Tek suçu kopya çekmek
=> 20 lt akvaryumum var tavsiyeye açığım
(25.09.2014 13:11:33)
20 lt akvaryum var ve daha donatmadım aldım duruyor dibinde sarı kum var ama ne besliceme karar veremedim isteğim kolay bakımı olsun siz hangi balığı önerirsiniz zamanında beta baktım ama yanına balık koyamadım uyumsuz diye diğer balıklarlar ilede uyum içinde olursa tavsiyeniz mükemmel olur
arborka
(26.09.2014 00:32:03)
Size daha farklı bir önerim var, karides besleyebilirsiniz. tatlı su karideslerinin onlarca türü var ve bazı türlerinin bakımları çok kolay. Biraz araştırma yaparsanız keyifle besleyebileceğinizi düşünüyorum..
CyberSurfer
(1.10.2014 03:09:02)
20 litrede ancak bitki beslenir.aliexpresten bitki tohumu al onları yetiştir.
yaralibaykusN
(1.10.2014 17:28:00)
Kesinikle beta güzel dekorla çok güzel bi akvaryumun olur bikaç balık beslemeye çalışırsan eziyet olur hemde o zavallı kadehde beslenen bettalardan birini kurtarırsın(tek beslenir betta)
Wildnesss
(10.10.2014 16:26:54)
Kardes neon balıklarından alabilirsin bi 10 tane al mesela.
Tek suçu kopya çekmek
(10.10.2014 16:33:13)
yazmayı unuttum 3 tane kılıçkuyruk aldım 2d 1e
Wildnesss
(10.10.2014 16:38:33)
quote:
Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek yazmayı unuttum 3 tane kılıçkuyruk aldım 2d 1e |
iyi yapmıssın kardes 2 dişi 1 erkek lepisteste katarsan iyi olabilir
RSnazdrovia
(13.10.2014 15:36:31)
@onsonmez
Kusura bakmayın ama her halinizle bilgisiz olduğunuz anlaşılıyor. Neden böyle bilginizin olmadığı konularda konuşuyorsunuz anlamıyorum. Amacınız balıklara eziyet etmek mi ?
İlk olarak 20 litreye 10 tane neon alın demişsiniz. Neonlar için bol bitkilendirilmiş, filtreli ve ısıtıcısı bulunan bir akvaryum gerekli. Kaldı ki 20 litre akvaryumda bunları sağladıktan sonra balıklar için yüzmesi gereken alan daha da azalacak. Zaten neonlar için hiç değilse en az 50 litrelik bir akvaryum lazım.
İkinci olarak kılıçkuyrukların yanına da lepistes atın demişsin. 20 litreden bahsediyoruz burada. Lepistes atmayı bırakın kılıçkuyruklar bile beslenmez.
Lütfen bilginizin olmadığı konularda konuşup da milleti yanlış yönlendirmeyin. Akvaryum işi hobidir. Eğer balıklarımız mutlu olursa biz de mutlu oluruz. Onlara işkence çektirirsen sen nasıl mutlu olabilirsin ki? Tamam 20 litrede biyolojik olarak yaşatabilirsin bu canlıları ama sen de 1 metrekarelik bir odada biyolojik olarak yaşayabilirsin değil mi ? Tabi buna yaşamak denirse.
Asıl konuya gelecek olursam 20 litre bana kalırsa betta için bile düşüktür. Ama en azından 1 erkek betta alıp onu bardaktan kurtarabilirsiniz. Hem de su şartlarına çok dayanıklı bir balıktır. Akvaryumu güzel dekore ederseniz biraz da bitkilendirirseniz izlemesine doyum olmaz. Bettalar asil balıklardır. Size alıştığında yem almak için dans eder. Yüzme alanı daha geniş olursa izlemekten daha fazla zevk alırsınız. Diğer bir alternatif ise karides akvaryumu kurmaktır. Kiraz karidesler çok sevimli canlılardır. Bol bol yavru alabilirsiniz. Onları da izlemek çok hoştur.
Kadirdalgic
(10.11.2014 22:12:55)
quote:
Orijinalden alıntı: ArkandayIM @onsonmez Kusura bakmayın ama her halinizle bilgisiz olduğunuz anlaşılıyor. Neden böyle bilginizin olmadığı konularda konuşuyorsunuz anlamıyorum. Amacınız balıklara eziyet etmek mi ? İlk olarak 20 litreye 10 tane neon alın demişsiniz. Neonlar için bol bitkilendirilmiş, filtreli ve ısıtıcısı bulunan bir akvaryum gerekli. Kaldı ki 20 litre akvaryumda bunları sağladıktan sonra balıklar için yüzmesi gereken alan daha da azalacak. Zaten neonlar için hiç değilse en az 50 litrelik bir akvaryum lazım. İkinci olarak kılıçkuyrukların yanına da lepistes atın demişsin. 20 litreden bahsediyoruz burada. Lepistes atmayı bırakın kılıçkuyruklar bile beslenmez. Lütfen bilginizin olmadığı konularda konuşup da milleti yanlış yönlendirmeyin. Akvaryum işi hobidir. Eğer balıklarımız mutlu olursa biz de mutlu oluruz. Onlara işkence çektirirsen sen nasıl mutlu olabilirsin ki? Tamam 20 litrede biyolojik olarak yaşatabilirsin bu canlıları ama sen de 1 metrekarelik bir odada biyolojik olarak yaşayabilirsin değil mi ? Tabi buna yaşamak denirse. Asıl konuya gelecek olursam 20 litre bana kalırsa betta için bile düşüktür. Ama en azından 1 erkek betta alıp onu bardaktan kurtarabilirsiniz. Hem de su şartlarına çok dayanıklı bir balıktır. Akvaryumu güzel dekore ederseniz biraz da bitkilendirirseniz izlemesine doyum olmaz. Bettalar asil balıklardır. Size alıştığında yem almak için dans eder. Yüzme alanı daha geniş olursa izlemekten daha fazla zevk alırsınız. Diğer bir alternatif ise karides akvaryumu kurmaktır. Kiraz karidesler çok sevimli canlılardır. Bol bol yavru alabilirsiniz. Onları da izlemek çok hoştur. |
arkadaşa katılıyorum kesinlikle beta bu akvaryumda çok mutlu olur izlerkende erkek bir betayı size seyir zevki verir.