aşk diye birşey yoktur. (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Konu Dışı / Off Topic >> Konu Dışı
Nist => aşk diye birşey yoktur. (7.11.2014 00:22:37)
quote:

Orijinalden alıntı: LOSTMAN'

quote:

Orijinalden alıntı: Nist

hangi alfa erkeği yazısını okudun be kardeşim.

Her yazdığınıza değer veriyorum, tek tek cevap yazıyorum sizlere. bunun herhangi bir yazıyla ilgisi yok, ha inanan bir insan ufak bir yazıdan bile bir roman anlam çıkartabilir kendine.. insan kendi beyninin yüzde 10 civarını kullanır bu hayatta eğer bilinçaltını yönetebiliyor olsaydı şuanda insanlık bambaşka bir yere gelmişti. yani şimdi sen söyle dostum, 2 insan düşün aynı gün doğmuşlar ama ilerde aynı düşünecekleri aynı seviyede olacakları garantimi? yoksa çevrenin,anne-babanın,dizilerin,anlatılanların farklı oluşu sebebiyle 2 farklı hatta 2 bambaşka insanmı olacaklar?

bilinçaltının varlığını kabul etmemek söz konusu değil ama insan o yüklü sevginin adını da koymak istiyor. sevgi az kalıyor.

Marco Hietala => aşk diye birşey yoktur. (7.11.2014 00:33:33)
Aşk diye bir şey vardır.

Surfer Rosa => aşk diye birşey yoktur. (7.11.2014 00:38:11)
Adam aşkın gözünün körlüğünden bahsederek edebi ayağa yatıyor.

Volleyballer* => aşk diye birşey yoktur. (7.11.2014 00:41:53)
dogru kizi bulana kadar yasadigin iliskileri ask sanacak ve aski kotuleyeceksin,o kizi bulup her sey yolunda gittiginde filmlerde ki, dizilerde ki anlatilaninin senin yasadigin aski tarif etmekte yetersiz kaldigini goreceksin. Kisacasi ask vardir

Guest-23066F9EA => aşk diye birşey yoktur. (7.11.2014 20:59:59)
quote:

Orijinalden alıntı: mech.engr

Çok düz mantık konuşmuşsun. Aşk'ı bilimsel yönden ele almaya çalışmak en az aşık olmak kadar saçmadır. Bilmiyorum hangi kişisel gelişim kitaplarını okudun, ya da hangi filmi izledin ve etkilendin bu görüşlere sahip oldun ama aşk vardır dostum, her ne kadar kısa da sürse zamanı gelince de bitse gene de aşk vardır. Bunu inkâr edebilirsin eger hayatinda hiç kimseye aşik olmamişsan, aşkina karşilik alamamişsan ya da aşik olduğun insan tarafindan fena bir kazik yemişsen.

Sonuç olarak benim dusuncem aşk vardir dostum. Hani o konuşmadan önce heyecanlanma onunla aynı ortamda bulunduğunda, midende oluşan o kelebekler nedir peki ? Neden güzel ve alımlı her kızda olmuyor da bunlar sadece tek bir insanda oluyor. Bunun açiklamasini yapmak da zor.

Aşık olun, sevin ve sevilin. Çünkü bu dünya sevilmeden, sevmeden çekilmez. Playboy olursun olmasına her hafta farklı kızlarla takılırsın peki o kızlardan hangisi ile oturup beraber ağlayabilirsin, hangisi sana hasta olduğunda sicak bir çorba hazirlar ? Hangisi ile emeklilik hayalleri kurabilirsin ?

Not: Son soylediklerim daha çok 30'lu yaşlar ve sonrasindaki insanlara ithafen yoksa gençsindir kanin kaynar illaki kaçamak ilişkiler farkli gelir ama inan bunun bir sonu yok.

Ben burda bir tabuyu yıkmışım sen gelmiş ilerde içeceğin çorbanın hesabını yapıyorsun. Eğer aşkın gözü kör ise; muzaffer kılıklı bacılarımıza tesadüf etmiyorda bu aşk, neden gidiyor hep eli yüzü düzgün bir kıza tesadüf ediyor? Ben bu soruyu sana soruyorum lütfen cevapla. Aşk diye birşey cidden yoktur,güzel kızlara duyduğumuz merak,arzu isteği vardır. bak ben kendi başıma basit bir tabuyu yıktım,sende gel beni ikna et bakalım.

Zaradam01 => aşk diye birşey yoktur. (7.11.2014 21:02:16)
Tarih boyunca çoğu felsefeci ve edebiyatcı aşklarını dile getirebilmek için ne kitaplar yazmışlar sende kalkmış öyle birşey yok diyorsun. Pehhh......

Guest-23066F9EA => aşk diye birşey yoktur. (7.11.2014 21:05:20)
quote:

Orijinalden alıntı: Volleyballer*

dogru kizi bulana kadar yasadigin iliskileri ask sanacak ve aski kotuleyeceksin,o kizi bulup her sey yolunda gittiginde filmlerde ki, dizilerde ki anlatilaninin senin yasadigin aski tarif etmekte yetersiz kaldigini goreceksin. Kisacasi ask vardir

O dizilerdeki Brad pitt'ler kıvanç tatlıtuğ'lar bilinçaltına öyle bir işlemiş ki, hep öyle bir zamanın geleceğine inanıyorsun. yazık vallahi hiç birşeyin farkında olmadan yaşamak. ben iq seviyemin üst düzey olduğunu söylemiyorum, sadece akıllı düşünebildiğimi söylüyorum ve açıklamaya çalışıyorum sizlere. beni bir deli olarak görebilirsiniz ancak bu kadar aşk acısı çeken kekolar varken çevremde ben bu teorimi sonuna kadar savunurum mutlu mesut yaşarım, daha bir ayı doldurmadan öteki kızla ilişki kurarım. azer babaya devam beyler. siz bu şekil hep özgüven nasıl kazanılır diye gogıl amcaya yazmaya devam edin :)

portakallı ördek yavrusu => aşk diye birşey yoktur. (7.11.2014 21:21:14)
o muzaffer ağanın kıllı bacakları gibi kızlara niye kimse aşık olmuyor demişsin de aşk sadece karşı cinsin dış görünüşüyle veya iç güzelliğiyle alakalı bir şey değil ki.Aşk bir bütün olarak ele alınmalı.Ha ben de aşka pek inanmam bu konuda kararsızım çünkü iç güzelliğine hayran kaldığım kızlar sırf pek güzel değil diye yakınlaşmadıklarım oldu genelde hep güzelin peşinden koştum.Ama olması gereken en azından islami açıdan,bir insanın kendi gibi birisini bulup evlenmesidir.Bakımlı ve içi güzel birisini bulup evlenmelidir insan.Bak güzel demiyorum bakımlı diyorum çünkü sen de çirkin veya yakışıklı olabilirsin ve bu senin elinde değildir ama bakımlı olmak senin elindedir.Ama dediğin gibi medayayla vs. insanlara empoze edilmiş bazı şeyler.İnsanın doğasında var olan güzeli aramayı karşı cinse yönlendirmişler.Mutlak güzel olan Allah'a yönelmek varken insanlar maddi güzelliklere yöneliyor.Güzeli yaratanı sevmek yerine güzel yaratılanı seviyor.Bence zaten gerçekten içinin ısındığı birisini bulursan ve Allah yolunda birisi olursa ne kadar çirkin de olsa o sana güzel gelicektir,Allah sana onu güzel gösterecektir diye düşünüyorum ama evlendiğinde ilk gecede Atatürk orman çiftliğinde golf oynamaya gelmiş gibi olursan başlamadan bitedebilir.O yüzden bakım şart.

Guest-23066F9EA => aşk diye birşey yoktur. (7.11.2014 21:25:06)
quote:

Orijinalden alıntı: Üniversite Adayı

o muzaffer ağanın kıllı bacakları gibi kızlara niye kimse aşık olmuyor demişsin de aşk sadece karşı cinsin dış görünüşüyle veya iç güzelliğiyle alakalı bir şey değil ki.Aşk bir bütün olarak ele alınmalı.Ha ben de aşka pek inanmam bu konuda kararsızım çünkü iç güzelliğine hayran kaldığım kızlar sırf pek güzel değil diye yakınlaşmadıklarım oldu genelde hep güzelin peşinden koştum.Ama olması gereken en azından islami açıdan,bir insanın kendi gibi birisini bulup evlenmesidir.Bakımlı ve içi güzel birisini bulup evlenmelidir insan.Bak güzel demiyorum bakımlı diyorum çünkü sen de çirkin veya yakışıklı olabilirsin ve bu senin elinde değildir ama bakımlı olmak senin elindedir.Ama dediğin gibi medayayla vs. insanlara empoze edilmiş bazı şeyler.İnsanın doğasında var olan güzeli aramayı karşı cinse yönlendirmişler.Mutlak güzel olan Allah'a yönelmek varken insanlar maddi güzelliklere yöneliyor.Güzeli yaratanı sevmek yerine güzel yaratılanı seviyor.Bence zaten gerçekten içinin ısındığı birisini bulursan ve Allah yolunda birisi olursa ne kadar çirkin de olsa o sana güzel gelicektir,Allah sana onu güzel gösterecektir diye düşünüyorum ama evlendiğinde ilk gecede Atatürk orman çiftliğinde golf oynamaya gelmiş gibi olursan başlamadan bitedebilir.O yüzden bakım şart.

Yazının içinde o kadar kendinle çelişmişsin ki artık katletmişsin türkçeyi resmen bi bana saydırmışsın bi savunmuşsun en sonunda bağlayayım olayı derken iyice karıştırmışsın olayları yazının bu kadar uzun olmasıda söylediklerimi destekliyor zaten

cpurss79 => aşk diye birşey yoktur. (7.11.2014 21:26:00)
İnsanlar aşık olduklarını sanarlar. aşk çocuklukta vardır. ergenlikte biter. bu bir gerçek arkadaşlar aşk diye bir şey yok.

A.S.L.A.N => aşk diye birşey yoktur. (7.11.2014 21:27:47)
Yazık ki aşkı bulamayanlara, bulduğu halde kavuşamayanlardan daha yazık...

Bahallı_Şeker => aşk diye birşey yoktur. (7.11.2014 21:29:01)
Bize kelimede kaldi ask

portakallı ördek yavrusu => aşk diye birşey yoktur. (7.11.2014 21:35:38)
quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Üniversite Adayı

Yazının içinde o kadar kendinle çelişmişsin ki artık katletmişsin türkçeyi resmen bi bana saydırmışsın bi savunmuşsun en sonunda bağlayayım olayı derken iyice karıştırmışsın olayları yazının bu kadar uzun olmasıda söylediklerimi destekliyor zaten

Hayır kendi içimde çelişmedim.Olması gereken durumu ve benim bulunduğum durumu yazdım.Yani ideal düzen vardır var olan düzen vardır.Ben ideal olanı biliyorum ama ne yazık ki hormonlara mı artık neyeyse söz geçiremediğimden dış güzelliğe önem veriyorum.Yazdıklarımı özetleyeyim istersen daha açıklayıcı olsun.

Bakımlı ve iç güzelliği olan seni Allah için seven birisi olacak ve sen de onu Allah için seveceksin.Sonra dış görünüşü sana zaten güzel gelecektir.

Sana saydırdığım falan yok.Muzaffer ağanın kıllı bcakları gibi bacağa sahip kızlara niye kimse aşık olmuyor demişsin,bakımlı olmadıkları için.
Seni savundum evet,gerçek aşk dış güzellikte değildir iç güzelliktedir.Gerçi sen aşka bütünden karşısın ama öyle olsa 50-60 yıl evli kalan çiftler olmazdı.Ama anlatmak istediğinin bu devirde aşk olmadığı düşünerek yazdım.Çünkü bundan sonra ben de pek inanmıyorum öyle 50 yıllık evliliklerin olacağını.Boşanmalar çok artıyor çünkü.İnsalar evlenmeden önce her boku yedikleri için evlenince yapacak bir şeyleri kalmıyor.Sokakta başlayan aşk sokakta bitiyor.Ayrıca güzellikler gelip geçicidir.Gençlik elbet bizden de gidecek.

Yazıcak çok şey var hepsini bir anda anlatmaya çalışıyorum onun için karmaşık geliyor olabilir

By Salus => aşk diye birşey yoktur. (7.11.2014 22:06:23)
Aşkın kadınlar için karşılığı : Elde edemedikleri erkeğin peşinden koşarlar, çünkü o tarz erkeklerin talibi çok olur. Kadınlar arasında ölesiye bir rekabet olduğunu burda kimse inkar edemez herhalde, bu sebeble kadnıların aşk dedikleri şey "Elde etme" duygusudur.

Erkekler için : Durum daha farklı, biz erkekler ilişki ilerledikçe istemsizce karşımızdaki kadını sahiplenir bağlanırız. onun mutlu etmek için çabalar dururuz (istisnalar kaideyi bozmaz)
haliyle kadın için bir heves, elde etme duygusu kalmaz o başlarda yaşanan şeyler sıradanlaşmaya basitleşmeye başlar kadın yeni heyecanlar arar, insanoğlu elindekinin kıymetini kaybedince anlar.Erkek çırpınır, erkek çırpındıkça kadın uzaklaşır :)

Aiakon => aşk diye birşey yoktur. (7.11.2014 22:07:19)
quote:

Merak,arzu,sevişme isteği vardır. Aşk diye birşeyin olmadığını söylüyorum çünkü, doğdumuz günden beri dizilerde hep aşktan bahsedildi, aşkın hep zenginlik ve yakışıklılıkla,güzellikle ilgili olduğu söylendi,bu size önemsiz birşeymiş gibi gelebilir ama bilinçaltı bunu hep işledi.
Aşkın gözü kör değildir çünkü aşkın gözü bile yoktur,beyler aşk diye birşey yoktur eğer aşkın gözü kör olsaydı dünyanın en çirkin kızları şuanda evde kalmazdı.
Siz aşkın olduğunu sanıyorsunuz çünkü bilinçaltınıza hep öyle işlendi. Aldatılmaların nedeni evliliğin aşkı öldürmesinden kaynaklanmıyordu çünkü erkek her zaman çok eşliydi,doğası gereği seks yapmaya programlanmıştı. Aile,çevre ve diziler,filmler bir oldu ve sistem adı kondu buna ve herkes bu sisteme uyduğunu sanarak yaşıyor, bu oyunun farkında olanlar ya şuanda dünyanın en zengin adamları yada hep o piç dediğiniz ama içten içe hep özendiğiniz şehrin playboyları.

TABİ SENİN HİÇ , O GÜLDÜĞÜ ZAMAN KARIN AĞRIN OLMADI.

Volleyballer* => aşk diye birşey yoktur. (7.11.2014 22:55:38)
quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Volleyballer*

O dizilerdeki Brad pitt'ler kıvanç tatlıtuğ'lar bilinçaltına öyle bir işlemiş ki, hep öyle bir zamanın geleceğine inanıyorsun. yazık vallahi hiç birşeyin farkında olmadan yaşamak. ben iq seviyemin üst düzey olduğunu söylemiyorum, sadece akıllı düşünebildiğimi söylüyorum ve açıklamaya çalışıyorum sizlere. beni bir deli olarak görebilirsiniz ancak bu kadar aşk acısı çeken kekolar varken çevremde ben bu teorimi sonuna kadar savunurum mutlu mesut yaşarım, daha bir ayı doldurmadan öteki kızla ilişki kurarım. azer babaya devam beyler. siz bu şekil hep özgüven nasıl kazanılır diye gogıl amcaya yazmaya devam edin :)

Yasin kac lan senin sincap nasil konusuyosun?Fazla konusup seni rezil etmek istemiyorum aydinlanmis ergen o yazdigim dizeler benim basima geldi ki yaziyorum oraya burada gordugun herkes asosyal degil haberin olsun aydinlanmis ergen

nichtsdestoweniger => aşk diye birşey yoktur. (7.11.2014 22:57:49)
Aşk sebepsiz sevmektir . Cinselliği katmayın herşeye

Patolojik Bulgur => aşk diye birşey yoktur. (7.11.2014 22:58:42)
Aşk, aşkçık moleküllerinin bir araya gelmesiyle oluşan bir bütündür.

EaGamesRulez => aşk diye birşey yoktur. (7.11.2014 23:02:08)
Kapitalistleri idam ederiz hiçbişeyciğiniz kalmaz

Cpt. MacMillan => aşk diye birşey yoktur. (7.11.2014 23:35:42)
Beğendiğiniz bedenlere hayalinizdeki ruhu koyup adına " aşk" diyorsunuz..

Sayfa: << < önceki 1 [2] 3   sonraki >     >>