Turnkey Internet Ayda 0.79$ Hosting / Black Friday (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Sıcak Fırsatlar >> Sıcak Fırsatlar >> Diğer Fırsatlar
krep => Turnkey Internet Ayda 0.79$ Hosting / Black Friday (21.11.2017 17:02:31)
Avantaj ve Dezavantaj olarak açıkçası sıralayabilecek yetiye sahip değilim, bende Wordpress için linux kullanıyorum bu benim için yeterli oluyor nereden baksanız 7-8 senedir bu şekilde, ilk başlarda windows kullanmaya başlamıştım hatta orada bir çok yapamadığım işlemi linux yapabildiğimi fark edince hiç değiştirmedim.

Şu anda aşağıdaki web hosting kullanıyorum yıllık 100 TL geliyor domain ücretsiz veriyorlar hiç bir sıkıntı yaşamadım hiç bir sorunumu cevapsız bırakmadılar saolsunlar ama maddi olarak artık bunu bile karşılayacak durumda değilim açıkçası sitelerimdeki reklam geliri ile döndürmeye çalışıyorum ama astarı yüzünden pahalı oluyor.

https://webadam.com/hosting

laider => Turnkey Internet Ayda 0.79$ Hosting / Black Friday (21.11.2017 17:13:07)
quote:

Orijinalden alıntı: krep

Avantaj ve Dezavantaj olarak açıkçası sıralayabilecek yetiye sahip değilim, bende Wordpress için linux kullanıyorum bu benim için yeterli oluyor nereden baksanız 7-8 senedir bu şekilde, ilk başlarda windows kullanmaya başlamıştım hatta orada bir çok yapamadığım işlemi linux yapabildiğimi fark edince hiç değiştirmedim.

Şu anda aşağıdaki web hosting kullanıyorum yıllık 100 TL geliyor domain ücretsiz veriyorlar hiç bir sıkıntı yaşamadım hiç bir sorunumu cevapsız bırakmadılar saolsunlar ama maddi olarak artık bunu bile karşılayacak durumda değilim açıkçası sitelerimdeki reklam geliri ile döndürmeye çalışıyorum ama astarı yüzünden pahalı oluyor.

https://webadam.com/hosting

Cevap verdiginiz için çok teşekkür ederim :)

karasac => Turnkey Internet Ayda 0.79$ Hosting / Black Friday (28.11.2017 10:38:59)
50$ a yenileme linki yollanmış mail adresime 3 yıllık uzatmak için.ne dersiniz? devam edelim mi?

laider => Turnkey Internet Ayda 0.79$ Hosting / Black Friday (28.11.2017 10:40:23)
quote:

Orijinalden alıntı: karasac

50$ a yenileme linki yollanmış mail adresime 3 yıllık uzatmak için.ne dersiniz? devam edelim mi?

Ben 36 dolara sıfırdan 3 yillik paket aldım Black Friday indirimi de.

karasac => Turnkey Internet Ayda 0.79$ Hosting / Black Friday (28.11.2017 10:42:59)
quote:

Orijinalden alıntı: laider

quote:

turnkey mi başka bir host mu? benimki unlimited2 .

laider => Turnkey Internet Ayda 0.79$ Hosting / Black Friday (28.11.2017 12:04:08)
quote:

quote:

Orijinalden alıntı: laider

quote:

turnkey mi başka bir host mu? benimki unlimited2 .

Turnkey Hosting Package: C10 cPanel Hosting

brucelee => Turnkey Internet Ayda 0.79$ Hosting / Black Friday (28.11.2017 13:07:23)
Benim kullandığım Linux Ultimate I ve 28.44 e 3 yıl uzattım

laider => Turnkey Internet Ayda 0.79$ Hosting / Black Friday (28.11.2017 13:42:52)
Bu nedir herkese ayrı paket ayrı fiyat çekmişler.

Sayfa: << < önceki 9 10 11 12 [13]