Htc one mini 2 deneyimleri (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Mobil Cihazlar >> Android Telefonlar >> HTC
tweaker => Htc one mini 2 deneyimleri (22.8.2014 22:20:04)
Ilk defa android kullanan bir kullanici olarak diyebilirim ki oncelikle bu fiyat araliginda alinabilecek en şık telefon,tam bir tasarim harikasi,m8 den daha kompakt,premium telefon kalitesini sonuna kadar hissediyorsunuz.2007 den beri iphone kullanan biri olarak diyorum ki;iphone 5s den gerek malzeme kalitesi gerek tasarim olarak cok ust seviyede.

Donanim ozelliklerine hic girmiyorum,eger teknik konularla ilgileniyorsaniz heryerden bakip ogrenebilirsiniz fakat ben gunluk deneyimimi paylasayim bu donanimla ilgili;gunluk kullanimda hicbir takilma veya donma yok,netten cok rahat dizi izleyip gunluk islerinizi halledebilirsiniz.

Ben oyun oynamiyorum,oynasaydim ona uygun cihaz alirdim,eger one mini 2 ile oyun oynayan varsa lutfen deneyimlerini paylassin,gerci youtube da bir cok video da mevcut.

Sarj suresi iphone dan sonra gercekten harika,24 saati cok cok rahat cikartiyor,yanimda sarj cihazi tasimaktan kurtuldum,mutluyum.

Ben almadan once htc one m7 ile one mini 2 arasinda kaldim ve soyle dusundum;evet one m7 eski bir model olmasina ragmen daha iyi bir donanima sahip fakat kamera ve kasa problemleri ortada,oyun oynamayan ve ekstrem beklentileri olmayan fakat tasarima cok onem veren biri olarak ve cok daha guncel bir model olmasi da sebebiyle one mini 2 yi sectim.

Cihazla ilgili sormak istediginiz sorular olursa memnuniyetle yanitlarim.

Selamlar

xxZuPExx => Htc one mini 2 deneyimleri (22.8.2014 22:34:38)
Hayırlı olsun ne diyelim çok şık bi telefon

sneakydevil => Htc one mini 2 deneyimleri (31.10.2014 23:50:02)
Kardeşim sendede hoparlörden ses gelmeme sorunu oldumu kullaklıkla filan şarkı video izledikten belli bi süre sonra cebimdeyken fln sesi gidiyor acıp kapatmadan düzelmiyor sebebi ne olabilir acaba birde sesi az cıkıyo cebimdeyken duyulmuyor dışarıda hiç samsung s3 mini bile daha yüksek ses cıkartıyor

tweaker => Htc one mini 2 deneyimleri (2.11.2014 19:30:39)
Evet hocam ayni problem var bastan baslatinca duzeliyor

sneakydevil => Htc one mini 2 deneyimleri (3.11.2014 15:28:38)
quote:

Orijinalden alıntı: tweaker

Evet hocam ayni problem var bastan baslatinca duzeliyor

Bana garantiye yollayın yeni kutu talebinde bulunun dediler bende bugün yolladım eğer hepsin de varsa boşuna yolladık demek.

fenerli1965 => Htc one mini 2 deneyimleri (11.11.2014 09:15:13)
HTC one mini 2de fotoğrafta nesne silme,odak değiştirme,hareketli(drama)fotoğraf özellikleri var mı

Sayfa: [1]