tgttgt55
=> iphone 3gs beyaz ekran yardım edermisiniz
(28.08.2014 09:26:12)
Telefonumun kasasını değiştirdim bütün ayrıntıları dikkatlice yerine taktım ve internetten home tuşu siparişi vermiştim onuda taktım neyse telefonu toparladım, açtım telefonu beyaz ekran geliyor. Bütün yolları denedi home+kilit reset falan hic biri işlemiyor. LCD soketlerinede baktım sıkıntı yok gibi duruyor zedelenme falan yok. İtunes telefonu görüyor , şarjda oluyor sesler falan çalışıyor ama görüntü bembeyaz . sorun nerdedir sizce
Peregrino
(28.08.2014 09:45:27)
Bendede ayni sorun oldu. Ekrani degistirerek problemi cozdum. Baska turlu duzelmiyor.
tgttgt55
(28.08.2014 09:46:37)
Ekranım daha yeni alalı 2 ay olmuştur. LCD de sorun olacağını sanmıyorum. Soketler sağlam ve anakarttakiler de öyle.
14092012
(28.08.2014 10:02:23)
Eğer çok takıp çıkardıysan ekrana bağlı soket hasar görmüş olabilir.Mecbur ekran değişeceksin.
tgttgt55
(28.08.2014 10:06:40)
quote:
Orijinalden alıntı: oguzhan699 Eğer çok takıp çıkardıysan ekrana bağlı soket hasar görmüş olabilir.Mecbur ekran değişeceksin. |
O kadar sık açıp kapatmadım. Sadece kasa ve home tusu degisimi için telefonu açtım ondan once sorunsuz calısıyordu. Soketlerden eminim ama zarar görmemişler .
14092012
(28.08.2014 10:11:53)
quote:
Orijinalden alıntı: tgttgt55 quote:
Orijinalden alıntı: oguzhan699 Eğer çok takıp çıkardıysan ekrana bağlı soket hasar görmüş olabilir.Mecbur ekran değişeceksin. | O kadar sık açıp kapatmadım. Sadece kasa ve home tusu degisimi için telefonu açtım ondan once sorunsuz calısıyordu. Soketlerden eminim ama zarar görmemişler . |
Bak kardeş cihazı komple sök.Yani cihazı pilinden ayır.Bir dk falan boşta kalsın.Ondan sonra dene.Olacak banada öyle olmuştu.
14092012
(28.08.2014 10:13:56)
Cihaz açıkken işlem yapma.Kapatarak yap ve tüm soketlerin yerine iyice oturduğundan emin ol
tgttgt55
(28.08.2014 10:20:17)
quote:
Orijinalden alıntı: oguzhan699 quote:
Orijinalden alıntı: oguzhan699 Eğer çok takıp çıkardıysan ekrana bağlı soket hasar görmüş olabilir.Mecbur ekran değişeceksin. | O kadar sık açıp kapatmadım. Sadece kasa ve home tusu degisimi için telefonu açtım ondan once sorunsuz calısıyordu. Soketlerden eminim ama zarar görmemişler . | Bak kardeş cihazı komple sök.Yani cihazı pilinden ayır.Bir dk falan boşta kalsın.Ondan sonra dene.Olacak banada öyle olmuştu. |
teşekkürler hocam bunu deneyeceğim.
tgttgt55
(28.08.2014 14:21:04)
quote:
Orijinalden alıntı: oguzhan699 quote:
Orijinalden alıntı: oguzhan699 Eğer çok takıp çıkardıysan ekrana bağlı soket hasar görmüş olabilir.Mecbur ekran değişeceksin. | O kadar sık açıp kapatmadım. Sadece kasa ve home tusu degisimi için telefonu açtım ondan once sorunsuz calısıyordu. Soketlerden eminim ama zarar görmemişler . | Bak kardeş cihazı komple sök.Yani cihazı pilinden ayır.Bir dk falan boşta kalsın.Ondan sonra dene.Olacak banada öyle olmuştu. |
Hocam dediğinizi yaptım bu sefer ekran hiç açılmıyor. Soketlerin yerine tam oturduğuna eminim.
14092012
(28.08.2014 14:28:08)
Ben sorunumu böyle halletmiştim.Sizin ekranda problem var o zaman.Burdan yapacak bişeyimiz yok.Mecburen ekran alacaksınız.Bulunduğunuz yerde tamirci varsa ona gösterin.
tgttgt55
(28.08.2014 14:36:13)
quote:
Orijinalden alıntı: oguzhan699 Ben sorunumu böyle halletmiştim.Sizin ekranda problem var o zaman.Burdan yapacak bişeyimiz yok.Mecburen ekran alacaksınız.Bulunduğunuz yerde tamirci varsa ona gösterin. |
peki hocam yardım için teşekkürler.