondan sonra tek yapman gereken test çözmek şimdiden başlarsan sıfırdan,yazılım mühendisliği kazanabilirsin,benim sınıftaki arkadaşlar hiç çalışmadan üniyi kazandılar,artık üniyi okuma yazması olmayanlar bile kazanıyor |
lys ne olacak onu dusunuyorum ben :)
oksygen
(25.11.2014 13:17:05)
quote:
Orijinalden alıntı: flowerhorn geçen sene de bu zamanlarda başlamıştım ama başarılı olamadım .Hatta çalışmama rağmen barajı geçemedim 2 yıllıklara gitsem ne olur .İşe yarar mı? | Hocam sen eline yeter ki bir mühendislik diploması al,gerisi sadece kendini geliştirme Bu işlere merak salan adam zaten zeki insandır,çalışmıyorsundur,kendini vererek çalış,diplomanı al sonra gerisi mühim değil | geçen senenin ygs kitapları duruyor . O zaman hemen başlayayım matematik bilgilm sıfır bu arada :) | Hocam benimde sıfırdı,antrenmanlarla matematik 1 ve 2. kitabı bitirdikten sonra çok rahat çözmeye başladım kesinlikle tavsiye ederim | kaç ayda mat 1 biter sence sıfırdan başlayan iiçin | hocam ana mantığı kapman iyi çalışırsan yaklaşık 1,1.5 ay alabilir,ondan sonra tek yapman gereken test çözmek şimdiden başlarsan sıfırdan,yazılım mühendisliği kazanabilirsin,benim sınıftaki arkadaşlar hiç çalışmadan üniyi kazandılar,artık üniyi okuma yazması olmayanlar bile kazanıyor | lys ne olacak onu dusunuyorum ben :) |
hocam,senle ben birebir aynı durumdayız,özelden konuşabiliriz istersen,benim senden hiç farkım yok
flowerhorn
(25.11.2014 13:20:00)
quote:
Orijinalden alıntı: flowerhorn geçen sene de bu zamanlarda başlamıştım ama başarılı olamadım .Hatta çalışmama rağmen barajı geçemedim 2 yıllıklara gitsem ne olur .İşe yarar mı? | Hocam sen eline yeter ki bir mühendislik diploması al,gerisi sadece kendini geliştirme Bu işlere merak salan adam zaten zeki insandır,çalışmıyorsundur,kendini vererek çalış,diplomanı al sonra gerisi mühim değil | geçen senenin ygs kitapları duruyor . O zaman hemen başlayayım matematik bilgilm sıfır bu arada :) | Hocam benimde sıfırdı,antrenmanlarla matematik 1 ve 2. kitabı bitirdikten sonra çok rahat çözmeye başladım kesinlikle tavsiye ederim | kaç ayda mat 1 biter sence sıfırdan başlayan iiçin | hocam ana mantığı kapman iyi çalışırsan yaklaşık 1,1.5 ay alabilir,ondan sonra tek yapman gereken test çözmek şimdiden başlarsan sıfırdan,yazılım mühendisliği kazanabilirsin,benim sınıftaki arkadaşlar hiç çalışmadan üniyi kazandılar,artık üniyi okuma yazması olmayanlar bile kazanıyor | lys ne olacak onu dusunuyorum ben :) | hocam,senle ben birebir aynı durumdayız,özelden konuşabiliriz istersen,benim senden hiç farkım yok |
istek gonderdım.
yarın baslıyorum ben
steganography
(25.11.2014 16:58:30)
quote:
Orijinalden alıntı: flowerhorn geçen sene de bu zamanlarda başlamıştım ama başarılı olamadım .Hatta çalışmama rağmen barajı geçemedim 2 yıllıklara gitsem ne olur .İşe yarar mı? |
Hocam 2 yıllığa ne gerek var.Eğer meslek çıkışlıysanız mtok gibi bi avantajda var dert etmeyin.Bende bu yıl mezunum şuan benimde mat pek iyi deil ama önümüzde pekte kısa sayılmayacak bi süre var hocam. Şunuda ekliym hocam:http://goo.gl/jZFH7e
flowerhorn
(25.11.2014 17:24:54)
quote:
Orijinalden alıntı: Stork44 quote:
Orijinalden alıntı: flowerhorn geçen sene de bu zamanlarda başlamıştım ama başarılı olamadım .Hatta çalışmama rağmen barajı geçemedim 2 yıllıklara gitsem ne olur .İşe yarar mı? | Hocam 2 yıllığa ne gerek var.Eğer meslek çıkışlıysanız mtok gibi bi avantajda var dert etmeyin.Bende bu yıl mezunum şuan benimde mat pek iyi deil ama önümüzde pekte kısa sayılmayacak bi süre var hocam. Şunuda ekliym hocam:http://goo.gl/jZFH7e |
Okudum , dogrulari soyluyor adam
Ama tek dezavNtajim yaklasik 3.5 ay kaldi sinava
Keske once baslasaydim(keske demeyi hic sevmiyorum)
steganography
(25.11.2014 17:31:06)
quote:
Orijinalden alıntı: flowerhorn geçen sene de bu zamanlarda başlamıştım ama başarılı olamadım .Hatta çalışmama rağmen barajı geçemedim 2 yıllıklara gitsem ne olur .İşe yarar mı? | Hocam 2 yıllığa ne gerek var.Eğer meslek çıkışlıysanız mtok gibi bi avantajda var dert etmeyin.Bende bu yıl mezunum şuan benimde mat pek iyi deil ama önümüzde pekte kısa sayılmayacak bi süre var hocam. Şunuda ekliym hocam:http://goo.gl/jZFH7e | Okudum , dogrulari soyluyor adam Ama tek dezavNtajim yaklasik 3.5 ay kaldi sinava Keske once baslasaydim(keske demeyi hic sevmiyorum) |
Azimli olduktan sonra sıkıntı olmaz hocam çalışalım yeter ki :)
flowerhorn
(25.11.2014 17:34:10)
quote:
Orijinalden alıntı: flowerhorn geçen sene de bu zamanlarda başlamıştım ama başarılı olamadım .Hatta çalışmama rağmen barajı geçemedim 2 yıllıklara gitsem ne olur .İşe yarar mı? | Hocam 2 yıllığa ne gerek var.Eğer meslek çıkışlıysanız mtok gibi bi avantajda var dert etmeyin.Bende bu yıl mezunum şuan benimde mat pek iyi deil ama önümüzde pekte kısa sayılmayacak bi süre var hocam. Şunuda ekliym hocam:http://goo.gl/jZFH7e | Okudum , dogrulari soyluyor adam Ama tek dezavNtajim yaklasik 3.5 ay kaldi sinava Keske once baslasaydim(keske demeyi hic sevmiyorum) | Azimli olduktan sonra sıkıntı olmaz hocam çalışalım yeter ki :) |
Ah keske 18 yasimda aklim basima gelseydi
steganography
(25.11.2014 17:36:15)
quote:
Orijinalden alıntı: flowerhorn geçen sene de bu zamanlarda başlamıştım ama başarılı olamadım .Hatta çalışmama rağmen barajı geçemedim 2 yıllıklara gitsem ne olur .İşe yarar mı? | Hocam 2 yıllığa ne gerek var.Eğer meslek çıkışlıysanız mtok gibi bi avantajda var dert etmeyin.Bende bu yıl mezunum şuan benimde mat pek iyi deil ama önümüzde pekte kısa sayılmayacak bi süre var hocam. Şunuda ekliym hocam:http://goo.gl/jZFH7e | Okudum , dogrulari soyluyor adam Ama tek dezavNtajim yaklasik 3.5 ay kaldi sinava Keske once baslasaydim(keske demeyi hic sevmiyorum) | Azimli olduktan sonra sıkıntı olmaz hocam çalışalım yeter ki :) | Ah keske 18 yasimda aklim basima gelseydi |
ne çıkışlısınız hocam meslekseniz dediğim gibi bazı bölümlerde mtok var.
flowerhorn
(25.11.2014 17:38:48)
quote:
Orijinalden alıntı: flowerhorn geçen sene de bu zamanlarda başlamıştım ama başarılı olamadım .Hatta çalışmama rağmen barajı geçemedim 2 yıllıklara gitsem ne olur .İşe yarar mı? | Hocam 2 yıllığa ne gerek var.Eğer meslek çıkışlıysanız mtok gibi bi avantajda var dert etmeyin.Bende bu yıl mezunum şuan benimde mat pek iyi deil ama önümüzde pekte kısa sayılmayacak bi süre var hocam. Şunuda ekliym hocam:http://goo.gl/jZFH7e | Okudum , dogrulari soyluyor adam Ama tek dezavNtajim yaklasik 3.5 ay kaldi sinava Keske once baslasaydim(keske demeyi hic sevmiyorum) | Azimli olduktan sonra sıkıntı olmaz hocam çalışalım yeter ki :) | Ah keske 18 yasimda aklim basima gelseydi | ne çıkışlısınız hocam meslekseniz dediğim gibi bazı bölümlerde mtok var. |
Lise esit agirlik
Meslek olsaydim direkt 2 yilliga giderdim
steganography
(25.11.2014 17:48:14)
quote:
Orijinalden alıntı: flowerhorn geçen sene de bu zamanlarda başlamıştım ama başarılı olamadım .Hatta çalışmama rağmen barajı geçemedim 2 yıllıklara gitsem ne olur .İşe yarar mı? | Hocam 2 yıllığa ne gerek var.Eğer meslek çıkışlıysanız mtok gibi bi avantajda var dert etmeyin.Bende bu yıl mezunum şuan benimde mat pek iyi deil ama önümüzde pekte kısa sayılmayacak bi süre var hocam. Şunuda ekliym hocam:http://goo.gl/jZFH7e | Okudum , dogrulari soyluyor adam Ama tek dezavNtajim yaklasik 3.5 ay kaldi sinava Keske once baslasaydim(keske demeyi hic sevmiyorum) | Azimli olduktan sonra sıkıntı olmaz hocam çalışalım yeter ki :) | Ah keske 18 yasimda aklim basima gelseydi | ne çıkışlısınız hocam meslekseniz dediğim gibi bazı bölümlerde mtok var. | Lise esit agirlik Meslek olsaydim direkt 2 yilliga giderdim |
dert etmeyin hocam ya olucak inanın buna :) Bildiğim kaynakları pm'den yolladım hocam
VatandA.Ş.
(27.11.2014 13:46:01)
c# bir programlama dili, unity ise oyun motoru. ayrıca unity'de c# kullanabiliyorsun. karşılaştırmak saçma olur
dnamiks
(28.11.2014 16:53:27)
unity ile C#'ı karşılaştırmak demek şuna denk geliyor usta;
"facebook'mu daha iyi yoksa oyunları mı?"