Brooklyn
=> Bir Takım Bu Kadar Kör Olabilir...
(27.09.2006 23:41:47)
daha gecen sezon milli takımın kurtarıcısı olarak gosteriliyordu ya.suçlu yanaldı kral hakandı.kral nerede yanal nerede bi bakalım bakalım.
VeliBaba42
(27.09.2006 23:44:25)
içimden etmediğim küfür kalmadı...Adam gitsin evde çocuklarıyla oynasın.Yeter ya.Daha ne kadar öldürebilir futbolu.Resmen dikiliyor...
Tiger35
(27.09.2006 23:45:53)
Harbiden adam bastonla çıkıcak sahaya yakında kalası koysan oraya çarpar gol olur belki be
VeliBaba42
(27.09.2006 23:49:21)
beyler Allah için söyleyin Hakan Şükür de hiç futbolcu tipi varmı?Topu bekleyen adamdan,biz ne bekleyelim?Top Hakan'a geldiğinde içinizden ne diyorsunuz doğruyu söyleyin?Çoğunuz bu pozisyon da kaçtı demiyormusunuz?Peki gerets ve yönetim neden hala görmüyor bunu?
megi21
(27.09.2006 23:49:40)
siz galatasaraylıysanız ben değilim.NOKTA
byurt
(27.09.2006 23:53:23)
Yaw hakan yeter artık geçmişin sayesinde oynuosun.. Yazıktır. 3. Golü Hakan sayesinde yedik zaten. O golü yemesek 2-2 olacak zaten kaç gol kaçırdı yazıktır ................................
Tamam büyük oyuncuydun ama artık bitireceğin yeride bil
Guest-40312742C
(27.09.2006 23:53:34)
hakan ı eleştirmek onu sevip saymadıgımız anlamına gelmez. ama bu adam 35 yaşında ve artık yapabilecekleri kısıtlı haliyle.İğreyle oynamış zaten ve cok formsuzdu herşey acıktı ama yinede oynatıldı hatadır.
subsonic
(27.09.2006 23:53:37)
Hakan bıraksın,Cihan defolsun,Gerets valizini toplasın vs vs...Çözüm değil ki bunlar
Lèon
(27.09.2006 23:54:31)
son 6 golu sonra oynamaz bu adam yada gercek Galatasaraylıysa oynamamalı.takıma zarar vermeye basladı kacırdığı gollerle
VeliBaba42
(27.09.2006 23:58:04)
quote:
Orjinalden alıntı: subsonic Hakan bıraksın,Cihan defolsun,Gerets valizini toplasın vs vs...Çözüm değil ki bunlar |
bi yerden başlamak gerek ama...Değilmi?
megi21
(27.09.2006 23:58:06)
quote:
Orjinalden alıntı: _What_ hakan ı eleştirmek onu sevip saymadıgımız anlamına gelmez. ama bu adam 35 yaşında ve artık yapabilecekleri kısıtlı haliyle.İğreyle oynamış zaten ve cok formsuzdu herşey acıktı ama yinede oynatıldı hatadır. |
OZAMAN GERETSE KIZIN HAKAN SİLAH ZORUYLA OYNATMIYOR KENDİNİ
SİZİN GİBİLER TRABZONN MAÇINDAN SONRADA ÜMİT KARANA AYNI ŞEYLERİ SÖYLEDİ
BİR MAÇLA ADAM BİTİRMEYİ BIRAKIN ARTIK
Guest-40312742C
(28.09.2006 00:01:03)
quote:
Orjinalden alıntı: megi21 quote:
Orjinalden alıntı: _What_ hakan ı eleştirmek onu sevip saymadıgımız anlamına gelmez. ama bu adam 35 yaşında ve artık yapabilecekleri kısıtlı haliyle.İğreyle oynamış zaten ve cok formsuzdu herşey acıktı ama yinede oynatıldı hatadır. | OZAMAN GERETSE KIZIN HAKAN SİLAH ZORUYLA OYNATMIYOR KENDİNİ SİZİN GİBİLER TRABZONN MAÇINDAN SONRADA ÜMİT KARANA AYNI ŞEYLERİ SÖYLEDİ BİR MAÇLA ADAM BİTİRMEYİ BIRAKIN ARTIK |
ben bu adama kızmıyorum muhattabın degilim.Formsuz sakat adam oynatılmaz onu söyledim.Sizin gibiler kim oluyomuş
murat204
(28.09.2006 00:02:56)
Benim anlamadığım maçta o gün formda olmayan, kötü oynayan futbolcu değiştirilir...
Fakat Hakan için bunlar geçerli değil... Hiç oynayamazsa da oyunda kalmayı başarabiliyor... Bunu anlayabilmiş değiim... Tamam, satılmasın fakat çok kötü oynadığı maçlarda bile oyunda kalmayı başarabiliyor...
VeliBaba42
(28.09.2006 00:03:37)
quote:
Orjinalden alıntı: megi21 quote:
Orjinalden alıntı: _What_ hakan ı eleştirmek onu sevip saymadıgımız anlamına gelmez. ama bu adam 35 yaşında ve artık yapabilecekleri kısıtlı haliyle.İğreyle oynamış zaten ve cok formsuzdu herşey acıktı ama yinede oynatıldı hatadır. | OZAMAN GERETSE KIZIN HAKAN SİLAH ZORUYLA OYNATMIYOR KENDİNİ SİZİN GİBİLER TRABZONN MAÇINDAN SONRADA ÜMİT KARANA AYNI ŞEYLERİ SÖYLEDİ BİR MAÇLA ADAM BİTİRMEYİ BIRAKIN ARTIK |
bir maçla adam bitirmedik.Hakan'ın kaç maçtır nasıl oynadığını görüyoruz.Hasta adamı sahaya sürüyorlar.Adam sağlam haliyle iş yapamıyor ki hastayken yapsın.Böyle olmamalıydı...
Galatasaray'a yinede teşekkürler.Bu zorluklar içinde dahi bu futbolu sergilemek yürek ister...
red_power
(28.09.2006 00:10:05)
@MEGİ21 kimseyi Hakan Şükürü eleştirdiği için yargılayamazsın.Galatasaraylılık artık dökülen ve takıma zarar veren topçuları savunmak değil.Ama sen gelip hiç çekinmeden Siz Galatasaraylıysanız ben değilim demişsin.Rahatsız edici ve gereksiz bir yorum
okanisilak
(28.09.2006 00:11:48)
her maç bi kurban arıyoruz. böyle taraftarlık olmaz. galatasaray ve liverpoolu bi tartıya vuralım. tabiki L'pool un kazanması doğal.ki maç 3-0 olduğunda kime sorsanız orada bırakmayı kabul ederdi. ama takım yılmamış, gol atmaya çalışıyo.siz hakan şükür futbolu bıraksın,yok evde çocuk baksın.ayıptır yahu. 2 gol atsa şimdi kral - kral diye tapınacaktınız. kim kötü oynamak ister ki?o adamın bu takıma verdiği emeği kim verdi? geçen hafta da ümit karan için aynı şeyler konuşuldu,söylendi. ne olur günlük taraftarlık yapmayalım. ben inanıyorum ki, galatasaray 2. yarıda oynadığı futbolu sürdürsün, gruptan çıkar.
murat204
(28.09.2006 00:16:40)
Bu maçta Hakan kötü oynadı, formsuzdu... Ben ısrarla değiştirilmemesini anlayamadım... Belki başka maçlarda iyi oynar, o ayrı...