Modem alıcam yardımcı olurmusunuz. (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Haberleşme ve Dijital Platformlar >> Modem, Router, Wi-Fi Adaptör, Menzil Arttırıcı ve Diğer Network Ürünleri
mburha => Modem alıcam yardımcı olurmusunuz. (20.8.2014 19:50:25)
Selam arkadaşlar iyi forumlar şu anda elimde zyxel p660w t1 v3 modem var ttnetin verdigi ben genelde diablo 3 , wow oynuyorum oynarken lag oluyor dc yiyorum çok aşırı olmaya başladı son zamanlarda bana 4portlu wireless olan fazla pahalı olmayan mümkünse 50 70 tl arası güzel uzun ömürlü dc lag sorunu yaşatmıyacak güzel bir modem arıyorum markalar konusunda bir fikrim yok zyxel olmasında :) yardımlarınız için şimdiden teşekkürler iyi forumlar diliyorum.

alierr => Modem alıcam yardımcı olurmusunuz. (20.8.2014 22:20:17)
Ekonomik bir modem aradiginiz icin Tp-link markasina bakiniz.

MühendisMurat => Modem alıcam yardımcı olurmusunuz. (20.8.2014 23:31:17)
quote:

Orijinalden alıntı: mburha

Selam arkadaşlar iyi forumlar şu anda elimde zyxel p660w t1 v3 modem var ttnetin verdigi ben genelde diablo 3 , wow oynuyorum oynarken lag oluyor dc yiyorum çok aşırı olmaya başladı son zamanlarda bana 4portlu wireless olan fazla pahalı olmayan mümkünse 50 70 tl arası güzel uzun ömürlü dc lag sorunu yaşatmıyacak güzel bir modem arıyorum markalar konusunda bir fikrim yok zyxel olmasında :) yardımlarınız için şimdiden teşekkürler iyi forumlar diliyorum.

N10E

mburha => Modem alıcam yardımcı olurmusunuz. (21.8.2014 21:15:37)
Teşekkürler cevaplariniz için

Sayfa: [1]