İphone 5s internet sorunu acil. (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Apple Bölümü >> iPhone
chupacabra => İphone 5s internet sorunu acil. (1.7.2014 21:01:02)
Arkadaşlar selam. Son 3-4 gündür yaşıyorum bu sorunu. Irakta çalışıyorum. Mobitel adında bir hat kullanıyorum. Ancak 3g olmasına rağmen bizim Edge hızımız buranın 3g sinden daha hızlıdır.

Gel gelelim sorunuma. Telefonda internet olduğu halde telefondan internet ile ilgili hiçbir aktivite yapamıyorum. Telefonun paylaşımını açtığım da ve bilgisayara bağladığımda sorun yok internete girebiliyorum ama telefon üzerinden giremiyorum. İnternetim çok yavaş olduğu için restore de yapamıyorum.

Telefon ile ilgili ne yapabilirim. Ne önerirsiniz??

Yardımlarınızı bekliyorum

reachthetop => İphone 5s internet sorunu acil. (1.7.2014 21:52:22)
quote:

Orijinalden alıntı: chupacabra

Arkadaşlar selam. Son 3-4 gündür yaşıyorum bu sorunu. Irakta çalışıyorum. Mobitel adında bir hat kullanıyorum. Ancak 3g olmasına rağmen bizim Edge hızımız buranın 3g sinden daha hızlıdır.

Gel gelelim sorunuma. Telefonda internet olduğu halde telefondan internet ile ilgili hiçbir aktivite yapamıyorum. Telefonun paylaşımını açtığım da ve bilgisayara bağladığımda sorun yok internete girebiliyorum ama telefon üzerinden giremiyorum. İnternetim çok yavaş olduğu için restore de yapamıyorum.

Telefon ile ilgili ne yapabilirim. Ne önerirsiniz??

Yardımlarınızı bekliyorum

Hücresel den hücresel veri ağına girip ayarları sıfırlamayı dene.

Twist Of Fate => İphone 5s internet sorunu acil. (2.7.2014 01:32:48)
bilemicem en azından uplamış olayım

chupacabra => İphone 5s internet sorunu acil. (2.7.2014 19:41:08)
Ayarları Sıfırladım zaten. ama yine değişen bişey olmadı malesef. Çözümü yok sanırım restore dışında

Sayfa: [1]