iphone 3gs beyaz ekran yardım edermisiniz (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Apple Bölümü >> iPhone
tgttgt55 => iphone 3gs beyaz ekran yardım edermisiniz (28.08.2014 09:26:12)
Telefonumun kasasını değiştirdim bütün ayrıntıları dikkatlice yerine taktım ve internetten home tuşu siparişi vermiştim onuda taktım neyse telefonu toparladım, açtım telefonu beyaz ekran geliyor. Bütün yolları denedi home+kilit reset falan hic biri işlemiyor. LCD soketlerinede baktım sıkıntı yok gibi duruyor zedelenme falan yok. İtunes telefonu görüyor , şarjda oluyor sesler falan çalışıyor ama görüntü bembeyaz . sorun nerdedir sizce

Peregrino => iphone 3gs beyaz ekran yardım edermisiniz (28.08.2014 09:45:27)
Bendede ayni sorun oldu. Ekrani degistirerek problemi cozdum. Baska turlu duzelmiyor.

tgttgt55 => iphone 3gs beyaz ekran yardım edermisiniz (28.08.2014 09:46:37)
Ekranım daha yeni alalı 2 ay olmuştur. LCD de sorun olacağını sanmıyorum. Soketler sağlam ve anakarttakiler de öyle.

14092012 => iphone 3gs beyaz ekran yardım edermisiniz (28.08.2014 10:02:23)
Eğer çok takıp çıkardıysan ekrana bağlı soket hasar görmüş olabilir.Mecbur ekran değişeceksin.

tgttgt55 => iphone 3gs beyaz ekran yardım edermisiniz (28.08.2014 10:06:40)
quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan699

Eğer çok takıp çıkardıysan ekrana bağlı soket hasar görmüş olabilir.Mecbur ekran değişeceksin.

O kadar sık açıp kapatmadım. Sadece kasa ve home tusu degisimi için telefonu açtım ondan once sorunsuz calısıyordu. Soketlerden eminim ama zarar görmemişler .

14092012 => iphone 3gs beyaz ekran yardım edermisiniz (28.08.2014 10:11:53)
quote:

Orijinalden alıntı: tgttgt55

quote:

O kadar sık açıp kapatmadım. Sadece kasa ve home tusu degisimi için telefonu açtım ondan once sorunsuz calısıyordu. Soketlerden eminim ama zarar görmemişler .

Bak kardeş cihazı komple sök.Yani cihazı pilinden ayır.Bir dk falan boşta kalsın.Ondan sonra dene.Olacak banada öyle olmuştu.

14092012 => iphone 3gs beyaz ekran yardım edermisiniz (28.08.2014 10:13:56)
Cihaz açıkken işlem yapma.Kapatarak yap ve tüm soketlerin yerine iyice oturduğundan emin ol

tgttgt55 => iphone 3gs beyaz ekran yardım edermisiniz (28.08.2014 10:20:17)
quote:

quote:

quote:

Bak kardeş cihazı komple sök.Yani cihazı pilinden ayır.Bir dk falan boşta kalsın.Ondan sonra dene.Olacak banada öyle olmuştu.

teşekkürler hocam bunu deneyeceğim.

tgttgt55 => iphone 3gs beyaz ekran yardım edermisiniz (28.08.2014 14:21:04)
quote:

quote:

quote:

Hocam dediğinizi yaptım bu sefer ekran hiç açılmıyor. Soketlerin yerine tam oturduğuna eminim.

14092012 => iphone 3gs beyaz ekran yardım edermisiniz (28.08.2014 14:28:08)
Ben sorunumu böyle halletmiştim.Sizin ekranda problem var o zaman.Burdan yapacak bişeyimiz yok.Mecburen ekran alacaksınız.Bulunduğunuz yerde tamirci varsa ona gösterin.

tgttgt55 => iphone 3gs beyaz ekran yardım edermisiniz (28.08.2014 14:36:13)
quote:

Ben sorunumu böyle halletmiştim.Sizin ekranda problem var o zaman.Burdan yapacak bişeyimiz yok.Mecburen ekran alacaksınız.Bulunduğunuz yerde tamirci varsa ona gösterin.

peki hocam yardım için teşekkürler.

Sayfa: [1]