zeki1981
=> Yanlışlıkla D ye Format Attım Her Şey Gitti :(((((...
(24.5.2014 15:12:31)
dostum öncelikle geçmiş olsun sistemi format öncesine geri getirmek gibi bi şansın ne yazıkki yok.
ama data kurtarma yazılımları ile d sürücüsünü tarayarak dosyalarını kurtarma şansın var.
ancak hiçbir dosya kurtarma yazılımı %100 garanti vermez biraz şansla alakalı
istanbul ikitelli civarına yakınsan elimden geleni yaparım
Bravo.qwertuu
(24.5.2014 15:18:55)
quote:
Orijinalden alıntı: zeki1981 dostum öncelikle geçmiş olsun sistemi format öncesine geri getirmek gibi bi şansın ne yazıkki yok. ama data kurtarma yazılımları ile d sürücüsünü tarayarak dosyalarını kurtarma şansın var. ancak hiçbir dosya kurtarma yazılımı %100 garanti vermez biraz şansla alakalı istanbul ikitelli civarına yakınsan elimden geleni yaparım |
Katılıyorum hocam güzel acıklamiş ellerine saglık
suskun3457
(24.5.2014 16:25:27)
quote:
Orijinalden alıntı: zeki1981 dostum öncelikle geçmiş olsun sistemi format öncesine geri getirmek gibi bi şansın ne yazıkki yok. ama data kurtarma yazılımları ile d sürücüsünü tarayarak dosyalarını kurtarma şansın var. ancak hiçbir dosya kurtarma yazılımı %100 garanti vermez biraz şansla alakalı istanbul ikitelli civarına yakınsan elimden geleni yaparım |
üstad merterde oturuyorum,
pazatesi 2 hafta boyunca finallerim var senin o tarafa gelmem vakit kaybı olabilir, yolun bu taraflara düşermi, yada iletişimi koparmasak finallerden sonra görüşelim, bu aralıkta bana tavsiyen var mıdır. teşekkürler.
zeki1981
(24.5.2014 17:36:37)
quote:
Orijinalden alıntı: suskun3457 quote:
Orijinalden alıntı: zeki1981 dostum öncelikle geçmiş olsun sistemi format öncesine geri getirmek gibi bi şansın ne yazıkki yok. ama data kurtarma yazılımları ile d sürücüsünü tarayarak dosyalarını kurtarma şansın var. ancak hiçbir dosya kurtarma yazılımı %100 garanti vermez biraz şansla alakalı istanbul ikitelli civarına yakınsan elimden geleni yaparım | üstad merterde oturuyorum, pazatesi 2 hafta boyunca finallerim var senin o tarafa gelmem vakit kaybı olabilir, yolun bu taraflara düşermi, yada iletişimi koparmasak finallerden sonra görüşelim, bu aralıkta bana tavsiyen var mıdır. teşekkürler. |
forumdan pm atabilirsin metrobüs hattına gelebilirm
sana tavsiyem bilgisayarı hiç çalıştırmaman hatta diske data atmamandır müsait bi zamanda pm atabilirsin.