kingof98
=> anakart lütfen yardım
(10.07.2014 02:20:57)
herkese merhaba yardım edeceklere şimdiden teşekkür ediyorum.dün bir tane oyun yükledim baya bir dosyayı kendi kendine kopyaladı belgelerim falan filan bende gittim bunları sildim bugün pc yi açtıgımda pc yi açmadı boot filan dedi pili söktüm taktım bunda pc yi acıyor hersey calısıyor ekran hiç gelmiyor boot ekranı bile gelmiyor anakart asus crosshair 5 formula go buttona basıp açıyorum d ram ışığı kırmızı yanıp sönüyor klavye hiç çalışmıyor ram ekran kartı söküp taktım.birşey değişmedi
kingof98
=> anakart lütfen yardım
(10.07.2014 21:31:41)
bana yardım edecek kimse yok mu
Baran18
=> anakart lütfen yardım
(11.07.2014 13:51:47)
quote:
Orijinalden alıntı: kingof98 herkese merhaba yardım edeceklere şimdiden teşekkür ediyorum.dün bir tane oyun yükledim baya bir dosyayı kendi kendine kopyaladı belgelerim falan filan bende gittim bunları sildim bugün pc yi açtıgımda pc yi açmadı boot filan dedi pili söktüm taktım bunda pc yi acıyor hersey calısıyor ekran hiç gelmiyor boot ekranı bile gelmiyor anakart asus crosshair 5 formula go buttona basıp açıyorum d ram ışığı kırmızı yanıp sönüyor klavye hiç çalışmıyor ram ekran kartı söküp taktım.birşey değişmedi |
Belki silerken yanlışlıkla sistem dosyalarınıda sildiniz.Bios pilini söküp 5 dk bekledikten snra takın daha sonra temiz bir format atın pcye
kingof98
=> anakart lütfen yardım
(11.07.2014 16:49:15)
dediğini yapmıştım düzelmedi