SEVGİLİM BENİ SEVİYOR MU GERÇEKTEN ?? (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Konu Dışı / Off Topic >> Konu Dışı
panda1984 => SEVGİLİM BENİ SEVİYOR MU GERÇEKTEN ?? (11.09.2006 21:03:23)
arkadaşlar çok ciddi bi problemim war , 4-5 aydır çok sewdiğm bi kızla birlikteym emindim ona beni çok sewior benim içinn baya bi zorluklara katlandıı we herşeyii bitirip benimle kaldı...ama geçen gün aramız kötüydü hatta bi ara yürütemiorum sanırım fln dedi bana o dereceye kadar geldi yani konuşma tartışmadan önce aramız iiydi ben ona bi süpriz yapıcağımı söyledimm fakat sonra süpriz yapmak istemedim çünkü tadıı kaçtıı
yapıcağımm süpriz yeni bi spor araba aldığımı söylemek olucaktı güldü fln hayırlı olsun kazasız belasızz kullanırsın işallah fln dedii bana en aklıma takılan şeyde araba işin içine girince tatsızlık birden sonra erdi nasıl böyle olduğunaa inanamadım acaba kendi kendimeee kuruntu mu yapıorum ?
lütfen yardım edin yaa ne bu işn içinden çıkamıorumm deli oldumm işallahhh düşündüğmm gibi diildirrr bunu kesin we net olarak nasıl anlayabilirim yardımcı olurmuusnuzz bu işlerden ii anlayanlarr ?

eğer gerçekten böyle bişey yoksaa we ben bunu kıza çaktırırsamm kendimi bi daha affedemem yerle birr olurummm çünkü çok değerli biri benim için ?

ACELEE YARDIMM LÜTFENNN MUTSUZUMM LÜTFEN İNANIN BANA YAAA KAHROLSUNNN PARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA YAA HERŞEY BU KADAR BASİT OLMAMALI.............

Leonidas_ => SEVGİLİM BENİ SEVİYOR MU GERÇEKTEN ?? (11.09.2006 21:07:50)
Herşey düşündüğün gibi

Salvatore Gambino => SEVGİLİM BENİ SEVİYOR MU GERÇEKTEN ?? (11.09.2006 21:10:43)
geçmiş olsun arkadaşım.

YB) => SEVGİLİM BENİ SEVİYOR MU GERÇEKTEN ?? (11.09.2006 21:27:46)
biraz kızdan ayrılmaktan korkuyorsun ilk defamı başına geldi böle her zamn ilk ler böle olur kardeşim sonra her önüne geleni seni sewiom demeye başlarsın

Saltuk => SEVGİLİM BENİ SEVİYOR MU GERÇEKTEN ?? (11.09.2006 21:32:57)
Aşkın da nickin gibi fake değilse seviyordur elbet.

night_man => SEVGİLİM BENİ SEVİYOR MU GERÇEKTEN ?? (11.09.2006 21:35:17)
sen araba almışsın sonuçta mutlu olman gerekio tartışmayı ilerleterek mutsuz olcağına bitirip sevinmeni istemiştir belki seni düşünmüştür belki de tam tersi para için de olabilir bunu zamana bırak bence belli olur zamanla

antiochos => SEVGİLİM BENİ SEVİYOR MU GERÇEKTEN ?? (11.09.2006 21:39:59)
Sevgilin seni seviyor mu izle karar verhttp://www.youtube.com/watch?v=hwyU41VtDL4

Birisi İşte => SEVGİLİM BENİ SEVİYOR MU GERÇEKTEN ?? (11.09.2006 21:41:21)
Ona bir yalan söyle. araba ile iligili bi sorun uydur. Arabayı geri vernek zorunda olduğunu söyle (parasal sebepten dolayı) ve bir zaman arabayla gezme

Belki bu şekilde anlarsın

Leipold => SEVGİLİM BENİ SEVİYOR MU GERÇEKTEN ?? (11.09.2006 21:55:25)
quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Sevgilin seni seviyor mu izle karar verhttp://www.youtube.com/watch?v=hwyU41VtDL4

onu izleme bunu izle haline şükrethttp://www.youtube.com/watch?v=BCD3mhus2DA&mode=related&search=

Bu arada @Birisi İşte nin dedikleri mantıklı.Arabayı geri verdim de,bi süre arabasız takıl

No fear => SEVGİLİM BENİ SEVİYOR MU GERÇEKTEN ?? (11.09.2006 22:30:10)
arabayı almakatan vazgeçtim de... yada alır almaz sattım satıcam de... dene bakalımm..

Not: kızlar araba ve para için çok şeye katlanır.. evliliğe bile

YasiN® => SEVGİLİM BENİ SEVİYOR MU GERÇEKTEN ?? (11.09.2006 22:33:44)
quote:

Orjinalden alıntı: Strahd Von Zarovich

quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

onu izleme bunu izle haline şükrethttp://www.youtube.com/watch?v=BCD3mhus2DA&mode=related&search=

Bu arada @Birisi İşte nin dedikleri mantıklı.Arabayı geri verdim de,bi süre arabasız takıl

Batuhan Kılıç => SEVGİLİM BENİ SEVİYOR MU GERÇEKTEN ?? (11.09.2006 22:50:38)
quote:

Orjinalden alıntı: No fear

erkekler de katlanabilir

MemID12055 => SEVGİLİM BENİ SEVİYOR MU GERÇEKTEN ?? (11.09.2006 23:22:46)
quote:

Orjinalden alıntı: BatuhanK

quote:

Orjinalden alıntı: No fear

erkekler de katlanabilir

ben hariç

E.A.K.K => SEVGİLİM BENİ SEVİYOR MU GERÇEKTEN ?? (11.09.2006 23:52:11)
quote:

Orjinalden alıntı: panda1984

arkadaşlar çok ciddi bi problemim war , 4-5 aydır çok sewdiğm bi kızla birlikteym emindim ona beni çok sewior benim içinn baya bi zorluklara katlandıı we herşeyii bitirip benimle kaldı...ama geçen gün aramız kötüydü hatta bi ara yürütemiorum sanırım fln dedi bana o dereceye kadar geldi yani konuşma tartışmadan önce aramız iiydi ben ona bi süpriz yapıcağımı söyledimm fakat sonra süpriz yapmak istemedim çünkü tadıı kaçtıı
yapıcağımm süpriz yeni bi spor araba aldığımı söylemek olucaktı güldü fln hayırlı olsun kazasız belasızz kullanırsın işallah fln dedii bana en aklıma takılan şeyde araba işin içine girince tatsızlık birden sonra erdi nasıl böyle olduğunaa inanamadım acaba kendi kendimeee kuruntu mu yapıorum ?
lütfen yardım edin yaa ne bu işn içinden çıkamıorumm deli oldumm işallahhh düşündüğmm gibi diildirrr bunu kesin we net olarak nasıl anlayabilirim yardımcı olurmuusnuzz bu işlerden ii anlayanlarr ?

eğer gerçekten böyle bişey yoksaa we ben bunu kıza çaktırırsamm kendimi bi daha affedemem yerle birr olurummm çünkü çok değerli biri benim için ?

ACELEE YARDIMM LÜTFENNN MUTSUZUMM LÜTFEN İNANIN BANA YAAA KAHROLSUNNN PARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA YAA HERŞEY BU KADAR BASİT OLMAMALI.............

arabanın markası ne? kaça aldın?

brave_young => SEVGİLİM BENİ SEVİYOR MU GERÇEKTEN ?? (12.09.2006 00:16:36)
ark.ların dediği gibi arabayı gözden kaldır maddi bir sıkıntı yüzünden geri vermek zorunda kaldım veya akrabalarımdan birinin arabasıydı diye uydur salla bakalım tepkisi ne olacak o zaman anlarsın

yavzi => SEVGİLİM BENİ SEVİYOR MU GERÇEKTEN ?? (12.09.2006 00:17:20)
panda şimdi sana tecrübeli bir abin olarak böbrek testi yapmanı öneriyorum gerçek sevgiyi ancak öyle anlarsın arabada buna güzel bahane olur ben bir çok kızda denedim kimi çok ağladı üzüldü testi geçemedi 2 tanesi geçti sadece .testi şöyle yapabilirsin mesela adı herneyse diyelimki nur ,nur bana araba neden aldılar biliyomusun benim tek böbreğim doğuşdan yokdu ötekide teklemeye başladı artık bana uyan böbrekde bulamadık yakında yolcuyum ya 6 ay ya 8 ay sonra ölücem de tabi bunları söylerken güzel oynaman lazım rolünü renk vermemelisin sonrada deki bide senin böbreğine baktıralım belki bana uyar de uyarsa verirmisin de yaşamam için? burdan sonrası zaten kendini belli eder veririm derse gene kafanda şüphe varsa iyi hadi kliniğe gidip kan testi yaptıralım de eğer tutarsa bazı evraklar imzalıcaksın de sonra gün alıcaz de ameliyat için annemlere tanışmalıyım ailemle konuşmalıyım derse anlaki testi geçememiştir kendini avutmaya kalkma sakın .

kabul ediyorum biraz ağar bir test ama kesin sonuç verir.

yavzi => SEVGİLİM BENİ SEVİYOR MU GERÇEKTEN ?? (12.09.2006 00:20:41)
ayrıca öyle havalara girme kahrolsun para felan diye gerek yok böyle gazlara para olmasa herşey yalan olur.

Birisi İşte => SEVGİLİM BENİ SEVİYOR MU GERÇEKTEN ?? (12.09.2006 00:22:48)
quote:

panda şimdi sana tecrübeli bir abin olarakböbrek testi yapmanı öneriyorum

hocam hiç güleceğim yoktu Allah iyiliğini versin. Ama sağlam numara.

yavzi => SEVGİLİM BENİ SEVİYOR MU GERÇEKTEN ?? (12.09.2006 00:27:49)
hayat insana neler yaptırabiliyor başı sıkışınca.

E.A.K.K => SEVGİLİM BENİ SEVİYOR MU GERÇEKTEN ?? (12.09.2006 00:30:28)
quote:

Orjinalden alıntı: Birisi İşte

quote:

panda şimdi sana tecrübeli bir abin olarakböbrek testi yapmanı öneriyorum

hocam hiç güleceğim yoktu Allah iyiliğini versin. Ama sağlam numara.

Sayfa: [1] 2   sonraki >     >>