Şimdi Ara

KOLAY KURULUM ALARM BOSS HİZMETİNİZDE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
4.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ALARM BOSS Platinum

    Geneleneksel alarm sistemlerinin opsiyel olarak sunduğu ve bir çoğunda ise bulunmayan ek sistemleri standart olarak üzerinde bulundurmaktadır. Kurulum kolaylığı açısından, kullanılan RJ-11 ve RJ-45 Jak yapısı ve Standart kalblosu ile başlıbaşına pratik bağlantısı, kurulumda hata risklerinin olmadığı ve profesyonelliği ile sorunsuz çalıştırılabilen bir alarm panelidir...

    Genel Özellikler :

    ALARM BOSS Platinum ; Tamamen uzaktan telefon yada Bilgisayar üzerinden, programlanabilir.
    Uzaktan el kumanda üniteleri vasıtasıyla kolayca kullanılır. Beraberinde Şifre ile kullanılabilir.
    Alarm anında; ALARM BOSS ''tehlike'' mesaj'ını yada sizin kaydetmiş olduğunuz 15 sn’lik ‘’tehlike’’ mesajını önceden kaydettiğiniz 8 adet farklı telefon numarasını 3 Saniye'de sırayla arayarak, aranan numaralara iletir.
    5+1 Panel zone' ları dilediğiniz nitelikte programlanabilir. (Gecikmeli, Ani, Bypass ve İnteraktif)
    A.H.M. (Alarm Haber Alma Merkezi)' ne yönlendirilebilir. Opsiyonel protokollerde haberleşebilir.
    GSM modül üzarinden; herhangi bir Oparatör desteği ile Dayler ve A.H.M. hizmetleri sağlanabilir.
    Panel içerisinde bulunan DMTF kod çözücu ve programlanabilir nitelikteki mikroişlemci desteği ile panel'e uzaktan telefon ile bağlanıp Keypad / Data çıkışından dilediğiniz uygulama ve kombinasyonu gerçekleştirebilirsiniz.
    BOSS Platinum; Otomasyon paneli dilediğiniz şekilde ve protokolde geliştirilebilir ve programlanabilir.
    Harici siren ; BOSS Red Line üzerinde bulunan 3 x 21 toplam 63 adet led li animasyon görüntüsü Mavi, Beyaz ve Kırmızı renkleri ile bilinen en ince ve aktif siren niteliğindedir. Platform yüzeyi 1 mm DKP ve Galveniz kaplaması ile dış ortamda 20 yıl paslanmazlık garantisi sunmaktadır. % 100 metal alışımlı yüzeye yerleşik, 50 mm çapında piezzo siren ile 140 Db ses çıkış gücüne sahiptir. Dahili 6 V - 1,2 A Akü ile 24 saat çalışabilmektedir.
    El Kumandası ; BOSS Roling U.K. Sadece İnfrared Programlanabilen 26'(8) Matris kombinasyonu ile bilinen en hızlı ve karmaşık iletişim protokolü dahilinde haberleşen, kumanda kontrol üniteleriyle üst düzey güvenlik ve kullanım kolaylığı sağlamaktadır.
    Kapı veya pencerelerin zorlanması yada kırılması ile önce 10 sn’lik uyarı sinyali verir, mekan'a müdahale devam edip, saldırgan veya hırsızlar mekan içerisine girdiğinde bölgesel olarak dedektörler algılayıp tam alarm konumuna geçerek harici siren sistemi, otomatik telefon arayıcısını devreye sokar ve A.H.M. iletişim protokol'ünü başlatır, harici çıkış röleleri aktif duruma geçerek , sisteme bağlı diğer ekipmanları devreye sokar.
    Full sabotajlıdır. Elektrik kesintisinden 36 saat etkilenmez.
    Cihazda bulunan Programlanabilir 5+1 zone (koruma bölgesi) sayesinde ayrı ayrı 6 noktayı kontrol edebilir, dilerseniz herhangi bir zone'u Bypass edilebilirsiniz. Bu zone'lara 25 adet algılayıcı sensör entegre edebilirsiniz. (PIR - hareket detektörü, LPG ve doğalgaz kaçak detektörü , duman detektörü ,su baskın dedektörü, panik butonu v.b. Gibi)
    ALARM BOSS Platinum; Standart Business, Hareket dedektörleri (Pet pır) niteliğindedir. Hayvan algılamaz (15-25 Kg) seçenekleriyle opsiyonel özelliktedir.
    İçinde bulunan Basınç detektörün algılama alanı; 500 m2, daire ofis, dubleks, tripleks, quadroplex evlerin, iş yerlerinin tamamını kapsayacak şekilde fonksiyonel derecelendirilebilir. Bunu kablosuz olarak yaptığından binanızın her yanına metrelerce kablo çekmeye gerek kalmadan muazzam bir koruma alanı oluşturur. Elektrik kesintilerinde , içindeki bataryalar vasıtasıyla 36 saat çalışmaya devam eder. Sisteme ilave detektör adedi arttırıldığında gerekirse akü kapasitesi ve Pesleme adaptörü de kolayca arttırılarabilir.
    ALARM BOSS Platinum ; Panel, Harici siren, tüm aparat ve sensörleri tamamen soketli olup kurulum açısından oldukça pratik ve bir ilk'tir.
    Cihazda bulunan 6. Tamper / Siren zonu pasif durumdadır. Programlanabilir. Sistem kapalı veya açık olsa dahi, bu zona bağlı siren ve detektörlerden herhangi biri uyarıya geçerse sistem alarm konumuna geçer. Dilerseniz Program menüsünden niteliği değiştirilebilir.
    Dekoratiftir, Plazma görüntüsü ile Bilinen en ince alarm niteligindedir. Platform yüzeyi 1 mm DKP ve Galveniz kaplaması ile dış ortamda 20 yıl paslanmazlık garantisi sunmaktadır. (İç ortamda kullanılmaktadır.) % 100 metal alışımlı yüzeye yerleşik, 50 mm çapında piezzo siren ile 140 Db ses çıkış gücüne sahiptir. Dahili 2 x 6 V - 1,2 A / Akü ile 36 saat çalışabilmektedir.
    Güçlü siren dahili ve harici sisteme entegredir. 2 x (140 Db)
    Panel, Siren, besleme, PTT hat ve dedektörleri RJ - 11 / RJ - 45 Jak ile kolayca bağlanabildiği gibi istenilirse klamens bağlantısıda yapılabilir.

    Geleneksel alarm sistemlerine göre üstünlükleri ve Kurulum kolaylığı :

    İçerisinde bulunan basınç sensör vasıtasıyla erken uyarı özelliğine sahiptir. Diğer sistemler hırsızlar bina içerisine girdiğinde algılama yaparak çalışırken, BOSS Platinum hırsızları bina dışındayken algılayarak içeri girmesine müsaade etmeden güçlü sireni ile ikaz ederek binadan uzaklaştırır. Basınç sensörün özelliği sayesinde siz bina içerisindeyken sensör sizi hafızasına aldığında sizden etkilenmez. Bu sayede bina içerisinde kapı, camı açıp kapatmamak vasıtasıyla rahatça dolaşabilirsiniz. Hareketinizi kısıtlamadan can ve mal güvenliğinizi, maksimum seviyede dışarıdan gelecek tehlikelere karşı tam bir koruma alanı sağlar.
    Geleneksel sistemler; Aparat ve diğer ekipmanları kurulum esnasında saatlerce kablo ve klamens bağlantıları yada teknik detayları açısından zaman ve iş kaybı olarak uzun sürerken BOSS Platinum ürünü soketli yapısıyla kolay ve pratik bir şekilde montaj edilebilir.
    Geleneksel sistemler; Risk taşıyan kapı ve pencerelere bakan detektörlerle kurulur. Bina duvarlarınız metrelerce kablo tesisatları ve birçok elektronik ünitelerle dolarak çirkin bir görünüm arz eder ve hırsızlar anca mekan içerisine girdiğinde ve alarm kurulu ise çalışmaya başlar. Oysa BOSS Platinum; Hırsızları binaya girmeden algılayıp uyarıya geçer ve çok az miktarda ilave Jak'lı detektörle kolayca kurulur ve muazzam bir koruma sağlar.
    Uzaktan kumanda üniteleri vasıtasıyla basit ve pratik bir şekilde kurularak, alarm sisteminizi devredışı bırakmak için panele kadar gitmenize gerek kalmaz. Kumanda arızaları yada kayıp durumlarında veya dilerseniz panel üzerindeki şifre paneli üzerinden devreye alınabilir yada iptal edilebilirsiniz. Bu sayede geleneksel sistemlerde bulunan kumandalı yada şifre panelli kullanım zorunluluğu ortadan kaldırılmıştır. ALARM BOSS; içeri giriş ve dışarı çıkış sürelerini önceden programlayıp rahatça kullanılabilir. El kumandasıyla kurulumlarda, hırsızların bu zaman sürelerinden yararlanmalarına engel olur.
    İstenirse; önce el kumandası ile iptal edilip, mekan içerisine girilir ve önceden belirlenmiş giriş süresi dahilinde şifre ile devreden çıkartılabilir. Bu sayede ALARM BOSS Platinum diğer hiçbir alarm sisteminde olmayan tam bir koruma alanı ve güvenlik sağlar.
    Sistem tamamen yazılım olarak, ALARM BOSS tarafından geliştirilmeye devam etmektedir.
    - SON - (Şimdilik…)

    BOSS Platinum PARAMETRE LİSTESİ

    Programlama moduna * tuşuna 3 sn süreyle basılarak girilir.
    " şifre * " ya da " 0000 * " alarmı aktif eder, " şifre # " alarmı pasif eder. Şifre 4 basamaklı bir sayı olmalıdır.
    3 saniye # tuşuna basılır, ikaz sesinden sonra "tel.no" girilir, # basılırsa, girilen numarayı arar.
    3 saniye # tuşuna basılır, ikaz sesinden sonra " 01 " girilir, # basılırsa, servis numarasını arar.
    3 saniye # tuşuna basılır, ikaz sesinden sonra " 02 " girilir, # basılırsa, fabrika numarasını arar.
    Master Şifre = " 2807 "

    PARAMETRE NO DEĞERLER
    Programlama Giriş * Tuşuna 3 Saniye süreyle basılarak girilir.
    Programlama Çıkış 00 * Dahili siren 1 defa sinyal verir.
    Harici Siren Alarm 10 * [0] Kapalı, [1] Açık #
    Zone 1 Mod 11 * [0] Kapalı, [1] Ani uyarı, [2] Gecikmeli uyarı, [3] 7/24 Aktif (Yangın) #
    Zone 2 Mod 12 * [0] Kapalı, [1] Ani uyarı, [2] Gecikmeli uyarı, [3] 7/24 Aktif (Yangın) #
    Zone 3 Mod 13 * [0] Kapalı, [1] Ani uyarı, [2] Gecikmeli uyarı, [3] 7/24 Aktif (Yangın) #
    Zone 4 Mod 14 * [0] Kapalı, [1] Ani uyarı, [2] Gecikmeli uyarı, [3] 7/24 Aktif (Yangın) #
    Basınç Alarm 15 * [0] Kapalı, [1] Ani uyarı, [2] Gecikmeli uyarı #
    Keypad alarm 16 * [0] Kapalı, [1] Açık #
    Sesli Kurma 20 * [0] Kapalı, [1] Sadece dahili, [2] Dahili ve Harici #
    Keypad 21 * [0] Kapalı, [1] Açık #
    Harici Siren 22 * [0] Kapalı, [1] Açık #
    Zone Siren Süresi 23 * [0] Kapalı, [1] … [9] 1 - 9 dakika arası siren çalar #
    Basınç Siren Süresi 24 * [0] Kapalı, [1] … [9] 10 - 90 saniye arası siren çalar #
    Dialer Mod 30 * [0] Kapalı, [1] Sabotaj, [2] Sabotaj + Zone, [3] Sabotaj + Basınç, [4] Tümü #
    Telefon No 1 31 * [ 05xx1234567xx ] Max 13 haneli telefon numarası #
    Telefon No 2 32 * [ 05xx1234567xx ] Max 13 haneli telefon numarası #
    Telefon No 3 33 * [ 05xx1234567xx ] Max 13 haneli telefon numarası #
    Telefon No 4 34 * [ 05xx1234567xx ] Max 13 haneli telefon numarası #
    Telefon No 5 35 * [ 05xx1234567xx ] Max 13 haneli telefon numarası #
    Telefon No 6 36 * [ 05xx1234567xx ] Max 13 haneli telefon numarası #
    Telefon No 7 37 * [ 05xx1234567xx ] Max 13 haneli telefon numarası #
    Mesaj Tekrar Sayısı 38 * [1] … [9] Aradığı numaraya, 1 - 9 defa sesli mesajı tekrarlar #
    Arama Tekrar Sayısı 39 * [1] … [9] Tanımlı numaraları, 1 - 9 defa tekrar arar #
    Şifre değiştirme 40 * [Mevcut Şifre] * [Yeni Şifre] * [Yeni Şifre] # #
    Giriş süresi 41 * [0] Kapalı, [1] … [9] 10 - 90 saniye arası siren çalar #
    Çıkış süresi 42 * [0] Kapalı, [1] … [9] 10 - 90 saniye arası siren çalar #
    Alarm kontrol modu 43 * [0] RF Kumanda, [1] Dahili/Harici Keypad, [2] Tümü #
    Telefon ile pasif etme 44 * [0] Kapalı, [1] Açık #
    Uzak Bağlantı 50 * [0] Kapalı, [1] Açık #
    Servis Numarası 51 * [ 05xx1234567xx ] Max 13 haneli telefon numarası #
    Fabrika Numarası 52 * [ 0222 224 26 77 ] Max 13 haneli telefon numarası #
    AHM Bağlantısı 60 * [0] Kapalı, [1] Açık #
    AHM Protokolü 61 * [0] Contact ID, [1] SIA #
    Abone No 62 * [000000] … [999999] #
    AHM Çağrı Merkezi 1 63 * [ 0xxx1234567xx ] Max 13 haneli telefon numarası #
    AHM Çağrı Merkezi 2 64 * [ 0xxx1234567xx ] Max 13 haneli telefon numarası #

    Fabrika Ayarları 99 * [Şifre]
    #





    ORJİNAL - FABRİKA AYARLARI ve PARAMETRELER


    PARAMETRE NO AÇIKLAMA FABRİKA

    Programlama Çıkış 00 Programlama Modundan Çıkış
    Harici Siren Alarm 10 Harici siren ile bağlantı koparsa alarm verir 0
    Zone 1 Mod 11 Programlanan Nitelik 0
    Zone 2 Mod 12 Programlanan Nitelik 0
    Zone 3 Mod 13 Programlanan Nitelik 0
    Zone 4 Mod 14 Programlanan Nitelik 0
    Basınç Alarm 15 Programlanan Nitelik 1
    Keypad alarm 16 Harici Keypad ile bağlantı koparsa alarm verir 0
    Sesli Kurma 20 Alarm aktif / pasif etme sırasındaki sesler 1
    Keypad 21 Harici Keypad devre dışı bırakılabilir 0
    Harici Siren 22 Harici siren devre dışı bırakılabilir 1
    Zone Siren Süresi 23 Programlanan Nitelik 1
    Basınç Siren Süresi 24 Programlanan Nitelik 1
    Dialer Mod 30 Dialer hangi durumda çalışacağı seçilir. 2
    Telefon No 1 31 1. sırada aranacak telefon numarası -
    Telefon No 2 32 2. sırada aranacak telefon numarası -
    Telefon No 3 33 3. sırada aranacak telefon numarası -
    Telefon No 4 34 4. sırada aranacak telefon numarası -
    Telefon No 5 35 5. sırada aranacak telefon numarası -
    Telefon No 6 36 6. sırada aranacak telefon numarası -
    Telefon No 7 37 7. sırada aranacak telefon numarası -
    Mesaj Tekrar Sayısı 38 Sesli mesajı tekrar dinletme sayısı 3
    Arama Tekrar Sayısı 39 Telefon numaralarını tekrar arama sayısı 2
    Şifre değiştirme 40 Şifre 4 basamaklı bir sayı olmak zorunda 1234
    Giriş süresi 41 Alarmı pasif etmeden önceki süre 2
    Çıkış süresi 42 Alarmı aktif ettikten sonraki süre 2
    Alarm kontrol modu 43 Alarmı kurma (aktif/pasif) yöntemleri 2
    Telefon ile pasif etme 44 Dialer ın aradığı numara telefondan şifre tuşlayarak alarmı durdurabilir 1
    Uzak Bağlantı 50 Cihaz ayarlarının telefon hattı üzerinden uzaktan yapılması 1
    Servis Numarası 51 Satışı yapan servisin numarası tanımlanır 0 xxx xxx xx xx
    Fabrika Numarası 52 Fabrika numarası tanımlanır 0 222 224 BOSS
    AHM Bağlantısı 60 Alarm Durumunda AHM bağlantı kurma. Aktif olursa Dialer çalışmaz 0
    AHM Protokolü 61 AHM ile haberleşme protokolü 0
    Abone No 62 6 Haneli Abone Numarası, AHM tarafından verilir 999999
    AHM Çağrı Merkezi 1 63 AHM Çağrı Merkezi Telefon 1. Telefon Numarası -
    AHM Çağrı Merkezi 2 64 AHM Çağrı Merkezi Telefon 2. Telefon Numarası. 1 yanıt vermezse aranır -

    Fabrika Ayarları 99 Fabrika Ayarlarına geri döner, (FABRİKA sütunundaki değerleri yükler) -







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.