karga21
=> Playstation 4 Disk Sorunu | Yardım
(16.04.2014 22:34:54)
Arkadaşlar yeni aldığım killzone oyununu taktım disk döndü döndü 3 dk algılamadı disk çıkış tuşuna bastım yanıt yok yine 3-4 kere bastım yine vermedi cdyi kapattım kapanırken verdi ama baya bi döndü dışarıya doğru iten şey 3-4 cd çıkardı yani sonra açtığımda kendi kendine dışarıya disk veriyor ve almıyor içeriye ne yapmam lazım?
( bundan önce fifa oynuyordum sorun yoktu)
amönyak
(16.04.2014 22:36:55)
Servis yolu gözükmüş sana
karga21
(16.04.2014 22:41:55)
quote:
Orijinalden alıntı: amönyak Servis yolu gözükmüş sana |
Alla alla 1 hafta oldu şansa bak Gold'dan aldım bakalım mail attım ne diyecekler
amönyak
(16.04.2014 22:47:24)
Abov ne yaptın sen paralel ithalat o cihaz
sonuç alamzsan tum oyunları psnden yüklemek zorunda kalacaksın
Alkalen Fosfataz
(16.04.2014 22:52:54)
Ben de kirik cd takinca oyle olmusti makineden garip sesler gelmeye basladi zor cikartmistim. Gecmis olsun.
karga21
(16.04.2014 22:53:44)
quote:
Orijinalden alıntı: amönyak Abov ne yaptın sen paralel ithalat o cihaz sonuç alamzsan tum oyunları psnden yüklemek zorunda kalacaksın |
Hoca biliyorum da sorunda çıkmaz heralde Gold'dan boşuna almadık vardır bi garantisi. En kötü değiştirirler cihazı
karga21
(16.04.2014 22:55:01)
quote:
Orijinalden alıntı: ank_yer_6 Ben de kirik cd takinca oyle olmusti makineden garip sesler gelmeye basladi zor cikartmistim. Gecmis olsun. |
Eyvallah kardeşim. Düzeldi mi peki seninki? Diski almama oldu mu?
Alkalen Fosfataz
(16.04.2014 22:56:00)
quote:
Orijinalden alıntı: karga21 quote:
Orijinalden alıntı: ank_yer_6 Ben de kirik cd takinca oyle olmusti makineden garip sesler gelmeye basladi zor cikartmistim. Gecmis olsun. | Eyvallah kardeşim. Düzeldi mi peki seninki? Diski almama oldu mu? |
Yok sonrasinda diger cdlerde sorun cikmadi.
karga21
(16.04.2014 22:58:27)
quote:
Orijinalden alıntı: ank_yer_6 quote:
Orijinalden alıntı: karga21 quote:
Orijinalden alıntı: ank_yer_6 Ben de kirik cd takinca oyle olmusti makineden garip sesler gelmeye basladi zor cikartmistim. Gecmis olsun. | Eyvallah kardeşim. Düzeldi mi peki seninki? Diski almama oldu mu? | Yok sonrasinda diger cdlerde sorun cikmadi. |
Alla alla bende ses çıkararak döndü zar zor dışarı aldım cd'yi şimdi de almıyor. Cd de kırık felan değildi ama. 2'de 2 forumda önceden aldığım 2. Elde bozuk çıkmıştı şansa bak
karga21
(16.04.2014 23:17:23)
Şimdi de sinirden cdyi zorla soktum. İçinde kaldı
ucu gözüküyor ama
Heartseeker
(17.04.2014 00:06:37)
Hocam CDye zarar vermeyin. Sorun okuyucuda. PS3 de ayni sorunu yapiyordu bluray reader degistikten sonra yapmamisti. Garantiye verin golda goturup
BayburtluCamper-35
(28.10.2014 10:48:47)
bu diski çıkarma sorunu bende de var
diski oyun esnasında dışarı çıkarıyor sonra tekrar almıyor vs vs
servisemi götürelim beylersık yaşanan bir şey mi
ayhankaldırım
(28.10.2014 10:57:59)
quote:
Orijinalden alıntı: narutoninja bu diski çıkarma sorunu bende de var diski oyun esnasında dışarı çıkarıyor sonra tekrar almıyor vs vs servisemi götürelim beylersık yaşanan bir şey mi |
Cihazı ne zaman aldın hocam
BayburtluCamper-35
(28.10.2014 17:16:40)
quote:
Orijinalden alıntı: ayhankaldırım quote:
Orijinalden alıntı: narutoninja bu diski çıkarma sorunu bende de var diski oyun esnasında dışarı çıkarıyor sonra tekrar almıyor vs vs servisemi götürelim beylersık yaşanan bir şey mi | Cihazı ne zaman aldın hocam |
senin avatarı ve imzayı beğenmedim hocam ırkçılık iyi bir şey değil başkası yardımcı olsun sağol
ayhankaldırım
(28.10.2014 17:55:06)
quote:
Orijinalden alıntı: narutoninja quote:
Orijinalden alıntı: narutoninja bu diski çıkarma sorunu bende de var diski oyun esnasında dışarı çıkarıyor sonra tekrar almıyor vs vs servisemi götürelim beylersık yaşanan bir şey mi | Cihazı ne zaman aldın hocam | senin avatarı ve imzayı beğenmedim hocam ırkçılık iyi bir şey değil başkası yardımcı olsun sağol |
eyvallah
Deve Katili
(28.10.2014 18:03:10)
quote:
Orijinalden alıntı: narutoninja bu diski çıkarma sorunu bende de var diski oyun esnasında dışarı çıkarıyor sonra tekrar almıyor vs vs servisemi götürelim beylersık yaşanan bir şey mi | Cihazı ne zaman aldın hocam | senin avatarı ve imzayı beğenmedim hocam ırkçılık iyi bir şey değil başkası yardımcı olsun sağol |
Böyle dersen kimse yardımcı olmaz
Not: ben çok beğendim başka seyler de varmi
ayhankaldırım
(28.10.2014 18:13:12)
quote:
Orijinalden alıntı: Deve Katili quote:
Orijinalden alıntı: narutoninja bu diski çıkarma sorunu bende de var diski oyun esnasında dışarı çıkarıyor sonra tekrar almıyor vs vs servisemi götürelim beylersık yaşanan bir şey mi | Cihazı ne zaman aldın hocam | senin avatarı ve imzayı beğenmedim hocam ırkçılık iyi bir şey değil başkası yardımcı olsun sağol | Böyle dersen kimse yardımcı olmaz Not: ben çok beğendim başka seyler de varmi |
Var var yeri değil ama :D
Ozanyavuz79
(30.10.2014 15:31:29)
Aynı sorun bende de var servise göndermek dışında çözümü var mı?
BayburtluCamper-35
(17.11.2014 15:59:40)
makinanın fişini elektrikten çekip açma kapama düğmesine bir takım sesler gelene kadar bir süre basılı tutmak işe yarıyormuş
ben daha sonra öğrendiğim için servise verdim yerine sıfır makina verdiler
defected
(1.01.2015 13:12:08)
1-2 aydır yapmıyordu yine başladı benim cihaz