shortcut
=> Dovus Sporu Tavsiyesi ?
(6.9.2014 18:19:04)
Merhaba arkadaslar, 4 yil Taekwondo yaptim. Bu sene universiteye baslayacagim ve yeni bir dovus sporu ariyorum. Izmirde yasiyorum. Spor ve varsa Izmirdeki arkadaslardan salon tavsiyesi alabilir miyim?
Tesekkur ederim simdiden.
general_skyx
(7.9.2014 13:35:31)
quote:
Orijinalden alıntı: shortcut Merhaba arkadaslar, 4 yil Taekwondo yaptim. Bu sene universiteye baslayacagim ve yeni bir dovus sporu ariyorum. Izmirde yasiyorum. Spor ve varsa Izmirdeki arkadaslardan salon tavsiyesi alabilir miyim? Tesekkur ederim simdiden. |
ne amaçla istiyorsun. örn ; sosyal aktivite, kendini koruma, hobi amaçlı yapma vs vs
shortcut
(7.9.2014 16:54:48)
quote:
Orijinalden alıntı: general_skyx quote:
Orijinalden alıntı: shortcut Merhaba arkadaslar, 4 yil Taekwondo yaptim. Bu sene universiteye baslayacagim ve yeni bir dovus sporu ariyorum. Izmirde yasiyorum. Spor ve varsa Izmirdeki arkadaslardan salon tavsiyesi alabilir miyim? Tesekkur ederim simdiden. | ne amaçla istiyorsun. örn ; sosyal aktivite, kendini koruma, hobi amaçlı yapma vs vs |
hocam acikcasi hem sosyallesmek hem kendimi korumak icin istiyorum
general_skyx
(7.9.2014 17:53:42)
quote:
Orijinalden alıntı: shortcut quote:
Orijinalden alıntı: shortcut Merhaba arkadaslar, 4 yil Taekwondo yaptim. Bu sene universiteye baslayacagim ve yeni bir dovus sporu ariyorum. Izmirde yasiyorum. Spor ve varsa Izmirdeki arkadaslardan salon tavsiyesi alabilir miyim? Tesekkur ederim simdiden. | ne amaçla istiyorsun. örn ; sosyal aktivite, kendini koruma, hobi amaçlı yapma vs vs | hocam acikcasi hem sosyallesmek hem kendimi korumak icin istiyorum |
boks ve türevleri (kick boks, muay thai, wushu sanda vs), kyokushin ve ashihara karate, hapkido, jiu-jitsu yapabilirsiniz
shortcut
(8.9.2014 07:44:44)
quote:
Orijinalden alıntı: shortcut Merhaba arkadaslar, 4 yil Taekwondo yaptim. Bu sene universiteye baslayacagim ve yeni bir dovus sporu ariyorum. Izmirde yasiyorum. Spor ve varsa Izmirdeki arkadaslardan salon tavsiyesi alabilir miyim? Tesekkur ederim simdiden. | ne amaçla istiyorsun. örn ; sosyal aktivite, kendini koruma, hobi amaçlı yapma vs vs | hocam acikcasi hem sosyallesmek hem kendimi korumak icin istiyorum | boks ve türevleri (kick boks, muay thai, wushu sanda vs), kyokushin ve ashihara karate, hapkido, jiu-jitsu yapabilirsiniz |
Bende muay thai düşünüyordum hocam sağolun.
Zehredar41
(8.9.2014 13:03:08)
quote:
Orijinalden alıntı: shortcut Merhaba arkadaslar, 4 yil Taekwondo yaptim. Bu sene universiteye baslayacagim ve yeni bir dovus sporu ariyorum. Izmirde yasiyorum. Spor ve varsa Izmirdeki arkadaslardan salon tavsiyesi alabilir miyim? Tesekkur ederim simdiden. | ne amaçla istiyorsun. örn ; sosyal aktivite, kendini koruma, hobi amaçlı yapma vs vs | hocam acikcasi hem sosyallesmek hem kendimi korumak icin istiyorum | boks ve türevleri (kick boks, muay thai, wushu sanda vs), kyokushin ve ashihara karate, hapkido, jiu-jitsu yapabilirsiniz | Bende muay thai düşünüyordum hocam sağolun. |
Muay thai tavsiye ederim kardeşim hem teakwando yapmışsın katkısı olur. Ama kafaya çok darbe alındığından dolayı sıkıntı oluyomus diye duydum
shortcut
(8.9.2014 17:27:37)
quote:
Orijinalden alıntı: Zehredar41 quote:
Orijinalden alıntı: shortcut Merhaba arkadaslar, 4 yil Taekwondo yaptim. Bu sene universiteye baslayacagim ve yeni bir dovus sporu ariyorum. Izmirde yasiyorum. Spor ve varsa Izmirdeki arkadaslardan salon tavsiyesi alabilir miyim? Tesekkur ederim simdiden. | ne amaçla istiyorsun. örn ; sosyal aktivite, kendini koruma, hobi amaçlı yapma vs vs | hocam acikcasi hem sosyallesmek hem kendimi korumak icin istiyorum | boks ve türevleri (kick boks, muay thai, wushu sanda vs), kyokushin ve ashihara karate, hapkido, jiu-jitsu yapabilirsiniz | Bende muay thai düşünüyordum hocam sağolun. | Muay thai tavsiye ederim kardeşim hem teakwando yapmışsın katkısı olur. Ama kafaya çok darbe alındığından dolayı sıkıntı oluyomus diye duydum |
Muay thai profesyonel olmayacağı için sorun olmaz sanırım. Taekwondoda da kask var zaten hocam.
36Boys
(11.9.2014 14:22:40)
Muay thai veya Kick boksu tavsiye ederim zaten taekwondodan gelen bi tekme aşinalığı var üstüne de boks tekniklerini diz vuruşlarını öğrenirsen daha da faydalı olacağını düşünüyorum.
shortcut
(11.9.2014 19:23:17)
quote:
Orijinalden alıntı: 36Boys Muay thai veya Kick boksu tavsiye ederim zaten taekwondodan gelen bi tekme aşinalığı var üstüne de boks tekniklerini diz vuruşlarını öğrenirsen daha da faydalı olacağını düşünüyorum. |
Şimdi bi salonla anlaştım hocam. Muay thai+ fitness ikisininde ayrı hocası olacak. Başlayacağım okulla beraber.
36Boys
(11.9.2014 19:46:12)
Şimdiden hayırlı olsun.