omeraydn
=> TTNET İptal bedeli hakkında
(6.5.2014 21:38:48)
Merhaba arkadaşlar bugün Ttnet den başka firmaya geçiş için başvurdum Ttnet le taahhütüm yok fatura dışında herhangi bi kapatma ücreti vs alıyorlar mı? Bu konuda bilginiz var mı acaba?
kerimcem
(6.5.2014 21:40:09)
tahattüt bitiyse sanmam neye geçtin?
omeraydn
(6.5.2014 21:51:52)
quote:
Orijinalden alıntı: kerimcem tahattüt bitiyse sanmam neye geçtin? |
Doping'e başvurdum neyin nesidir pek bilmiyorum ama taahhütsüz olduğu için kafama yattı.
kerimcem
(7.5.2014 02:00:34)
quote:
Orijinalden alıntı: omeraydn quote:
Orijinalden alıntı: kerimcem tahattüt bitiyse sanmam neye geçtin? | Doping'e başvurdum neyin nesidir pek bilmiyorum ama taahhütsüz olduğu için kafama yattı. |
onermem çok kıl bi firma bi ara battı bile diyorlardı zaten....fiber alıyosan bilemem tabi..
omeraydn
(7.5.2014 12:22:33)
Fiber alıcaktım ama hattım desteklemiyomuş, ttnet taahhütüm bitti diye 8 mbitlik kullandığım tarifeyi 67 liraya çıkarmış e bende kesinlikle taahhütsüz bağlatmak istiyorum o yüzden en iyisi bu kampanya gibi beğenmezsem kapattırırım hocam teşekkürler yinede
bulent 73
(8.5.2014 11:18:37)
quote:
Orijinalden alıntı: omeraydn Fiber alıcaktım ama hattım desteklemiyomuş, ttnet taahhütüm bitti diye 8 mbitlik kullandığım tarifeyi 67 liraya çıkarmış e bende kesinlikle taahhütsüz bağlatmak istiyorum o yüzden en iyisi bu kampanya gibi beğenmezsem kapattırırım hocam teşekkürler yinede |
dopping den memnun olan yok hocam pek benden söylemesi....bence düşünmeden uydunet e geç derim ben
omeraydn
(8.5.2014 11:32:36)
quote:
Orijinalden alıntı: bulent 73 quote:
Orijinalden alıntı: omeraydn Fiber alıcaktım ama hattım desteklemiyomuş, ttnet taahhütüm bitti diye 8 mbitlik kullandığım tarifeyi 67 liraya çıkarmış e bende kesinlikle taahhütsüz bağlatmak istiyorum o yüzden en iyisi bu kampanya gibi beğenmezsem kapattırırım hocam teşekkürler yinede | dopping den memnun olan yok hocam pek benden söylemesi....bence düşünmeden uydunet e geç derim ben |
Teşekkürler yorum için,
Uydunet şuan sadece avrupa yakasına hizmet veriyormuş hocam bide taahhütsüz paketi yok saırım.
Varsa taahhütsüz başka önerebileceğiniz sevinirim.
bulent 73
(8.5.2014 11:44:22)
quote:
Orijinalden alıntı: omeraydn quote:
Orijinalden alıntı: bulent 73 quote:
Orijinalden alıntı: omeraydn Fiber alıcaktım ama hattım desteklemiyomuş, ttnet taahhütüm bitti diye 8 mbitlik kullandığım tarifeyi 67 liraya çıkarmış e bende kesinlikle taahhütsüz bağlatmak istiyorum o yüzden en iyisi bu kampanya gibi beğenmezsem kapattırırım hocam teşekkürler yinede | dopping den memnun olan yok hocam pek benden söylemesi....bence düşünmeden uydunet e geç derim ben | Teşekkürler yorum için, Uydunet şuan sadece avrupa yakasına hizmet veriyormuş hocam bide taahhütsüz paketi yok saırım. Varsa taahhütsüz başka önerebileceğiniz sevinirim. |
valla hocam çoğu sağlayıcıda tahattüt var bildiğim kadarı ile...bir tek dediğin gibi dopping de var ama hiçç bulaşma derim...