kabuto kabuto rüyamda kabuto gördm be yetr (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Free to Play - MMO >> Pokémon oyuncuları >> Pokemon Genel
deadpool => kabuto kabuto rüyamda kabuto gördm be yetr (4.9.2006 20:24:16)
nereden bulacam bn bu kabutoyu söleyin de geceleri uyuyabileyim artık gözlerimin altı mosmor

Maqq => kabuto kabuto rüyamda kabuto gördm be yetr (4.9.2006 20:25:09)
22 lvl bnde var verebilirm

Disposition => kabuto kabuto rüyamda kabuto gördm be yetr (4.9.2006 20:25:15)
mağradaki suyun içinde dolaş ordan çıkar yada d/m/s efsane poke bulmaya çalış değiş edersin

SegaSuperStar => kabuto kabuto rüyamda kabuto gördm be yetr (4.9.2006 20:51:17)
ben trade ile kabuto aldım bi kaç dakikada 10 level den 20 ye yükseldi(hydroblast yükledim)

devil_apprentice => kabuto kabuto rüyamda kabuto gördm be yetr (4.9.2006 20:55:37)
quote:

Orjinalden alıntı: deadpool

nereden bulacam bn bu kabutoyu söleyin de geceleri uyuyabileyim artık gözlerimin altı mosmor

Kendini fazla kaptırma oyuna, ne o öyle rüyanda falan görüyorsun. Bukadar önemli birşey değil, kafana takacak kadar. Ben veriyim sana bitane carnage_cruel tradedeki kabutalardan birine öner bişey

deadpool => kabuto kabuto rüyamda kabuto gördm be yetr (4.9.2006 21:00:14)
quote:

Orjinalden alıntı: devil_apprentice

quote:

Kendini fazla kaptırma oyuna, ne o öyle rüyanda falan görüyorsun. Bukadar önemli birşey değil, kafana takacak kadar. Ben veriyim sana bitane carnage_cruel tradedeki kabutalardan birine öner bişey

o dediklerim sadece şakaydı :D:D:D:D:D:D:D:D

devil_apprentice => kabuto kabuto rüyamda kabuto gördm be yetr (4.9.2006 21:01:29)
Bi pokemon önercekmisin önermeyecekmisin ona göre işim var sonra vercem dedi vermedi deme bekliyorum.

elemix => kabuto kabuto rüyamda kabuto gördm be yetr (4.9.2006 21:02:55)
:):):):):)

deadpool => kabuto kabuto rüyamda kabuto gördm be yetr (4.9.2006 21:03:11)
carnage_cruel trade deki dark kabutoya teklif yaptm s. corpishe + mettalic lunatone

devil_apprentice => kabuto kabuto rüyamda kabuto gördm be yetr (4.9.2006 21:04:52)
Onları dandik pokemonlara vermem :) Sadece kabuto

devil_apprentice => kabuto kabuto rüyamda kabuto gördm be yetr (4.9.2006 21:07:18)
Sen şimdi dark kabutomu istiyorsun normal kabutomu bir karar ver başlıkta kabuto yazıyor, sadece kabuto

deadpool => kabuto kabuto rüyamda kabuto gördm be yetr (4.9.2006 21:08:43)
git o zmn kendm bulurm
bi gece daa uyuyamam olr biter

devil_apprentice => kabuto kabuto rüyamda kabuto gördm be yetr (4.9.2006 21:09:56)
Son kez soruyorum kabutoya teklif yapcakmısın yapmayacakmısın. Gitmem lazım seni bekliyorum kesin bir cevap ver lütfen. Dark kabutoya değil ama.

deadpool => kabuto kabuto rüyamda kabuto gördm be yetr (4.9.2006 21:11:39)
gidebilirsin güle güle gelmekte acele etme

wandy => kabuto kabuto rüyamda kabuto gördm be yetr (4.9.2006 21:11:52)
s kabuto s kabuto çıktı 2tane waroleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

devil_apprentice => kabuto kabuto rüyamda kabuto gördm be yetr (4.9.2006 21:13:42)
quote:

gidebilirsin güle güle gelmekte acele etme

Ben sana kabuto veriyim dedim sen dark kabutoya öneri yaptın onu trade yapmam diyincede tavır alıyorsun, neyse bol şans sana

elemix => kabuto kabuto rüyamda kabuto gördm be yetr (4.9.2006 21:21:39)
nıye kavga yapıyosunz ya sansın varsa bulursun yada ıstedıgın kabutoyu tradede ara

deadpool => kabuto kabuto rüyamda kabuto gördm be yetr (4.9.2006 21:24:28)
hehe buldum bile ama d/s/m deil
ve de onu nerde kasacam geliştiğinde hangi saldırıLARı yüklicem

elemix => kabuto kabuto rüyamda kabuto gördm be yetr (4.9.2006 21:43:11)
onuda sen bul okadarını bulmussun arastır

mr.lockwood => kabuto kabuto rüyamda kabuto gördm be yetr (4.9.2006 21:52:17)
selam oyun hkk bi sorum olacaktı. şimdi yaw bu pokeman ii hoş ta ben nasıl yeni pokeman alacağım onu inanın hala bulamadım.

bende mevcut olan var evrim falan da geçirdi .. lvl ları da yükseliyo ama ben yeni poki almak istiyorum . trade den mi alınıyo . mesela harita da savaştığın poki ler alnımıyo . gym dekilermi ?

bi yardımcı olurmusunuz ? tşk

Sayfa: [1] 2   sonraki >     >>