emnylmzr
=> PS4 HAKKINDA ÖNEMLİ SORULARIM VAR
(23.8.2014 18:25:03)
Arkadaşlar PS4 hakkında kafama takılanlar varda bana yardımcı olur musunuz ?
1) Eğer PS4 ü kırdırırsam hem orijinal hemde korsan oyun oynayabilir miyim, yine ps4 ayrıcalıklarından faydalanabilir miyim ve bana bir zararı olur mu kırdırmanın ?
2) Mesut abinin 2si1 adı altında ps4 geniş incelemesi vardı. Onların anlattıkları ayrıcalıkları (oyunu %50 indirimli alma olayı v.b) PS3 kullanan arkadaşımla yapabilir miyim ?
3) Ve arkadaşımın PS3 sürümündeki oyunları benim PS4 ümde (varsa PS4 üme uyarlamak gibi olabilir) oynama şansım var mı ?
4) Son olarak; evde PS4 ü takacak TV yok 42'' inç gibi bi TV yi 900 TL ye felan arıyorum kaliteli tabiki :S TV önerebilir misiniz ? (markası LG ve ya SAMSUNG)
Sorularım bu kadar LÜTFEN hepsini cevaplar mısınız ?
HyperioИ
(23.8.2014 19:00:27)
PS4 alma dostum bence sen.
Çok aşırı derecede bilgi eksikliğine sahipsin malseef.
Bu 4 sorunun cevabını aldıktan sonra bile hala çok bilgi eksikliğine sahip olacağını ve işin sonunun hayal kırıklığı ile biteceğini hissettim açıkçası.
Baya bi araştır forumları önce. Bu kafandaki 4 soru önce olacak 44 soru, araştırmaya devam ettikten sonra zaten hepsini tek tek göreceksin daha önce yazıldı defalarca. Ondan sonra alıp almama kararı ver bence.
emnylmzr
(23.8.2014 19:20:15)
quote:
Orijinalden alıntı: HyperioИ PS4 alma dostum bence sen. Çok aşırı derecede bilgi eksikliğine sahipsin malseef. Bu 4 sorunun cevabını aldıktan sonra bile hala çok bilgi eksikliğine sahip olacağını ve işin sonunun hayal kırıklığı ile biteceğini hissettim açıkçası. Baya bi araştır forumları önce. Bu kafandaki 4 soru önce olacak 44 soru, araştırmaya devam ettikten sonra zaten hepsini tek tek göreceksin daha önce yazıldı defalarca. Ondan sonra alıp almama kararı ver bence. |
Evet haklısın ama maliyeti bana hangisi daha ucuz gelir onu da düşündüm biraz. Ve PC rahat virüs giriyor. PS4 de öyle bi sorunda yokmuş. Ve konsol oyunlarını birazdaha seviyorum :)
HyperioИ
(23.8.2014 19:22:46)
quote:
Orijinalden alıntı: emnylmzr quote:
Orijinalden alıntı: HyperioИ PS4 alma dostum bence sen. Çok aşırı derecede bilgi eksikliğine sahipsin malseef. Bu 4 sorunun cevabını aldıktan sonra bile hala çok bilgi eksikliğine sahip olacağını ve işin sonunun hayal kırıklığı ile biteceğini hissettim açıkçası. Baya bi araştır forumları önce. Bu kafandaki 4 soru önce olacak 44 soru, araştırmaya devam ettikten sonra zaten hepsini tek tek göreceksin daha önce yazıldı defalarca. Ondan sonra alıp almama kararı ver bence. | Evet haklısın ama maliyeti bana hangisi daha ucuz gelir onu da düşündüm biraz. Ve PC rahat virüs giriyor. PS4 de öyle bi sorunda yokmuş. Ve konsol oyunlarını birazdaha seviyorum :) |
Öncelikle şunu söyleyeyim sadece, PS4 kırdırtma olayı diye bişey yok henüz.
Yani oyun başına 150 200 TL gibi rakamlar harcamak zorundasın.
Maliyeti düşünürken bu şekilde yaklaş derim olaya.
emnylmzr
(23.8.2014 19:29:22)
quote:
Orijinalden alıntı: HyperioИ quote:
Orijinalden alıntı: emnylmzr quote:
Orijinalden alıntı: HyperioИ PS4 alma dostum bence sen. Çok aşırı derecede bilgi eksikliğine sahipsin malseef. Bu 4 sorunun cevabını aldıktan sonra bile hala çok bilgi eksikliğine sahip olacağını ve işin sonunun hayal kırıklığı ile biteceğini hissettim açıkçası. Baya bi araştır forumları önce. Bu kafandaki 4 soru önce olacak 44 soru, araştırmaya devam ettikten sonra zaten hepsini tek tek göreceksin daha önce yazıldı defalarca. Ondan sonra alıp almama kararı ver bence. | Evet haklısın ama maliyeti bana hangisi daha ucuz gelir onu da düşündüm biraz. Ve PC rahat virüs giriyor. PS4 de öyle bi sorunda yokmuş. Ve konsol oyunlarını birazdaha seviyorum :) | Öncelikle şunu söyleyeyim sadece, PS4 kırdırtma olayı diye bişey yok henüz. Yani oyun başına 150 200 TL gibi rakamlar harcamak zorundasın. Maliyeti düşünürken bu şekilde yaklaş derim olaya. |
Ama Venomstr adında bir arkadaş (bu forumdan) ''oyunları Spot'dan veya ikinci el alırsanız gayet uygun. veya 1 tane oyun alıyorsunuz, oyunu bitirince başka bir oyun ile Takas yapıyorsunuz. sonra yine takas yapıyorsunuz. '' yazdı doğru değil mi ?
MDVK
(24.8.2014 04:11:37)
Spottan sıfır oyun takas yaparsan bazı oyunlar dışında; oyun başı 25-30 lira civarı tutar heralde yerine göre...