kyk kayıt hakkı kazanan yedekler (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Eğitim ve Sınavlar >> TYT / AYT / YDT
bernao => kyk kayıt hakkı kazanan yedekler (7.9.2014 22:26:24)
Arkadaslar kyk nın sıtesıne link düsmüs, gırdım ama yıne aynı sıralamadayım. Yedeklerdeydım hala aynı yedekteyım hıc mı sıralama oynaamamıs yoksa daha bellı degıl mı ? Sızde durumlar nasıl? Asile gecen var mı ?

kubiilay => kyk kayıt hakkı kazanan yedekler (7.9.2014 22:37:50)
Bilen birisi aydinlatsin beyler bende ayni siradayim 149

Tryagain4 => kyk kayıt hakkı kazanan yedekler (7.9.2014 23:16:32)
Benimde öyle bilen yeşillendirirse sevinirim.

waleur5 => kyk kayıt hakkı kazanan yedekler (7.9.2014 23:31:28)
ya altta yeşil şeyler çıkıyorda sıralama aynı anlamadım gitti

episkey => kyk kayıt hakkı kazanan yedekler (8.9.2014 00:35:06)
Benimde sıralamam aynı.Sanırım bizim bölgelerde asil olan kişilerin hepsi kaydını yapmış o yüzdende sıramız değişmemiş.Tabi ki bu sadece bir fikir.

kubiilay => kyk kayıt hakkı kazanan yedekler (8.9.2014 00:48:40)
Yesil cikiyorsa yani yurdun adi yaziyorsa kazanmissiniz anlamindaymis beyler gidip yazilin 2-3 gununuz var. Yarinda arayip sorun yinede

bernao => kyk kayıt hakkı kazanan yedekler (8.9.2014 00:56:56)
quote:

Orijinalden alıntı: kubiilay

Yesil cikiyorsa yani yurdun adi yaziyorsa kazanmissiniz anlamindaymis beyler gidip yazilin 2-3 gununuz var. Yarinda arayip sorun yinede

Pekı sayı varsa kazanmadık anlamında mı kesın yoksa degısebılır mı ?

kubiilay => kyk kayıt hakkı kazanan yedekler (8.9.2014 11:42:25)
quote:

Orijinalden alıntı: bernao

quote:

Misal benimkisinde de hala yerlesme yeri genel mudurluk gibi bisey yaziyor yedek sirasida aynin, yedek numaran hic degismiyor . Birisi bana haftada 60 kisi alacaklarini soyledi bakalim dogru mu . Kyk yi aramak lazim

Mars. => kyk kayıt hakkı kazanan yedekler (8.9.2014 13:00:00)
Eğer arkadaşın dediği gibi yeşil bir yer varsa kazanmışsınızdır.Yedek sıralamaları aynı kalmış fakat aslında o sıradan ileridesiniz sadece yedek sıralamaların artma durumunu yazmamışlar.

bernao => kyk kayıt hakkı kazanan yedekler (8.9.2014 14:01:21)
Sag olun arkadaslar.

Bızı goz gore gore cemaatın kucagına atıyorlar! Kayda gıttıgımde zorla kapalı bır kız benı cemaat yurduna goturdu. Kıza kyk'ya gıtmek ıstedıgımı soyledıgım halde! Aılecek yemek yedırdıler, kyk'yı kotuledıler, kyk kız yurduna kızların erkek soktugunu bıle soyleyerek karalamaya calıstılar v.s ben yazılmamak ıcın caba sarf ettım ama sımdı cıkmazsa tıpıs tıpıs gıdıp mecburen yazılmak zorunda kalıcam :(((

bernao => kyk kayıt hakkı kazanan yedekler (8.9.2014 14:04:54)
quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bernao

quote:

Misal benimkisinde de hala yerlesme yeri genel mudurluk gibi bisey yaziyor yedek sirasida aynin, yedek numaran hic degismiyor . Birisi bana haftada 60 kisi alacaklarini soyledi bakalim dogru mu . Kyk yi aramak lazim

Kyk cagrı merkezını, okuyacagım sehırdekı kykları aradım ama kımse acmıyor.

mr.brksnl => kyk kayıt hakkı kazanan yedekler (8.9.2014 14:25:24)
O kadar mesaj attım twitterdan epostadan hiç bir dönüş alamadım. Devleti beklerken özellerden de olacaz

bernao => kyk kayıt hakkı kazanan yedekler (8.9.2014 16:51:04)
quote:

Orijinalden alıntı: Equalinde

O kadar mesaj attım twitterdan epostadan hiç bir dönüş alamadım. Devleti beklerken özellerden de olacaz

aynen. en kötü misafir olarak kalırım kyk da diyordum onu da kaldırmışlar sanırım.

Fakehero => kyk kayıt hakkı kazanan yedekler (8.9.2014 17:01:19)
Arkadaşlar yedek sıranız değişmez siz kaçıncı yedekseniz gene o yazar ama bu sefer altta egerki kazandıysanız , kazandığınız yurt yazar ve 08-12 eylül 2014 diye kayıt zamanı yaZar egerki hiç birşey yoksa yani geçen haftaki gibiyse hiç yurt adı falan yazmıyorsa çıkmamıştır. Ama siz genede arayabikiraibiz en azından kaçıncı yedeği almışlar diye bilgi almak için kykyı tabi bilgi veriyorlarsa.

bernao => kyk kayıt hakkı kazanan yedekler (8.9.2014 19:38:46)
quote:

Orijinalden alıntı: Fakehero

Arkadaşlar yedek sıranız değişmez siz kaçıncı yedekseniz gene o yazar ama bu sefer altta egerki kazandıysanız , kazandığınız yurt yazar ve 08-12 eylül 2014 diye kayıt zamanı yaZar egerki hiç birşey yoksa yani geçen haftaki gibiyse hiç yurt adı falan yazmıyorsa çıkmamıştır. Ama siz genede arayabikiraibiz en azından kaçıncı yedeği almışlar diye bilgi almak için kykyı tabi bilgi veriyorlarsa.

aydınlatıcı oldu gerçekten, teşekkürler. o zaman haftaya p.tesiyi bekleyeceğiz.

Guest-43316ACAF => kyk kayıt hakkı kazanan yedekler (8.9.2014 20:43:52)
Arkadaşlar yeni kazanmışsanız ve yedek listesindeyseniz şansınız yüksek. okuduğunuz şehir ne kadar büyükse sıra o kadar çabuk gelir. ara sınıfsanız ve yedekseniz maalesef şansınız daha düşük. geçmiş yıllarda yedeklerden yurtlara yerleştirilen öğrencilerin listelerine bakarsanız atıyorum yeni kazananlardan 100 kişi alınmışsa ara sınıflardan 10 kişi almışlar. yedek listedeyken misafir kalanlar oluyordu. o iş biraz sıkıntılı olabilir. biz gittiğimizde yedek alamıyoruz dediler. bu işlerde çok torpil döndüğü açık. dün 1.yedek listeden yerleşenleri açıkladılar ama hangi yurda kaç kişi yerleşti, kaçıncı sıraya kadar geldi bunların hiçbirini bilmiyoruz. istanbul, ankara ve izmirdeyseniz 1500lere kadar muhtemelen çıkıyor. devamı için zor maalesef.

Fakehero => kyk kayıt hakkı kazanan yedekler (9.9.2014 02:11:02)
Önemli değil yardımcı olabildiysem ne mutlu

Sayfa: [1]