Liseye arabayla gidince havası oluyor mu? (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Konu Dışı / Off Topic >> Konu Dışı
Guest-F31FE8CB4 => Liseye arabayla gidince havası oluyor mu? (6.4.2014 01:00:30)
Şurada son iki ayım kaldı liseden mezun olmama. Mezun olmadan böyle bir çılgınlık yapasım var. Daha önceden gidenler varsa nasıl tepkiler geliyor? Yani ooo şu çocuğa bak arabasıyla gelmiş vay be mi diyorlar, yoksa ameleye bak hava atmak için arabayla gelmiş te Allahım ya mı diyorar?

Orlando DeJoseph => Liseye arabayla gidince havası oluyor mu? (6.4.2014 01:01:51)
beni bazen babam arabayla bırakıyor çok havalı tavsiye ederim

readyant => Liseye arabayla gidince havası oluyor mu? (6.4.2014 01:02:21)
Bence bi hava oluyor tabi

digerkisi => Liseye arabayla gidince havası oluyor mu? (6.4.2014 01:03:44)
Ben lisede okuyorum benle aynı yaşta (lise1)e giden bi çocuk okula BMW ile geliyo kimsede bişey demiyo polisi falan takmıyo bile kafasına göre arkadaşlarıyla geziyo okulda baya şehirdışı gibi biyerde. Çok fazla arkadaşı var yani havalı oluyo diyebilirim ama kişiden kişiye değişir.

Thisisabook => Liseye arabayla gidince havası oluyor mu? (6.4.2014 01:04:44)
Arabaya bagli bi range rover, mercedes var. Bir de tofaş var murat 124 var.

-Sherlock- => Liseye arabayla gidince havası oluyor mu? (6.4.2014 01:08:20)
o hava atmak için arabayla gelmiş diyenler kıskançlıktan diyor kesinlikle hava oluyor fakat gideceğin arabayada bağlı

DT Swiss => Liseye arabayla gidince havası oluyor mu? (6.4.2014 01:09:49)
Bizim okulda bi çocuk arabayı çarpmıştı içinde de 4-5 tane kız vardı ne gülmüştüm

Guest-F31FE8CB4 => Liseye arabayla gidince havası oluyor mu? (6.4.2014 01:11:12)
quote:

Orijinalden alıntı: DT Swiss

Bizim okulda bi çocuk arabayı çarpmıştı içinde de 4-5 tane kız vardı ne gülmüştüm

Muhtemelen sürmeyi yeni öğrenmiştir, babasından arabayı kaçırıp gelmiştir

Uçan Hipopotam => Liseye arabayla gidince havası oluyor mu? (6.4.2014 01:12:20)
Bizim arkadaşın vardı arada beni alırdı öyle giderdik bazen de dönüşlerde bırakırdı bakan bakıyor yani ama usttekilerin de dediği gibi arabadan arabaya degisir lisedesin sonuçta, ergenlerin dusunebilecegi şeyler malum

3DneBandim => Liseye arabayla gidince havası oluyor mu? (6.4.2014 01:12:25)
Öğretmenler terslik yapmazsa havan olur aksi takdirde polisten banı yersin.

naberabi => Liseye arabayla gidince havası oluyor mu? (6.4.2014 01:14:01)
ben direk ordu geçiriyorum.herkes yeri öpüyor.

lakers45 => Liseye arabayla gidince havası oluyor mu? (6.4.2014 01:14:11)
Ben taksiyle gelmiştim baya hava olmuştu

Hep geç kalan birisiydim müdür uzaklaştırma verecekti geç kalsaydım bende son çare taksiye binip gitmiştim

speedyrazor => Liseye arabayla gidince havası oluyor mu? (6.4.2014 01:15:31)
liseye ehliyet aldiktan sonra 2-3 defa mecbur kaldigim icin arabayla gittim bi havasini da gormedim ama hergun arabayla gitmek farkli olabilir

Muzun içinde gelen böcek => Liseye arabayla gidince havası oluyor mu? (6.4.2014 01:19:29)
bence sadece kendi kendinize havalı hissediyorsunuz. aslında kimsenin ipledigi yok. örnegin, sınıfa biri girse herkes donup bakar. ama havalı oldugu için değil. refleks gibi

SteveRogers => Liseye arabayla gidince havası oluyor mu? (6.4.2014 01:21:27)
Biz bir kere bölüm şefinden izin alıp arabayı okulun otoparkına park etmiştik.(fiesta) Görenler bir daha bakmıştı. Ama ne bir müzik ne de güneş gözlüğü vardı. Kendi halimizdeydik. Karne günü okulun etrafında son ses müzik ile 3 dk da 4 tur atan bir amele vardı.(2001 modifiyeli polo) Aramızdaki fark bariz belli oluyordu.
Yani biraz da senin duruşuna bağlı.

DoricoDH => Liseye arabayla gidince havası oluyor mu? (6.4.2014 01:22:40)
harley davidson la gitte gör havayı

Schizoid Interfectorem => Liseye arabayla gidince havası oluyor mu? (6.4.2014 01:23:39)
Araba var, araba var dostum. Şahinle gidersen havası olmaz. Ama bi BMW, Audi, Mercedes olursa neden olmasın

Al altına S2000 yanlaya yanlaya gir okula. Arabadan inince moonwalk yaparak okula gir. Moonwalk sırasında arabayı uzaktan kumandası ile kitlemeyi unutma

Sarışın Genç => Liseye arabayla gidince havası oluyor mu? (6.4.2014 01:25:42)
12.sınıfta böyle son aylarda birkaç kez arabayla gitmiştim hafif müzik vardı bakan bir daha bakıyordu kızlar özellikle hatta bir kız arkadasını dürttü gösterdi beni

Tipe de bağlı biraz arabayada

OmerFan => Liseye arabayla gidince havası oluyor mu? (6.4.2014 01:27:19)
Liseyi Bilmem Ama Ben Üniversitede Okuyorum Babamın Arabasını İle Gidiyorum ( Honda Civic 1.6 VTEC Sport ) Bi Halt Olduğu Yok Sapız Hala :D

Araba ile Hava Atma Devri Kapandı Gençler. Ortamda Ağzın Laf Yapıyorsa Kral Sensin :D

DeathDoctor => Liseye arabayla gidince havası oluyor mu? (6.4.2014 01:30:11)
Eğer okula arabayla gidince, yanına alabildiğin kadar arkadaşını alıp; arabanın camından millete tip tip hareketler yapacaksanız, unutulmazsınız kolay kolay. En azından "Ulan ne apaçiler vardı bizim okulda bir bilseniz hehehe" diye 10 15 yıl sonra bile muhabbetiniz yapılır

Sayfa: [1] 2   sonraki >     >>