aliekin
=> iPhone 6 iCloud yedeği
(28.10.2014 18:15:27)
Selam arkadaşlar,
Çok kullandığım ama maalesef App Store dan kaldırılan bir uygulamayı yeni cihazıma yüklemk için icloud dan yedek yüklemeyi denicem.
Ancak kafama takılan bir soru var, ben yedeği yüklerken şu an kullandığım cihazdaki sorunlar da öteki cihaza geçer mi? Yeni bir iphone olarak ayarlamakla yedek yükleme arasında kazancım kaybım ne olur. Teşekkürler
okttay
(28.10.2014 18:39:08)
iCloud yedek uygulamanın kurulum dosyalarını değil uygulama içindeki kişisel dosyalarınızı yedekler. Mesela oyunlarda saveler, navigasyonda don gidilen yerler, favoriler gibi. Siz iCloud'tan geri yükle dediğinizde telefona AppStore Üzerinden son versiyon uygulama inın kurulumu yapılır, üzerine kişisel dosyalarınız atılır. Temiz restore yaptığımda ben her zaman iCloud geri yüklemedi yapıyorum hiç sıkıntı yaşamadım bugüne kadar.
AppStore da artık olmayan uygulama iCloud yedeğinizden geri yükle dediğinizde gelmeyebilir.
aliekin
(28.10.2014 18:46:23)
quote:
Orijinalden alıntı: okttay iCloud yedek uygulamanın kurulum dosyalarını değil uygulama içindeki kişisel dosyalarınızı yedekler. Mesela oyunlarda saveler, navigasyonda don gidilen yerler, favoriler gibi. Siz iCloud'tan geri yükle dediğinizde telefona AppStore Üzerinden son versiyon uygulama inın kurulumu yapılır, üzerine kişisel dosyalarınız atılır. Temiz restore yaptığımda ben her zaman iCloud geri yüklemedi yapıyorum hiç sıkıntı yaşamadım bugüne kadar. AppStore da artık olmayan uygulama iCloud yedeğinizden geri yükle dediğinizde gelmeyebilir. |
Teşekkürler öncelikle,
İTunes geri yükleme ile gelir mi peki onda apk doayalarını atıyordu sanki
okttay
(28.10.2014 18:49:28)
Evet iTunes apk değil de ipa yedeklerini de alıyor
bu nedenle bir şans olabilir. Ama iCloud yedek ile iş zor gibi
aliekin
(28.10.2014 20:18:57)
Bi denicdm, kaybedicek bişey yok nasıl olsa. Madem sorunlar da aktarılmıyo