Iceshoot
=> FireLands'a Giremiyorum yardım Lütfen..
(2.7.2014 21:03:08)
Arkadaşlar Firelands a girmeye çalışırken şöyle bir yazı çıkıyor '' You are already locked to Firelands (25 Player ( Heroic )) ve sonra tekrar dungeon dışına atıyor nedir bu durum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
AtlBthnEml
(2.7.2014 21:39:13)
Firelands normal yapmışın sanırım heroicmi yapıcan bide :D
Iceshoot
(2.7.2014 21:49:31)
Biraderim İnst. hakkında tam bilgin yok sanırım ben normal yapsam bile ki bırak normal yapmayı dungeon içinde mob bile kesmedim daha beni gene içeri alır fakat item çıkmaz :)
AtlBthnEml
(2.7.2014 22:16:30)
quote:
Orijinalden alıntı: Iceshoot Biraderim İnst. hakkında tam bilgin yok sanırım ben normal yapsam bile ki bırak normal yapmayı dungeon içinde mob bile kesmedim daha beni gene içeri alır fakat item çıkmaz :) |
Firelands nezaman dungeon oldu? Normali yapmadan Heroic girmeye çalışsan öyle bi uyarı vermez.Bilemedim şimdi merak ettim cvbını.
kurtlar1971
(2.7.2014 22:36:01)
Save yemişsindir, ama nasıl yemişsindir onu bilemicem.
0RK
(3.7.2014 08:42:11)
Tek başına girdiysen ve daha önce girmediysen çıkmaz öyle bir şey. Muhtemelen Firelands'i temizlemiş birisiyle girdin ve yazı çıkınca kabul ettin. Tekrar girmeye çalışırsan da almaz doğal olarak.
Iceshoot
(3.7.2014 10:53:53)
quote:
Orijinalden alıntı: 0RK Tek başına girdiysen ve daha önce girmediysen çıkmaz öyle bir şey. Muhtemelen Firelands'i temizlemiş birisiyle girdin ve yazı çıkınca kabul ettin. Tekrar girmeye çalışırsan da almaz doğal olarak. |
Sen diyince hatırladım ben bir gruba girmiştim ve sanırım ilk boss kesilmişti ama içeri girdiğimde ilk bossun kesildiğini görünce direk dışarı çıktım dediğim gibi mob dahi ellemedim sırf bu yüzden bizim fireland yalan mı oldu bu hafta 
Reinhardt
(3.7.2014 14:06:54)
quote:
Orijinalden alıntı: Iceshoot quote:
Orijinalden alıntı: 0RK Tek başına girdiysen ve daha önce girmediysen çıkmaz öyle bir şey. Muhtemelen Firelands'i temizlemiş birisiyle girdin ve yazı çıkınca kabul ettin. Tekrar girmeye çalışırsan da almaz doğal olarak. | Sen diyince hatırladım ben bir gruba girmiştim ve sanırım ilk boss kesilmişti ama içeri girdiğimde ilk bossun kesildiğini görünce direk dışarı çıktım dediğim gibi mob dahi ellemedim sırf bu yüzden bizim fireland yalan mı oldu bu hafta  |
Reset instances gibi bir şey vardı. Onu yap.
M@hFeL
(3.7.2014 17:02:35)
Yahu yazanida mi okumuyorsunuz bir suru sacma sapan cevap gelmis. 25 HC e zaten savelisin diyor. Save i kabul etmediysen normalde birsey olmaz. Sen icerdeyken ilk boss kesildiyse sen mob ellemesen bile save i alirsin. Diyelim bu oldu sen uyandin ve ilk boss dan sonra ciktin ve adamlar senden sonra devam edip raid i temizledi. Yine gecmis olsun HC oldugu icin sende son boss u kesmis gibi savelisin.
Ozetle ya sen icerdeyken ilk boss kesildi. Ya sen iceri girdiginde mob ellemesen bile cikan soruya yes diyip save aldin. Yada dun bizim extend etmeye calistigimiz raid de olan gibi bir sacmalik oldu ama bu cok dusuk bir ihtimal.
Iceshoot
(4.7.2014 00:11:06)
Yani sen kısaca bu haftayı unut diyon ?
M@hFeL
(4.7.2014 08:43:26)
quote:
Orijinalden alıntı: Iceshoot Yani sen kısaca bu haftayı unut diyon ? |
Maalesef