Hoşgeldin igman 26 slx (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Motorlu Araçlar Dünyası >> Bisikletler
CnkYgT => Hoşgeldin igman 26 slx (1.4.2014 20:16:53)
Baştan başlamak gerekirse hiç niyetim yoktu bisiklet değiştirmeye diyebilirim heleki bütçeyi bu kadar yükseğe çıkarmak aklımın ucundan bile geçmezdi. Artık kendisine emektar diyeceğim ama yeni sahibini bulduğunda severek bineceğini düşündüğüm salcano ng 650 29 hd'mi kıştan çıktığımız için yanlış bir bisikletçide bakım yaptırmam ile başladı . Sürmeye başladım bakıyorum bisiklette yolunda olmayan birşeyler var frenler tutmuyor ivmelenmiyor tamam mtb'dir dişli lastiklerdir'dendir (şuanda yol lastiği var)gibi gibi mazeretler uydurdum kendimce ama fren tutmaması hele ki hidrolik bir bisikletin frenlerinin tutmamasına bir mazeret bulamadım.Tavsiye üzerine İzmir karşıyaka joker bisiklete gittim servisle ilginenen resimlerde sırtı görünen güner abi askıya astı baktı baktı o zaman daha yeni tanışıyoruz sen mi elledin dedi Benim surat aynen bu olmuştu. Mahalle arası bir bisikletçi "sözde" bakım yaptı dedim. Baya uğraştı sağolsun tekrar yürür ve eski durumuna getirdi 2-3 gün sürdüm forumda mtb lastik değişimi adı altında benimle aynı bisiklete sahip arkadaşın arayışına rastgeldim akşam karar verip sabah lastikleri aldım öğlen yine güner abi'nin yanındaydım Lastikleri değiştirdik laf arasında bu kadar uğraşacağına şehir bisikletine geç hem daha seri olur hemde sürekli uğraşmazsın demesiyle kafam bulanmaya başladı. Tabi her gittiğimde showroom'daki bisikletleri inceliyor özhan (güner abinin oğlu satış ile ilgileniyor) ile konuşuyordum yeni gelen giden bakıyordum ama değiştirmek aklıma gelmemişti. Tabi yine gidip mtb almışsın diyebilirsiniz ama 1-2 haftalık yaptığım uzun kısa sürüşler sonunda izmir'de şehir bisikleti sürülemeyeceğine bir kez daha inandım. Belediyenin açıp ama kapatmadığı çukurlar mı dersiniz,Mazgal demeye şahit isteyen içine tekerlek giren kocaman kocaman delikler.1-2 ufak atlatma ve düşüp sürüklenmelerden sonra. Tekrar joker bisikletin yolunu tuttum kafamdaki şehir bisikleti silinmişti ama değiştirme fikri hala kafamı kurcalamaktaydı. Yaşadığım git geller yaptığım araştırmalar her zaman bütçeyi yükseltmeme neden oldu bu arada özhan ve güner abinin baya kafasını ağrıttım Vazgeçemediğim bi 29" sevdam vardı. Yaptığım 1-2 test kadro ölçme falan derken bunun yersiz olduğunu aslında 26" 19 kadro ölçüsünün benim için daha iyi olduğu ortaya çıktı ve salcano igman 26 slx alarak yeni bir bisiklet macerasına adım attım aşağıda elimden geldiğince detaylı resim çekmeye çalıştım ekstra görmek istedğiniz yerler var ise bildirirseniz eklerim .

< Resime gitmek için tıklayın >

Son fren ayarlamaları

Slx arka aktarıcı ve mt 35 jant seti

Deore fren ve vites seti.

Çift su kafesi için delikler mevcut

Slx ayna kol ve deore aktarıcı

ROCKSHOX FS XC30TK RL GİDONDAN KİLİTLEMELİ MAŞA

Buda genel görünüş

escober12 => Hoşgeldin igman 26 slx (1.4.2014 20:46:16)
hayırlı olsun dostum.

kazasız belasız inş.

WmGMD => Hoşgeldin igman 26 slx (1.4.2014 21:16:39)
quote:

Orijinalden alıntı: C3nK35

Baştan başlamak gerekirse hiç niyetim yoktu bisiklet değiştirmeye diyebilirim heleki bütçeyi bu kadar yükseğe çıkarmak aklımın ucundan bile geçmezdi. Artık kendisine emektar diyeceğim ama yeni sahibini bulduğunda severek bineceğini düşündüğüm salcano ng 650 29 hd'mi kıştan çıktığımız için yanlış bir bisikletçide bakım yaptırmam ile başladı . Sürmeye başladım bakıyorum bisiklette yolunda olmayan birşeyler var frenler tutmuyor ivmelenmiyor tamam mtb'dir dişli lastiklerdir'dendir (şuanda yol lastiği var)gibi gibi mazeretler uydurdum kendimce ama fren tutmaması hele ki hidrolik bir bisikletin frenlerinin tutmamasına bir mazeret bulamadım.Tavsiye üzerine İzmir karşıyaka joker bisiklete gittim servisle ilginenen resimlerde sırtı görünen güner abi askıya astı baktı baktı o zaman daha yeni tanışıyoruz sen mi elledin dedi Benim surat aynen bu olmuştu. Mahalle arası bir bisikletçi "sözde" bakım yaptı dedim. Baya uğraştı sağolsun tekrar yürür ve eski durumuna getirdi 2-3 gün sürdüm forumda mtb lastik değişimi adı altında benimle aynı bisiklete sahip arkadaşın arayışına rastgeldim akşam karar verip sabah lastikleri aldım öğlen yine güner abi'nin yanındaydım Lastikleri değiştirdik laf arasında bu kadar uğraşacağına şehir bisikletine geç hem daha seri olur hemde sürekli uğraşmazsın demesiyle kafam bulanmaya başladı. Tabi her gittiğimde showroom'daki bisikletleri inceliyor özhan (güner abinin oğlu satış ile ilgileniyor) ile konuşuyordum yeni gelen giden bakıyordum ama değiştirmek aklıma gelmemişti. Tabi yine gidip mtb almışsın diyebilirsiniz ama 1-2 haftalık yaptığım uzun kısa sürüşler sonunda izmir'de şehir bisikleti sürülemeyeceğine bir kez daha inandım. Belediyenin açıp ama kapatmadığı çukurlar mı dersiniz,Mazgal demeye şahit isteyen içine tekerlek giren kocaman kocaman delikler.1-2 ufak atlatma ve düşüp sürüklenmelerden sonra. Tekrar joker bisikletin yolunu tuttum kafamdaki şehir bisikleti silinmişti ama değiştirme fikri hala kafamı kurcalamaktaydı. Yaşadığım git geller yaptığım araştırmalar her zaman bütçeyi yükseltmeme neden oldu bu arada özhan ve güner abinin baya kafasını ağrıttım Vazgeçemediğim bi 29" sevdam vardı. Yaptığım 1-2 test kadro ölçme falan derken bunun yersiz olduğunu aslında 26" 19 kadro ölçüsünün benim için daha iyi olduğu ortaya çıktı ve salcano igman 26 slx alarak yeni bir bisiklet macerasına adım attım aşağıda elimden geldiğince detaylı resim çekmeye çalıştım ekstra görmek istedğiniz yerler var ise bildirirseniz eklerim .

Son fren ayarlamaları

Slx arka aktarıcı ve mt 35 jant seti

Deore fren ve vites seti.

Çift su kafesi için delikler mevcut

Slx ayna kol ve deore aktarıcı

ROCKSHOX FS XC30TK RL GİDONDAN KİLİTLEMELİ MAŞA

Buda genel görünüş

Buda benim emektar

Öncelikle hayırlı olsun ama çamurluk güzel durmamış bence.Genel itibariyle çok güzel bir alet.İYi günlerde kullanın.

Guest-1FCCAF9FF => Hoşgeldin igman 26 slx (1.4.2014 21:33:10)
Resimler bende mobilden gözükmüyor bende mi sorun var acaba v

CnkYgT => Hoşgeldin igman 26 slx (1.4.2014 22:09:25)
Donanım haber üzerinden ekledim simage olarak neden görünmüyor bilmiyorum

O eski bisikletim ng650 yeni'ye daha fazla birşey yapma fırsatı bulamadım

DT Swiss => Hoşgeldin igman 26 slx (1.4.2014 22:39:41)
Güzel seçim kazasız belası kullanın

PwaGG => Hoşgeldin igman 26 slx (1.4.2014 23:21:46)
Anladığım kadarıyla arazi değilde tur için kullanıcaksın sele boyuna da baktığımda 20.5 kadro sana daha iyi olurmuş ama tam fp bisiklet

SaiLor97 => Hoşgeldin igman 26 slx (1.4.2014 23:23:00)
hayırlı olsun çok şık bisiklet kazasız belasız kullanırsın inş

CnkYgT => Hoşgeldin igman 26 slx (1.4.2014 23:45:43)
quote:

Orijinalden alıntı: PwaGG

Anladığım kadarıyla arazi değilde tur için kullanıcaksın sele boyuna da baktığımda 20.5 kadro sana daha iyi olurmuş ama tam fp bisiklet

Alırken 29"19 baktık bulamadık 27.5" 20 vardı benim içim sinmedi bir türlü 27.5 lara olacak'sa madem 26"19 olsun diyerek bunu aldım . Salcano sağolsun 26 için 17-19 dan başka kadro üretmiyor

PwaGG => Hoşgeldin igman 26 slx (1.4.2014 23:48:31)
quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PwaGG

Alırken 29"19 baktık bulamadık 27.5" 20 vardı benim içim sinmedi bir türlü 27.5 lara olacak'sa madem 26"19 olsun diyerek bunu aldım . Salcano sağolsun 26 için 17-19 dan başka kadro üretmiyor

Boyun kac hocam

CnkYgT => Hoşgeldin igman 26 slx (1.4.2014 23:49:19)
1.83

PwaGG => Hoşgeldin igman 26 slx (1.4.2014 23:52:51)
quote:

1.83

Tur icinse 27.5-29 alirsan ust boru uzunlugu articakti sadece onuda daha uzun gidon bogazi veya sele ayariyla cozersin cok uzub tur yapicaksan da zaten kelebek gidon alicaksin arazidede iyi akarsin pesin mi aldin kaca geldi bide ? Pmden de yazabilirsin

CnkYgT => Hoşgeldin igman 26 slx (2.4.2014 10:37:46)
Kask'tır suluk kafesi 1-2 ışık falan derken taksitle 2300 lirayı buldu yine

Ciclista => Hoşgeldin igman 26 slx (2.4.2014 13:32:46)
Mobilden resimler gorunmuyor.

CnkYgT => Hoşgeldin igman 26 slx (2.4.2014 14:21:06)
Yeniden düzenledim mobile'den kontrol ettim artık görünüyor olması lazım

niirvana => Hoşgeldin igman 26 slx (2.4.2014 15:28:58)
güzel bir seçim yapmışsın dostum güle güle kullan.

Guest-1FCCAF9FF => Hoşgeldin igman 26 slx (3.4.2014 13:09:58)
Güzel bisiklet hocam güle güle kullan

catik => Hoşgeldin igman 26 slx (2.12.2015 01:32:34)
SALCANO IGMAN 29 SLX Bisiklet KULLANAN varmı arkadaslar

Sayfa: [1]