meteor4in
=> LG G3 vs HTC ONE M7
(9.7.2014 14:40:58)
Merhabalar.Derdimi şöyle açıklayayım telefondan tek beklentim müzik zevki ve video kayıt alırken ses netliği (gitarda amatör kayıt için).Sosyal medyada cok takılan bir insan değilim.Telefonda oyunda oynamam oynarım ama küçük oyunlar 2048,kelime oyunu gibi.Servisleri nasıldır onlarıda bilmem ilk defa akıllı telefon alacagım.Bu 2 telefonu kıyaslamamım sebebi ise htc one 0 2 yıl garantili teihir ürünü alıcagım 1100 lira ve dün arkadas dedi lg de 1 ay calıstı standında bana 1500 liraya veriyorlar sıfırını istersen lg alalım sana dedi parayıda kendim verecegim için söylüyorum abartmıyorum 3 4 sene kullanmak istiyorum bu telefonu o yüzden aldımmı benim isteklerimi karsılasın ve servis konusunda sıkıntı yaratmasın istiyorum bu yüzden tavsiyenizi alayım dedim lg içi 400 lira fazla vermeye değermi bu durumda teşekkürler
stevejones
=> LG G3 vs HTC ONE M7
(9.7.2014 15:16:37)
quote:
Orijinalden alıntı: meteor4in Merhabalar.Derdimi şöyle açıklayayım telefondan tek beklentim müzik zevki ve video kayıt alırken ses netliği (gitarda amatör kayıt için).Sosyal medyada cok takılan bir insan değilim.Telefonda oyunda oynamam oynarım ama küçük oyunlar 2048,kelime oyunu gibi.Servisleri nasıldır onlarıda bilmem ilk defa akıllı telefon alacagım.Bu 2 telefonu kıyaslamamım sebebi ise htc one 0 2 yıl garantili teihir ürünü alıcagım 1100 lira ve dün arkadas dedi lg de 1 ay calıstı standında bana 1500 liraya veriyorlar sıfırını istersen lg alalım sana dedi parayıda kendim verecegim için söylüyorum abartmıyorum 3 4 sene kullanmak istiyorum bu telefonu o yüzden aldımmı benim isteklerimi karsılasın ve servis konusunda sıkıntı yaratmasın istiyorum bu yüzden tavsiyenizi alayım dedim lg içi 400 lira fazla vermeye değermi bu durumda teşekkürler |
Tabiki G3 helede ileriye donuk uzun kullanim istersen,donanim G3 daha uzun sure yeterli olacaktir..
batu100
=> LG G3 vs HTC ONE M7
(9.7.2014 18:18:31)
tabikide lg g3. daha güçlü ve güncel bir cihaz sonuçta. ömrüde daha uzun.
greengold
=> LG G3 vs HTC ONE M7
(9.7.2014 18:25:59)
M7