videonun ekran kalitesini yükseltme (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> İşletim Sistemleri ve Yazılımlar >> Yazılım Genel >> Ofis Uygulamaları >> Araçlar >> Ses - Video Programları >> Grafik - Multimedya >> İnternet >> Güvenlik Programları >> İş ve Sektörel Programlar
denizhan86 => videonun ekran kalitesini yükseltme (12.10.2006 03:25:56)
arkadaşlar bende bir video var onun ekran görüntüsü çok kötü kareli filan ben bunu netleştirmek istiyorum acaba olabilir mi? böyle bir yazılım var mıdır?? yardımlar için şimdiden teşekkürler:)

Ge©eKu$u => videonun ekran kalitesini yükseltme (12.10.2006 09:39:30)
videonun ölçülerini küçülterek netleştirebilirsin, mesela 1024*768 ise 640*480 yaparak.

denizhan86 => videonun ekran kalitesini yükseltme (12.10.2006 21:06:28)
dostum bilgi için teşekkürler

arkadaşlar hepimiz filmlerde filasn görmüşüzdür gzili kamerayla çekilen görüntüleri polis inceler bilgisayarda netleştirmeye öalışır zoom yapar filan işte ben de videoyu kaliteli görüntüye çevirmek istiyorum zoom olurken dahi kaliteli görünecek o tip yani .. benim aklıma takılmıyor değil düşünüyorum cep telefonuyla çekilmiş videolar zoom da dahi kaliteli nasıl gösterebilirim diye? ama düşünüyorum düşünüyorum nasıl olacağını bir türlü çözemiyorum :)

Uzaktan Kumandan => videonun ekran kalitesini yükseltme (12.10.2006 21:30:52)
o iş filmlerde olur anca
mesela matrix'de de çocuk kaşığı eğebiliyor biz düşünüyo muyuz "acaba nasıl eğeriz" diye??

maxiyavuz => videonun ekran kalitesini yükseltme (12.10.2006 21:37:12)
quote:

Orjinalden alıntı: diemavili

o iş filmlerde olur anca
mesela matrix'de de çocuk kaşığı eğebiliyor biz düşünüyo muyuz "acaba nasıl eğeriz" diye??

Degisik bir yaklasim.

denizhan86 => videonun ekran kalitesini yükseltme (13.10.2006 23:55:51)
quote:

Orjinalden alıntı: maxiyavuz

quote:

Orjinalden alıntı: diemavili

o iş filmlerde olur anca

Degisik bir yaklasim.

gün gelir o da olur, 50 yıl öncesine kadar yarın hava güneşli olacak diyenlere sen allahmısın .denirdi:D

Sayfa: [1]