Oneworld
=> tchibo'da part çalışıyorum soruları alayım
(2.11.2014 09:53:32)
t....k kadar boyu var sirketi var
svykr
(2.11.2014 10:05:30)
ben de başvurdum ama geri dönen olmadı.
-TEKSAS-
(2.11.2014 10:11:16)
Yaş 16 tchibo sevdiğim bir yerdir,çalışma ortamıda dışarıdan bakıldığında iyi görünüyor,part time ya da yazın çalışmak için alırlar mı ?martta 17 olacam
Anthony John Soprano
(2.11.2014 10:16:52)
Şartlar iyimiş gayet saatleri filan. Örgün olmasam direk dalardım. Sakal traş zorunluluğu var mı ?
K1NG Ç.
(2.11.2014 11:20:34)
Tchibo mu, kahveci değil mi orası?
jessica albay
(2.11.2014 16:36:24)
ben de eskişehirde colinsde çalışıyorum ksıkandırmak gibi olmasın şartlarım daha iyi ama tchiboyu da merak etmiyorum değil. molanızda bedava kahve veriyolar mı mesela? yemek kartı veriyolar mı? maaş ne kadar? kapanış ayağına 10.30a kadar kalıyo musun. mekan ufak boğuyo mu?
Physicist_Emre
(2.11.2014 16:45:32)
Okunusu tam olarak nasil birde siz kahveci degilsiniz gibi bir reklami vardi amaci neydi reklamin
Noel Gallagher
(2.11.2014 17:05:59)
1.http://www.tchibo.com.tr/herzhaft-mild-p200017063.html bu linkteki kahveden aldıktan sonra direkt suda çözüp içebiliyor muyuz?
2. O linkteki kahveden yapıp satıyor musunuz dükkanda? Tercih edilen bir kahve mi?
3. Şu üstünde kapak olan, bir delik vasıtasıyla içilen bardaklardan satılıyor mu?
lala23
(2.11.2014 20:18:37)
her mola kadar kahve içme hakkın var, partım 250 lira ticket var :) , şiftinde kaç yazıyorsa o saatte çıkıyorsun , ful olan arkadaş 1500 - 1700 arası alıyorum dedi, belki colins daha iyidir bilmiyorum yorum yapmayayım ama tchibo kadar imkan sağlayan bir yerde yok. yiyip içiyorsun biriside dönüp bakmıyor, hiyerarşi ortamı yok,v partına 250 lira yemek kartı neresi verir ? sen esk lisin bilirsin kolezyonun full u 180 alıyor :) , mağaza müdürü müsait olmadığın günleri söyle ona vgöre şift hazırlıyım diyor yani insanı bunaltmıyor yani türk mağazalarından farklı olduğunu bir çok konuda belli ediyor. eğer şart olarak bunları bahsetmiyorsan birşey diyemem tabi
sen hangi colinstesin hacım ?
lala23
(2.11.2014 20:22:08)
quote:
Orijinalden alıntı: Steven Gerrard 1.http://www.tchibo.com.tr/herzhaft-mild-p200017063.html bu linkteki kahveden aldıktan sonra direkt suda çözüp içebiliyor muyuz? 2. O linkteki kahveden yapıp satıyor musunuz dükkanda? Tercih edilen bir kahve mi? 3. Şu üstünde kapak olan, bir delik vasıtasıyla içilen bardaklardan satılıyor mu? |
evet aynısını aynı fiyata satıyoruz.
bu kahveler 2 adet vakum şekilde satılır
açıkçsı bunlrı alan pek görmüyorum eğer illa kahve dersen git tchibo ya orada öğütülmemiş kahve çeşitlerinden kendine taze taze çektir
o bardaklardan satmıyoruz ama hani gelip bir tani diye rica edersen kimsenin seni kıracağını sanmıyorum hacım
lala23
(2.11.2014 20:25:14)
quote:
Orijinalden alıntı: mustafaemre10 Okunusu tam olarak nasil birde siz kahveci degilsiniz gibi bir reklami vardi amaci neydi reklamin |
telafuz olarak cibo da diyen var şibo da diyen var ben cibo diyorum
o reklamın teması tchibo sadece kahve satılmıyor onu söylemeye çalışıyorlar
lala23
(2.11.2014 20:28:50)
quote:
Orijinalden alıntı: Francis J. Underwood Şartlar iyimiş gayet saatleri filan. Örgün olmasam direk dalardım. Sakal traş zorunluluğu var mı ? |
benle birlikte çalışan bi arkadaş var part çalışıyor ve örgün müdür ona göre ayarlıyor bizim
sakal olmayacak günlük traş yada 2 günde bir yani sakal 0 olacak
@Booty Hunter kesinlikle knk
lala23
(2.11.2014 20:31:33)
quote:
Orijinalden alıntı: -TEKSAS- Yaş 16 tchibo sevdiğim bir yerdir,çalışma ortamıda dışarıdan bakıldığında iyi görünüyor,part time ya da yazın çalışmak için alırlar mı ?martta 17 olacam |
hacı yaştan ötürü almayabilirler 18 ol öyle başvur
Rena34
(2.11.2014 20:45:22)
erkekte at kuyruklu sac sikinti yaratir mi? sakal yok
lala23
(2.11.2014 22:49:16)
onu bilmiyorum ama sorun çıkarmazlar herhalde saçla ilgili hiç bişey demediler
@Ferrarisini Satan Adam tepsim sen olacaksan kabul kankam
thuglifenigga
(2.11.2014 22:51:27)
az kahve araklamadim tchibo dan
lala23
(2.11.2014 22:54:44)
quote:
Orijinalden alıntı: thuglifenigga az kahve araklamadim tchibo dan |
fakirlere müsade edin diyolar şubeden arada, bizde göz yumuyoz knk
PAUL WALKER
(2.11.2014 23:01:16)
Tchibo'dan daha kahve içmek nasip olmadı. Bir ara netten bot siparişi verdim geçen sene İstanbul'da oturuyorum baktım kar yağmayacak gibi ayakkabı geldi 5 gün sonra götürdüm sadece sordukları soru neden iade ediyorsunuz oldu bende izah ettim para iadesi mi yapalım başka bir şey mi alırsınız dediler bende para iadesi dedim hemen parayı geri verdiler. Hatta dün akşam 3 adet sipariş geçtim bakalım kargoyu bekliyorum :)
1Mikrofiber Kapitone Mont, Kahverengi
1Unisex Yağmurluk
1Cüzdan
Bu aldıklarım senin çalıştığın şubede mevcut mu? Ayrıca netten satılan ürünlerin merkezi neresi?
_Rand_al_Thor_
(2.11.2014 23:03:28)
kahve makineleriniz ve o kapsuller cok iyi ama tek sikintiniz sicak ciklatali olani bir turlu bulamiyorum
lala23
(2.11.2014 23:05:41)
quote:
Orijinalden alıntı: PAUL WALKER Tchibo'dan daha kahve içmek nasip olmadı. Bir ara netten bot siparişi verdim geçen sene İstanbul'da oturuyorum baktım kar yağmayacak gibi ayakkabı geldi 5 gün sonra götürdüm sadece sordukları soru neden iade ediyorsunuz oldu bende izah ettim para iadesi mi yapalım başka bir şey mi alırsınız dediler bende para iadesi dedim hemen parayı geri verdiler. Hatta dün akşam 3 adet sipariş geçtim bakalım kargoyu bekliyorum :) 1Mikrofiber Kapitone Mont, Kahverengi 1Unisex Yağmurluk 1Cüzdan Bu aldıklarım senin çalıştığın şubede mevcut mu? Ayrıca netten satılan ürünlerin merkezi neresi? |
kankam gerçekten sıkıntı çıkarmayan bir yer orası.
bu dediklerinin 3ünü de biliyorum var ama acaba aynı şeyimi düşünüyoruz. link atma imkanın varsa at ben sana bizim fiyatları söyleyim olur mu ?
netten satılan ürünler sanırım istanbul merkezli olması lazım