Teledünya Kanal Sayısı Azaldı (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Haberleşme ve Dijital Platformlar >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> KabloTv
eeevrim => Teledünya Kanal Sayısı Azaldı (25.6.2014 17:05:41)
Merhabalar teledünya üst paket kullanıcısıyım yeni yeni fark ettim kanal listesi değişmiş bir çok kanal azalmış atv HD TRT HD NETGEO WiLD HD discovery channel ın türlü kanalları animal planet bunların listemde artık gözükmediğini fark ettim. Siz de de böyle bir sorun var mı ?

panasonicman => Teledünya Kanal Sayısı Azaldı (25.6.2014 18:10:39)
quote:

Orijinalden alıntı: eeevrim

Merhabalar teledünya üst paket kullanıcısıyım yeni yeni fark ettim kanal listesi değişmiş bir çok kanal azalmış atv HD TRT HD NETGEO WiLD HD discovery channel ın türlü kanalları animal planet bunların listemde artık gözükmediğini fark ettim. Siz de de böyle bir sorun var mı ?

Fabrika ayarlarına geri dönüp tekrar kanal taraması yaptırırsanız, kanallar geri gelektir. Çünkü kanallar duruyor bir yere gittiği yok. Saygılar..

eeevrim => Teledünya Kanal Sayısı Azaldı (25.6.2014 23:32:23)
quote:

Orijinalden alıntı: panasonicman

quote:

Fabrika ayarlarına geri dönüp tekrar kanal taraması yaptırırsanız, kanallar geri gelektir. Çünkü kanallar duruyor bir yere gittiği yok. Saygılar..

Dediğiniz gibi fabrika ayarlarına geri dönüp tekrar kanal taraması yaptım. Geri geldiler. Çok teşekkür ederim.

orka55 => Teledünya Kanal Sayısı Azaldı (26.6.2014 09:45:49)

isaac clarke => Teledünya Kanal Sayısı Azaldı (26.6.2014 23:40:11)
quote:

Orijinalden alıntı: panasonicman

quote:

e bir tesekkurde ben edeyim..

cLk => Teledünya Kanal Sayısı Azaldı (30.6.2014 23:54:05)
bende de star hd vardı 1 haftadır yok. sizde star hd duruyor mu?

eeevrim => Teledünya Kanal Sayısı Azaldı (1.7.2014 00:07:34)
quote:

Orijinalden alıntı: cLk

bende de star hd vardı 1 haftadır yok. sizde star hd duruyor mu?

Fabrika ayarlarına geri dönünce düzelmişti bende yapmanızı öneririm

Sayfa: [1]