Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Mobil Cihazlar >> Android Telefonlar >> General Mobile
fearmusa => Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde (5.8.2014 22:15:57)
merhaba arkadaşlar, ekranın sağ üst koşesinin yaklaşıl 1 cm altında 2 cm yüksekliğinde 0.5 cm genişliğinde bir sarıl leke oluştu, anlamıyorum dün sabah oluştu, nasıl olurda oluşur, birisi bir şey söylesin ya, ölü pixeli geçtim sarı leke nedir abi ya, en son garantiye gönderenlerin telefonları ne zamanda geldi, ben en son gönderdiğimde 15 günde gelmişti, birisi fikrini beyan ederse sevinirim lütfen yardımcı olun.

telefonada ihtiyacım var, ne yapacam bilemiyorum. sizce neden olmuş olabilir, yoksa 2. bi tel alıp, dandikte olsa. Bunu garantiye gönderecem.

stevejones => Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde (5.8.2014 22:23:50)
Aldigin telefonda dandik zaten..

Gecmis olsun..

fearmusa => Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde (5.8.2014 22:28:25)
hocam 1 sene oldu alalı

stevejones => Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde (5.8.2014 22:36:35)
Dogrudur,ama sende demissin en son gonderdigimde 15gunde geldi diye..

Alalida 1 sene olmus,yani ilk yilinda iki kez servislik oluyor telefon

Bu yeterince aciklayici sanirim.

fearmusa => Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde (5.8.2014 22:41:03)
doğrudur hocam, sadece neden olduğunu merak ettim açıkcası. zaten iki kez gönderdim. ilkinde ölü pixelden göndermiştim, aldıktan bir müddet sonra, ikincisinde ise telefonu mikrofon üstüne düşürmüştüm o yüzden gitti

akare+bkare=ckare => Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde (6.8.2014 09:21:24)
Garantiye yollayın. Benim ekranda da hafiften beyazlık oluştu, fazlalaşırsa göndermek zorunda kalırım.

cartel44 => Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde (6.8.2014 10:25:37)
benımde ekranın sol ust kosesınde sarı leke olusmustu dun garantıye yolladım mecbur.

Loser. => Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde (6.8.2014 10:44:24)
benim telefondada beyaz nokta var 1 tane. Fazla canımı sıkmıyor.

AnıllGüder => Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde (6.8.2014 11:24:28)
İps ekranda cok isinmadan oluyor surekli 5 6 saat ekran suresi aliyorsaniz. Steve sorun bu sorun en cok hangi en sevdigi cihazda varmis diyr burda dandik diyor lg sayfasinda her ipsde cikar normal diyor iki yuzluluk yapmasin

ılkdmr => Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde (6.8.2014 15:28:08)
Ekranin sol ust kosede 10 gun once sari leke olustu,4 gb olan cihazi garantiye gonderdim,bu gun servis sorgulamada 60 tl anakart degisim ucreti cikarmislar ,cihaz 16 gb olacak...
Ben ekran sararmasi icin gonderdigim cihazda neden anakart degisimi ne gittiklerini ve bu nedenlede 60 tl ucret istemelerini hala anlamadim.
16 gb cihazimi 1 ay once sattim lg g2 aldim kafam rahat simdi,bu cihaz da Gelir gelmez satip gm den kurtulucam insallah.

fearmusa => Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde (8.8.2014 21:24:45)
Korkutmayin ya beni, cidden gonderecektim. Lakin bu aralar bir kızla tanıştım . su anlık mecbur gonderemiyorum. Konuşmalar su anlik iyi, bakalım duruma gore sonrada gonderebilirim. Üstte gönderen arkadaşlar geldiklerinde haber verirlerse. 1 yılını doldurdu ekran boyle sorun oldu.

KaganEroglu => Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde (8.8.2014 22:34:40)
İdare edecek bir cihazın varsa yolla derim, yasal zorunluluk olarak 20 iş gününde yapıp yollamak zorundalar.

cartel44 => Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde (8.8.2014 23:09:04)
çarsamba ellerıne ulasan cıhazımın daha kaydını yapmamıslar 60 tl anakart ucretı ısterlerse vermeyın ekranla anakartın hıc bır alakası yok ıstemıyorum dıyın onlar mecbur anakartıda degıstırıp yolllayacklar ve benım asıl sorum ne zaman kaydını yapacaklar cıhazın bılen var mı ???

hitmachine16 => Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde (9.8.2014 02:32:20)
1 yaşını dolduran gmdlerde çıkmaya başladı bu sorun kronikleşti bende de var.

fearmusa => Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde (9.8.2014 14:11:52)
yollamak isterimde kardeş :) elimde olan yedek telefonun MMS si bile yok :) işlevi arama msj :) alarm başka bir işi yok.

kızın numarasını daha alamadım :) alsam msjlaşırımda alana kadar beklicek sanırım. diğer arkadaşınki bi gelsin, ve 60 TL ana kart ücreti neden istediler anlamadım ki

high speed dirt => Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde (9.8.2014 14:15:05)
quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Gecmis olsun..

G2 de überdandik o zaman. G2 konularına bakarsan sarı leke sorunu yaşamayan adam sayılıdır.

KaganEroglu => Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde (9.8.2014 14:58:15)
Aynı şeyden bahsediyorsak forumda okuduğum kadarıyla 60 TL ücreti ellerinde 4gb modelin anakartı kalmadığından 16gb olanı takıyorlar ve fiyat farkı olarak istiyorlar. Gerçi itiraz edip ödemeyeceğini, şikayetçi olacağını vb. söyleyen arkadaşlardan almamışlar bu ücreti.

stevejones => Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde (9.8.2014 15:02:03)
quote:

Orijinalden alıntı: high speed dirt

quote:

Gecmis olsun..

G2 de überdandik o zaman. G2 konularına bakarsan sarı leke sorunu yaşamayan adam sayılıdır.

Bos konusmussun,g2 ile gmd yi bir tutuyorsan sana daha ne diyebilirimki

skyrime2828 => Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde (9.8.2014 15:13:57)
quote:

Orijinalden alıntı: AnıllGüder

İps ekranda cok isinmadan oluyor surekli 5 6 saat ekran suresi aliyorsaniz. Steve sorun bu sorun en cok hangi en sevdigi cihazda varmis diyr burda dandik diyor lg sayfasinda her ipsde cikar normal diyor iki yuzluluk yapmasin

Boyle adamlari dikkate almamak gerek. Birde yasindan basindan bahseder forumda.

high speed dirt => Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde (9.8.2014 15:31:34)
quote:

quote:

Orijinalden alıntı: high speed dirt

quote:

Gecmis olsun..

Bos konusmussun,g2 ile gmd yi bir tutuyorsan sana daha ne diyebilirimki

Bana bir şey demene gerek yok, G2 saolsun forumlarındaki artık kronikleşmiş sorunlarını G2 kendisi söylüyor zaten,
G2 konuları maşallah sarı leke sorununu ve ses boğukluğu sorunun yaşayan G2 mağdurlarından geçilmezken buraya gelip Gmd de sarı leke var diye bu telefon dandik diyorsan G2'ye de dandik demelisin.

Şimdi buraya gelip "bende G2 var ama bahsettiğin sorunları yaşamadım" diyen olacaktır, fakat istisnalar kaideyi bozmaz, G2 resmi olarak kronik sorunlu olduğu tescilli bir telefondur.

Sayfa: [1] 2   sonraki >     >>